Libahunt Twelve - REGISTREERIMINE
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Libahunt Twelve - REGISTREERIMINE
saan kõrgharitudAlgselt postitas q_q Vaata postitustmis siis juhtub
Comment
-
no ma safemodes niisama taustaks mölisen siin, aga hundu on tõsine asi ja vajab keskendumist.Algselt postitas q_q Vaata postitustnkn istud siin foorumis
Comment
-
mida hellvääAlgselt postitas Simmo Vaata postitustTegin logistikat ja järelvaatamist kullakaevanduses, hetkel džunglis teised sellid ja ma linnas grindin seitsmeseid :)
homme teeme topicu "Küsi Simmolt". nõus?
Comment
-
haha ei ole vaja nii suurelt. Kunagi, kui Eesti jõuan siis Prode kokkutulekul võib jutustada. :)
mõned cliffid
*Öösel leoparde laagrist ära ajatud
*14feet long anaconda nähtud 15 meetri kaugusel mööda roomamas jõkke.
*$200k ekskavaator silme all jõkke ära uppunud
*leidnud poole untsuse nuggeti
põhimõtteliselt loendama võikski jääda aga veel on vara avalikustama hakata.Last edited by Simmo; 03.05.13, 02:01.
Comment
-
Näe paar pilti ka, ei leia seda ekskavaatori uppumist hetkel pildilt ülesse aga ehk hiljem.
Keset džunglit kunagine hollandlaste armeest hukkunute jaoks tehtud kaev, neid on ennegi siin lahti muugitud ja sees käidud samas igast paranormaalseid juhtumeid on kuulda olnud.
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Selline näeb välja kohalik valuuta, kursiga US$1 = GYD$200. Pildil on tegu $1000 kupüüridega mis on siis ka kõige suurem kupüür kasutusel.
Kuld peale kokku sulatamist pildil 2poundi või siis talupoja keeles kilo.
Linna sõit õhtupoolikul, väga palju toimub liikumist paatides. Mul mõned videod ka läbi kärestikute minemas kuskil olemas :P
Ja mõni miisu
Last edited by Simmo; 03.05.13, 07:55.
Comment
Comment