Libahunt XII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Char
    Pokkerihai
    • Sep 2009
    • 1848

Re: Libahunt XII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

suht sick, visale pean ütlema, et sorri. mul närvid ei pidanud vastu enam ja tegin vea. avicii ka 22:00 kriiskas, et dvai pange visale nagu oleks mingi soul read olnud.
    kui sa poleks 3-2 seisus karjuma hakanud, poleks see asi nii lõppenud.

q_q ja bwg kohta ütlen, et well played tõesti, nii nutune seis oli ja hoidis lihtsalt hääle enda peal ja vaatas kuidas külaelanikud hulluks lähevad, et wtf siin toimub.
    kahju, et 24h veel kauemaks venib.

nüüd mängu juurde.

looper, bwg hakkab täna kindlasti kõvasti crappi tootma, et sind mõjutada, ala et vaadake char pani 22:00 hääle visale ja bwg hääl oli enda peal, bwg on kindlasti taluelanik.
    soovitan sul mõelda eilse arutelu peale, kutt ikka sai korralikult peksa ja asi oli pmst otsustatud. kutil olid iga natukese aja tagant tuju muutus ja ei jäänud oma jutule kindlaks.
    täna tuleb kindlasti uue storyga välja, niiet ära lase end mõjutada
    nagu ma enne mainisin, siis ma täna ei viitsi enam temaga väga vaielda, aga kui sul on vaja näha meie vaidlust, et asja otsustada, siis eks pean, sest eile õhtul mina tegin vale otsuse ja küla saatus on minu südametunnistusel

BlackWerewolfGenie

see mäng kulutab aega ja närve nii palju, et suure tõenäosuega järgmisel ei osale. nii ei saa mängida, kui öösel näed libahunte unes. :D

Comment

• Char
      Pokkerihai
      • Sep 2009
      • 1848

looper kui küsimusi on, feel free to ask. saad vabalt vastuseid.

Comment

• Looper
        Grinder
        • May 2013
        • 576

Eile oli siis fail. Aga ma usun ,et kõik teised külaelanikud on ka BlackWerewolfGenie nõus, kes juba ülesse poodi.

Õhtu tulen tagasi, ei viitsigi siin päevotsa sama möla kuulata, mis eile oli Char ja BWG vahel.

Comment

• BlackWerewolfGenie
          Kahtlustatav Pettus(t)es
          • Sep 2013
          • 2145

Algselt postitas Char Vaata postitust
          suht sick, visale pean ütlema, et sorri. mul närvid ei pidanud vastu enam ja tegin vea. avicii ka 22:00 kriiskas, et dvai pange visale nagu oleks mingi soul read olnud.
          kui sa poleks 3-2 seisus karjuma hakanud, poleks see asi nii lõppenud.

q_q ja bwg kohta ütlen, et well played tõesti, nii nutune seis oli ja hoidis lihtsalt hääle enda peal ja vaatas kuidas külaelanikud hulluks lähevad, et wtf siin toimub.
          kahju, et 24h veel kauemaks venib.

nüüd mängu juurde.

looper, bwg hakkab täna kindlasti kõvasti crappi tootma, et sind mõjutada, ala et vaadake char pani 22:00 hääle visale ja bwg hääl oli enda peal, bwg on kindlasti taluelanik.
          soovitan sul mõelda eilse arutelu peale, kutt ikka sai korralikult peksa ja asi oli pmst otsustatud. kutil olid iga natukese aja tagant tuju muutus ja ei jäänud oma jutule kindlaks.
          täna tuleb kindlasti uue storyga välja, niiet ära lase end mõjutada
          nagu ma enne mainisin, siis ma täna ei viitsi enam temaga väga vaielda, aga kui sul on vaja näha meie vaidlust, et asja otsustada, siis eks pean, sest eile õhtul mina tegin vale otsuse ja küla saatus on minu südametunnistusel

BlackWerewolfGenie

see mäng kulutab aega ja närve nii palju, et suure tõenäosuega järgmisel ei osale. nii ei saa mängida, kui öösel näed libahunte unes. :D
          Char Sest mina ei ole hunt ja kui Looper jälgib eelmiseid päevi veits siis ta saab sellest ise ka aru. Mis mõttes ma hundina oleksingi päev otsa hääle enda peale jätnud ja päevalõpus poleks ka midagi muutnud, kuigi põhimõtteliselt 22:01 oli ikka veel mul minek? Ma usun,et see on kõige suurem küla tell mis üldse olla saab.

Väga hea on Char, et sa üritad mulle sõnu suhu panna ja tood oma Slipid välja.

Miks Char on suurem hundu, kui mina?
          *q_q kaitses sind korralikult
          *Slipid kus üritad muljet jätta nagu q_q ei oleks minu PM'imise teemat ülesse kuskil võtnud, mille peale ma sul postid välja toon. Põhjenduseks "Jäi kahe silma vahele?"
          *Eile olid päev otsa kindel, et Visa on hunt ja kui päevalõpus küla ümber mõtles jooksid ruttu kaasa. Külana oleks suva olnud, päev otsa ei tahetud perfect playd teha ja nüüd korraga oli vaja mingit tsirkust korraldama hakata?
          *VisaHing toob day 2 kohta välja, et kui draamakarussellli vaadata siis peaksid sina hunt olema. Vaatan veel teemat, leian ehk mingeid huvitavaid asju.
          *q_q toob postis välja, et kui tema külatark siis Char on küla. Esimene fake KT claim, mis tundub ka pigem külane.

Ega kui Looper siin midagi päeva otsa teha ei saa siis polegi vaielda mõtet, eile sa peaaegu oleksid juba küla oma käpa alla saanud aga Avicii tajus ära, et ma ei saa kuidagi moodi hunt olla, sellepärast ta ka oma hääle ära vahetas ja sellepärast sa ta öösel ära sööma ka pidid, mul oleks ka palju kergem olnud kogenuma mängijaga mängida hetkel kuna me mõlemad külad.

Seega Looper lihtsalt, kui tuled tagasi vaata veelkord üle ja kui esimest mängu võita tahad siis ära lase Char'il ennast üle leveldada see suht obvious, et ta on hunt ju.

Comment

• BlackWerewolfGenie
            Kahtlustatav Pettus(t)es
            • Sep 2013
            • 2145

Algselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitust
            Char Sest mina ei ole hunt ja kui Looper jälgib eelmiseid päevi veits siis ta saab sellest ise ka aru. Mis mõttes ma hundina oleksingi päev otsa hääle enda peale jätnud ja päevalõpus poleks ka midagi muutnud, kuigi põhimõtteliselt 22:01 oli ikka veel mul minek? Ma usun,et see on kõige suurem küla tell mis üldse olla saab.

*Slipid kus üritad muljet jätta nagu q_q ei oleks minu PM'imise teemat ülesse kuskil võtnud, mille peale ma sul postid välja toon. Põhjenduseks "Jäi kahe silma vahele?"
            *Eile olid päev otsa kindel, et Visa on hunt ja kui päevalõpus küla ümber mõtles jooksid ruttu kaasa. Külana oleks suva olnud, päev otsa ei tahetud perfect playd teha ja nüüd korraga oli vaja mingit tsirkust korraldama hakata?
            *VisaHing toob day 2 kohta välja, et kui draamakarussellli vaadata siis peaksid sina hunt olema. Vaatan veel teemat, leian ehk mingeid huvitavaid asju.
            *q_q toob postis välja, et kui tema külatark siis Char on küla. Esimene fake KT claim, mis tundub ka pigem HUNDINE.
            Fixisin ära oma posti, esimese hooga uniselt tuli viga.

[ ] Olen hunt
            [x] Olen külamees
            [x] Char on hunt

Comment

• BlackWerewolfGenie
              Kahtlustatav Pettus(t)es
              • Sep 2013
              • 2145

Algselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitust

*Eile olid päev otsa kindel, et Visa on KÜLA ja kui päevalõpus küla ümber mõtles jooksid ruttu kaasa. Külana oleks suva olnud, päev otsa ei tahetud perfect playd teha ja nüüd korraga oli vaja mingit tsirkust korraldama hakata?
              Veel kerge fix. Poleks pidanud eile oma häält muutma Char, see su kõige suurem tell. Noore hundikutsikana tegid kerge vea.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                Kahtlustatav Pettus(t)es
                • Sep 2013
                • 2145

Algselt postitas Looper Vaata postitust
                Eile oli siis fail. Aga ma usun ,et kõik teised külaelanikud on ka BlackWerewolfGenie nõus, kes juba ülesse poodi.

Õhtu tulen tagasi, ei viitsigi siin päevotsa sama möla kuulata, mis eile oli Char ja BWG vahel.
                Esimest mängu ei soovi siis tegelt võita?

Küsi endalt paar küsimust,
                *Kas hunt oleks eile häält enda peal niimoodi hoidnud ja alla andnud ka päevalõpus, kus tegelt oli võimalus omanahk ära päästa?
                *Miks char ikkagi ärritus, kui ma talle poste välja tõin kus tal slipid olid.
                *Kui ma oleksin q_q'ga koos hunt kas ta suruks mind igapäev nii räigelt välja?
                *Ma ei tea ei ole ju raske näha kes tegelt hunt on ja kes on kaasküla.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                  Kahtlustatav Pettus(t)es
                  • Sep 2013
                  • 2145

no arvata on, kuttidel läks kõvaks selle peale, et mis siin toimub, 22:00 tuleb hääl sinu peale ka x põhjusega bwglt
                  Huvitav, et minult ei tulnud aga sinult tuli küll.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                    Kahtlustatav Pettus(t)es
                    • Sep 2013
                    • 2145

just for record

black mis sa arvad kumb hunt, mina või visa? ja miks?

küsin seda just incase kui täna läheb midagi pekki.
                    Mu arvamus oli eile õhtul vale Visa kohta aga nagu sa näed ei hääletanud ma enam tema vastu ka mitte, sest polnud täiesti kindel! Ja mul oli külana juba ükskõik, kuna täna oleks päris kindel olnud, et sina oled hunt.

Mõtlesid, et ei saagi päevavõitu?

Comment

• BlackWerewolfGenie
                      Kahtlustatav Pettus(t)es
                      • Sep 2013
                      • 2145

mind häirib see post. hundine millegipärast
                      Hakkasi VisaHingelt survet tundma, kuna ta tajus ära, et oled hunt. Ja siis pididki kiirelt suure ohu ära eemaldama. Sellepärast tuli ka Visa peale hääl viimasel minutil ja Avicii post on lihtsalt ettekäändeks.

Ma usun looper hammustab läbi küll, kui vaatab fakte mis siin välja toodud on üle päevade.

Sulle muidugi see ei istu ju, kuna fakte ei peaks vaatama aga hundimäng ongi üks faktide mäng ja ma ei räägi eelnevate mängude omadest vaid hetkelistest.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                        Kahtlustatav Pettus(t)es
                        • Sep 2013
                        • 2145

Algselt postitas Avicii Vaata postitust
                        Tundub üha rohkem hundisena Char ikkagi! Bwgd ma lihtsalt ei suuda hääletada ikkagi kogu selle jama q_q ja tema vahel mis oli + q_q hääl oli tema peal ikkagi lõpus. q_q pressis teda eile ikka päris terve päeva ja ma ei usu, et ta vs kasshunt niimoodi teeks, sest ta ise teab ka seda, et mida kauem on ta mängus sees seda rohkem on ta hunt.

// pluss mul on ikkagi tell vs q_q, kuna on ta Sind Char, terve mäng suht noobclearinud jne siis on ta teinud seda ka ühes teises mängus bdsiga imo, kui bds oli hunt.
                        Ilmselge oht ja siit ka põhjendus miks öösel nahka tuli pista.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                          Kahtlustatav Pettus(t)es
                          • Sep 2013
                          • 2145

Algselt postitas q_q Vaata postitust
                          jah :(

juhtub

anyway sellel teemal pole mõtet edasi arutada

ära rohkem poste muuda ja ma 99% kindel et saad andeks esimene kord
                          enam ei tee, refleksist muutsin.
                          Team HUNDUD!

Comment

• BlackWerewolfGenie
                            Kahtlustatav Pettus(t)es
                            • Sep 2013
                            • 2145

Need quoted siis selle kohta, kui mainisin, et Char muutis oma posti ja instant tuli q_q post mulle vastuseks.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                              Kahtlustatav Pettus(t)es
                              • Sep 2013
                              • 2145

Suur hunt tegi kiirkaitse-slip'i

Loodan, et Looper ikka vaatab üle teema enne päevalõppu, saab küla võidu kirja vähemalt. Aga täitsa hästi mängitud hunt Char, väga hästi lausa.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                                Kahtlustatav Pettus(t)es
                                • Sep 2013
                                • 2145

Miks olen mina küla?

*Eile hoidsin hääle enda peal üle poolepäevast ja ei vahetanud seda ka viimasel hetkel, kui oleks ennast päästa saanud.
                                *Sama tegin ka eelneval päeval. Ei usu, et ükski hunt teeks sellist lüket üldse ja kui teekski siis kindlasti mitte mitu päeva järjest.
                                *q_q on mind koguaeg pressinud
                                *olen pidevalt aktiivselt arutlenud, mitte kuskil metsatukas oodanud, kuni kuu laivi lendab ja kõik külamehed magavad.
                                *q_q on chari paar korda kaitsma hakanud, clearinud. Sama tegi ka pmts ainult ühe teise mängija kohta kes oli KT.
                                *Ma ei ole kedagi siin mängus oma postidega kaitsnud ja hääletanud ka põhimõtteliselt kõiki.
                                *rollikiri ütleb, et olen külaelanik

Ja obviously igahunt jätaks mind end-game'i sisse kuna ma olen kõige suurem kahtlusalune ja siis on teist külameest kõige kergem veenda.

Comment

Working...