Libahunt XII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Char
    Pokkerihai
    • Sep 2009
    • 1848

Re: Libahunt XII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Algselt postitas Looper Vaata postitust
    Char sa oled Hunt.

Teine päev, kui pidi bwg välja minema siis täna minu, visa ja avicii jopastamise peale lendas q_q ja ostus hundiks. Te q_q istusite rahulikult bwg peal ja lootsitegi ,et ta lendab. Siis oleks järgi jäänud 3 küla ja 2 hunti. Nahka oleks pandud q_q ja keegi poleks isegi sind kahtlustanud. Aga asjalood läksid teistmoodi.

BWG on kaks õhtut nahui tõmmanud ja arvad ,et hundina olekski ta ootama jäänud ehk joppab ja ei lenda välja???

CHAR jääb lukku minupoolt õhtuni. PM kui kõik nõus võiks öö juba ära teha ja uue m2nguga peale hakata.
    täiesti sick, ma juba tahtsin sulle PMi saata screenshotiga oma pildist, aga jääme ausaks..kõigest mäng.

sellesmõttes on tõsi, et kõik faktid räägivad minu vastu...no lihtsalt liiga sick. ja ega looper ei ole süüdi ju, ta lihtsalt loeb ja vaatab. ma paneks ise ka ennast hundiks, kui ma loeks enda kohta.

nagu ma juba ütlesin . ei poolda alla andmist..aga siin vist on tõesti hundid meid outplaynud.

well played bwg ja q_q, just eilne õhtu oli super. enda peal hoidsid nii hääle..väga pro :D

aga niipea ei mängi seda enam, säästan närve parem.

looper ma ei tea mida ma sulle ütlema peaks, et sa usuks mind, mõtle, et miks sa mind eile näiteks uskusid.
    mis on täna muutunud?

Comment

• BlackWerewolfGenie
      Kahtlustatav Pettus(t)es
      • Sep 2013
      • 2145

Algselt postitas Char Vaata postitust
      täiesti sick, ma juba tahtsin sulle PMi saata screenshotiga oma pildist, aga jääme ausaks..kõigest mäng.

sellesmõttes on tõsi, et kõik faktid räägivad minu vastu...no lihtsalt liiga sick. ja ega looper ei ole süüdi ju, ta lihtsalt loeb ja vaatab. ma paneks ise ka ennast hundiks, kui ma loeks enda kohta.

nagu ma juba ütlesin . ei poolda alla andmist..aga siin vist on tõesti hundid meid outplaynud.

well played bwg ja q_q, just eilne õhtu oli super. enda peal hoidsid nii hääle..väga pro :D

aga niipea ei mängi seda enam, säästan närve parem.

looper ma ei tea mida ma sulle ütlema peaks, et sa usuks mind, mõtle, et miks sa mind eile näiteks uskusid.
      mis on täna muutunud?
      Sa üritad nüüd siis öelda, et hunt olekski oma peal häält hoidnud ilma mingi tagajärjeta? Kaashunt poleks seda kunagi lubanudki ma arvan. Nüüd sa üritad lihtsalt juba väänata midagi.

Külal on well played char, sest meie võitsime.

Comment

• Looper
        Grinder
        • May 2013
        • 576

Ma teen hiljem väikese ülevaatuse ja mingi 1-2 h pärast panen kindla vastuse lukku.

Comment

• Char
          Pokkerihai
          • Sep 2009
          • 1848

Algselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitust
          Sa üritad nüüd siis öelda, et hunt olekski oma peal häält hoidnud ilma mingi tagajärjeta? Kaashunt poleks seda kunagi lubanudki ma arvan. Nüüd sa üritad lihtsalt juba väänata midagi.

Külal on well played char, sest meie võitsime.
          black see polnud nii kehv lüke, sinu vastu olid kõik hääled.

sa teadsid, et kui eile muudad hääle ära, siis täna lähed nagunii. aga kui ei muuda, siis sul on võimalus võita terve mäng huntide jaoks. ja nii tundubki, et läheb.

mind ajab närvi see, et looper, sinu käes on kogu võimalus ja sa istud kuskil putkas ja ei suhtle meiega. ***** ma näen vaeva siin pool nädalat, et talupojad võita ja sul on nii pohhui mängust.

Comment

• Char
            Pokkerihai
            • Sep 2009
            • 1848

mul tuleb sarnane tilt juba nagu visal. lihtsalt MÄNGI KAASA kui ma bustin siin elu eest, et küla võidaks.

libesell bwg ajab keelt kõrva sulle ja juba tantsid tema pilli järgi.

Comment

• Looper
              Grinder
              • May 2013
              • 576

sa teadsid, et kui eile muudad hääle ära, siis täna lähed nagunii. aga kui ei muuda, siis sul on võimalus võita terve mäng huntide jaoks. ja nii tundubki, et läheb.

mind ajab närvi see, et looper, sinu käes on kogu võimalus ja sa istud kuskil putkas ja ei suhtle meiega. ***** ma näen vaeva siin pool nädalat, et talupojad võita ja sul on nii pohhui mängust.
              Tra mis pohui , vali sõnu ega see faking foorum mingi elu pole. Ütlesin ,et teen mingihetk, kui aega saan ülevaatuse otsast peale ja kogun plusse miinuseid teie kohta. 1-2 tunnipärast saate vastuse ja niikaua ostke elu omale!!!

Comment

• BlackWerewolfGenie
                Kahtlustatav Pettus(t)es
                • Sep 2013
                • 2145

Sa lihtsalt arvasid, et sul on hundina mäng kindlalt kotis ja nüüd hakkad jälle ärrituma. Täpselt nagu too päev, kui ma su slip'e välja tõin.

Looper vaatab ise kogu teema läbi ja saab kõik su postide ise üle lugeda ja näha kuidas mäng läks.

Arvesta ka seda, et ma olen toonud väga palju erinevaid poste mis viitavad sellele, et char on hunt ja tema toob siiamaani ainult ühte ja samat põhjust ja seda korduvalt. Ma usun, hundina jätaks palju rohkem telle maha.

Mu tervemäng on olnud külane ja siin ei saa hunti näha, ma poleks hundina viimasel päeval enda peale hääletama hakanud midagi, kindel kaotus siis. Mis ma olen mingi mindreader ja tean, et sa hakkad oma häält muutma? Said veidi survet ja hakkas ohtlikuks muutuma siis pididki ära vahetama.

Comment

• Char
                  Pokkerihai
                  • Sep 2009
                  • 1848

Tra mis pohui , vali sõnu ega see faking foorum mingi elu pole. Ütlesin ,et teen mingihetk, kui aega saan ülevaatuse otsast peale ja kogun plusse miinuseid teie kohta. 1-2 tunnipärast saate vastuse ja niikaua ostke elu omale!!!
                  no ma saan sinust ka aru, sellepärast ei teegi rohkem mängusid, et sööb närvid läbi lihtsalt. timesink.

mis on eilsest muutnud looper. küsin seda sinult.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                    Kahtlustatav Pettus(t)es
                    • Sep 2013
                    • 2145

no ma saan sinust ka aru, sellepärast ei teegi rohkem mängusid, et sööb närvid läbi lihtsalt. timesink.

mis on eilsest muutnud looper. küsin seda sinult.
                    Terve leht pühendatud su hundistele-postidele? :)

Comment

• Char
                      Pokkerihai
                      • Sep 2009
                      • 1848

kuule ma ka ei viitsi enam. tehke uus mäng jah. sest kui sa bwg valid, siis selle oled sa kaotanud.

kordan. vaata mind, olen terve mängu mänginud ainult küla jaoks ja koguaeg küla mõttes.

bwg on lihtsalt bully, kes bashib ja viskab sitaga teisi
                      isegi peale seda posti tuleb 4 posti siia vastu mingi mulliga.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                        Kahtlustatav Pettus(t)es
                        • Sep 2013
                        • 2145

kuule ma ka ei viitsi enam. tehke uus mäng jah. sest kui sa bwg valid, siis selle oled sa kaotanud.

kordan. vaata mind, olen terve mängu mänginud ainult küla jaoks ja koguaeg küla mõttes.

bwg on lihtsalt bully, kes bashib ja viskab sitaga teisi
                        isegi peale seda posti tuleb 4 posti siia vastu mingi mulliga.
                        Näed ütlesid ise ära, et oled hunt.

Muidugi kaotaks kui mind välja hääletab külana, ma usun, et see ongi kõige vägevam slip mida vaja oli.

Nüüd tahad juba öelda, et mu analüüsiv mäng on hunt? Hästi siis. :D

Comment

• Char
                          Pokkerihai
                          • Sep 2009
                          • 1848

Algselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitust
                          Näed ütlesid ise ära, et oled hunt.

Muidugi kaotaks kui mind välja hääletab külana, ma usun, et see ongi kõige vägevam slip mida vaja oli.

Nüüd tahad juba öelda, et mu analüüsiv mäng on hunt? Hästi siis. :D
                          blackwerewolf toob välja nii mõttetuid asju..

FOR REAL

typo on slip? tal pole ühtegi normaalset argumenti...eile oli slip see, et ma ei näinud ühte postitust.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                            Kahtlustatav Pettus(t)es
                            • Sep 2013
                            • 2145

Ja ma ei viska kedagi mingi sitaga, vaid ma toon su ENDA poste välja, kui neil kerge mekk juures on siis ma ei saa kahjuks midagi parata.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                              Kahtlustatav Pettus(t)es
                              • Sep 2013
                              • 2145

FOR REAL

typo on slip? tal pole ühtegi normaalset argumenti...eile oli slip see, et ma ei näinud ühte postitust.
                              Ma tõin terve lehe normaalseid argumente välja ja see, et sa väidad, et need ei ole normaalsed ei ole midagi üllatavat. Sa ei saagi hundina öelda hetkel, et bljät slippisin kuna loodad, et saad veel ära võita selle mängu aga see on läbi. Küla võitis see kord char, aga props sulle ja q_q'le kuna te ikka veel üritate.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                                Kahtlustatav Pettus(t)es
                                • Sep 2013
                                • 2145

FOR REAL

q_q surub vähemalt kolmes postis PM'imise teemat. Sa üritad mingeid viimaseid põhjuseid välja mõelda veel aga neil ei ole jumet.

Comment

Working...