Libahunt XII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • VisaHing
    mees nagu orkester
    • Dec 2009
    • 6718

Re: Libahunt XII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Algselt postitas Avicii Vaata postitust
    kui me oleks bwg eile võtnud oleks q_q täna anyway läinud! see on nosense lihtsalt,et bwg hunt oleks!
    Kuidas sa mind hundiks saad pidada? Te nagu ei mängiks kaasa üldse..

Comment

• VisaHing
      mees nagu orkester
      • Dec 2009
      • 6718

Algselt postitas Char Vaata postitust
      q_q, sest liiga agaralt kirjutas siin
      kusjuures ma mõtlesin sama, et mulle ei antudki võimalust hunt olla, sest mode meelega ei taha mingi lühikest mõttetut mängu. ma isegi mõtlesin, et kirjutan modele vastu, et rigged, aga PMi ei tohtinud saata, siis jätsin saatmata

Looper küla

Algselt postitas q_q Vaata postitust
      see on külane loogika

hunt vaevalt mõtleks sellise skeemi välja esimeses mängus

"ma teesklen et ma arvasin et rand oli rigged ja noobid said küladeks muidu oleks igav mäng"

lihtsalt ei usu et esimene mäng hundina niimoodi mõtleb keegi

Comment

• VisaHing
        mees nagu orkester
        • Dec 2009
        • 6718

Q_Q üritas Chari ära noobclearida vms, et Char ei saa ollla hunt. :D
        Listis on Char ilusti top1 safe ka btw.

Comment

• VisaHing
          mees nagu orkester
          • Dec 2009
          • 6718

Aviici ja Looper. Teid kahte ma usaldan 100% ja ootaks sama vastu.

Võtame CHAR ja mäng on kotis.

Comment

• lenC
            Administraator
            • Oct 2008
            • 6440

Vote Count 654 to 709

Hääled seisuga post 654 kuni 709
            Öö saabub 10:00:57 pärast

---
            Hääli Lynch Hääletajad
            2 Char VisaHing (21), Looper (15)
            1 BlackWerewolfGenie Char (17)
            2 ei ole hääletanud BlackWerewolfGenie (0), Avicii (2)

Comment

• Char
              Pokkerihai
              • Sep 2009
              • 1848

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
              Q_Q üritas Chari ära noobclearida vms, et Char ei saa ollla hunt. :D
              Listis on Char ilusti top1 safe ka btw.

ta ei mängiks nii nii OBVIOUS. paneb kaashundi esimeseks for real listis??? plus lisaks noobclearis mind kohe alguses?
              PLUS vaata esimese päeva enne ööd, ta ütles "kui ma KT , siis char küla"

kas sa ise teeks nii?? ei ole, ta üritaks jälgi segada. nagu bwg-ga timmis siin, sest ta on hunt

Comment

• Avicii
                Grinder
                • Nov 2012
                • 800

ise kaevas endale auku..pm, mida ei seleta

+ mõttetu KM claim. team süü, kui küla on.
                Chari hundiks räägib see post täielikult, proovis q_q päästa, et me ikka BWG hääletaks?

Q_Q
                See visa viimase sekundi hääl in ka veits 50/50, q_q´le kui hundile oleks flip olnud 50/50 imo natuke, see et lenc ära flippis ja hundi kätte saime oli pure luck! Ning nüüd saab Visa omale aluspõhja, et on küla.

Tvai Looper ja Aviici. Paneme pead kokku ja vaatame asja üle. Kumb on most likely hunt, kas BWG või Char? Kindlasti tuleb see kuskil välja.
                Ning see post on ka selline, et "ok kutid ma küla koos teiega võtame nüüd viimase hundi välja" "TEGELT KA KUTID MA MEGAKÜLA" - tundub veits fake claimina.

Küla ei saa kaotada isegi siis kui täna pange paneme, on ju nii? Homme on asi juba obvious kuna 3 100% küla on teada.
                VisaHing (52), Looper (20), Avicii (36)
                Jälle jõhker claim mis teeb asja veel kahtlasemaks??!?

Q_Q kaval..Ta võib kuni 21:59 ka kaashundi peal istuda ja 22:00 muuta hääle ära. Aga analüüsime asja. Võtab asja ette varsti ja loeb ilusti läbi. :)
                See post on õige muidugi, kui me eile 2 hundi vahel flippisime siis on muidugi nutune, samas kogu mäng on q_q BWG´d pressinud, et kes ta ikka on ja kas on hunt või mitte? Just selle pärast ma ei usu, et BWG hunt on.

Kas ma paneks 22:00 Q_Q ehk oma kaashundi peale, et siis flipata BWG ja Q_Q vahel?
                See ongi see, et flip on nii 50/50 ja peseb Visa jube puhtaks aga vabalt võib olla undercoverhunt!

// Samas ta eile brainis välja, et BWG rong on liiga easy ja ta ei pruugi olla hunt! Seega ma ei teagi nüüd!

Algselt postitas Looper Vaata postitust
                Samas BWG tundub mõistlik, kuna kõik olid juba tema peal ja q_q nägi sellest võimalust ,et yhineda ja järgmised päevad poleks keegi aimanud ,et ta on hunt.
                q_q more days in = more wulf , seega kui me eile poleks teda välja saanud siis täna oleks tal kindel minek olnud.

Comment

• Avicii
                  Grinder
                  • Nov 2012
                  • 800

Ma ütlen endiselt veel, et Char/Visa on hunt, nüüd on lihtsalt valik, et kumb neist täna oksa läheb!

Comment

• Avicii
                    Grinder
                    • Nov 2012
                    • 800

Char

Arvan, et sööks ära täna tema ja siis homme mõtleks edasi juhul kui tuleb välja, et pole hunt!

// Samas ootaks BWG mõtteid ka

Comment

• VisaHing
                      mees nagu orkester
                      • Dec 2009
                      • 6718

Noo ma sattusin hoogu oma postidega, kuna reaktsioon oli taaskord 100% aus. Heameel oli lihtsalt selleüle et 1 hundi kätte saime. Kes tähele on pannud, siis ma satungi hoogu. Nagu ennegi. Arvasin, et Avici ja Looper saavad aru, et me 3 oleme 100% clear külad.

Miks eile hakkasin kahtlema?

5 häält BWG-l ,1h päeva lõpuni ja kõik on sellega rahul? Isegi Q_Q kes analüüsib alati viimase hetkeni.

Kui eile oleks BWG läinud, kes ütleme on küla. Oleks olnud 2 hunti ja 3 küla täna. Kas Q_Q oleks mulle öelnud, et õu pushi mind viimasel hetkel, et siis äkki tuleb FLIP ära ja oled sa ka puhas poiss aga vb kukun mina välja.

Q_Q ei oleks elusees ka seda öelnud mulle ja hundina poleks ka seda teinud.

3 küla ja 2 hunti oleks olnud täna.. Nii on ju kordades lihtsam huntidel võita kui 4 vs 1.

Comment

• VisaHing
                        mees nagu orkester
                        • Dec 2009
                        • 6718

Loodan, et mu point oli arusaadav.

Comment

• VisaHing
                          mees nagu orkester
                          • Dec 2009
                          • 6718

3 küla vs 2 hunti tähendab seda, et 2 hunti peavad ainult 1 liitlase endale saama, kes nende stoorit usuks ja olekski gg.

Comment

• Char
                            Pokkerihai
                            • Sep 2009
                            • 1848

wtf. ma tean, et ma pole hunt, ma sain postkasti posti, et ma külamees.

kui tõesti kahtlustad visat ka, siis mind üles puua on kõige halvem variant. bwg oksa ja siis visa.

kui teil on mingeid küsimusi veel, siis võin ausalt ja pikalt rääkida, aga hetkel on see, et ...

kui tõesti on minu ja bwg vahel 50-50...siis ma tean, et tema läheb täna ja mina homme..okei...ma lihtsalt venitaks mängu 1 päev pikemaks..ma tahaks ju lihtsalt uut mängu alustada?!?!

avicii. kui visa arvab, et mina ja bwg on coinflip, siis kuna ma siin vaidlen vastu, ta võiks ju minu alles jätta. aga hetkel ta vaidleb vastu, ehk hoida seda arutelu üleval, et liiga "lihtne" poleks see asi ja külaelanikud kahtlustama ei hakkaks.

pmst kui visa on hunt, siis täna char ja okei tuleb välja, oli küla...no siis tõesti oli bwg, aga kui visa on hunt, siis on gege juba.

hetkel tuleks kindlalt bwg välja võtta.

Comment

• VisaHing
                              mees nagu orkester
                              • Dec 2009
                              • 6718

wtf. ma tean, et ma pole hunt, ma sain postkasti posti, et ma külamees.

kui tõesti kahtlustad visat ka, siis mind üles puua on kõige halvem variant. bwg oksa ja siis visa.

kui teil on mingeid küsimusi veel, siis võin ausalt ja pikalt rääkida, aga hetkel on see, et ...

kui tõesti on minu ja bwg vahel 50-50...siis ma tean, et tema läheb täna ja mina homme..okei...ma lihtsalt venitaks mängu 1 päev pikemaks..ma tahaks ju lihtsalt uut mängu alustada?!?!

avicii. kui visa arvab, et mina ja bwg on coinflip, siis kuna ma siin vaidlen vastu, ta võiks ju minu alles jätta. aga hetkel ta vaidleb vastu, ehk hoida seda arutelu üleval, et liiga "lihtne" poleks see asi ja külaelanikud kahtlustama ei hakkaks.

pmst kui visa on hunt, siis täna char ja okei tuleb välja, oli küla...no siis tõesti oli bwg, aga kui visa on hunt, siis on gege juba.

hetkel tuleks kindlalt bwg välja võtta.
                              haha srsly? Tahad öelda, et kui sa OLED Q_Qga tiimis, siis sa annakasid lihtsalt alla?

ära tee nalja

Comment

• VisaHing
                                mees nagu orkester
                                • Dec 2009
                                • 6718

See oli küll korralik bs praegu.

Comment

Working...