Eilsest nii palju, et olin valmis juba q_q peale müttama, kui viimasel hetkel avicii rong käima tõmmati, kes ekslikult obv mul listis oli. 2 hunti toorelt puusse, samas olen mõlemale külale senini pihta saanud...
Aga no selle asemel, et hunte pimesi leida, võiks eesmärk siiski külana end ära claimida.
p.s. ma ei loe ühtegi q_q tänast posti mis ta kirjutab, soovitan teistele küladele sama teha...
Kui mõni küla veel minu arvel segast peksta tahab, siis vaadake camu poste...
Eilsest nii palju, et olin valmis juba q_q peale müttama, kui viimasel hetkel avicii rong käima tõmmati, kes ekslikult obv mul listis oli. 2 hunti toorelt puusse, samas olen mõlemale külale senini pihta saanud...
Aga no selle asemel, et hunte pimesi leida, võiks eesmärk siiski külana end ära claimida.
p.s. ma ei loe ühtegi q_q tänast posti mis ta kirjutab, soovitan teistele küladele sama teha...
Kui mõni küla veel minu arvel segast peksta tahab, siis vaadake camu poste...
eluvend ja q_q andsid mõlemad eile mõista et nad teavad, et camu tark. Eks meil 2 kolmikut siin minu jaoks on, tuleb vaid parem valida. Saame vist korra eksida ka. Anyway kõik kõige clearimad külad lähevad järjest öösel söögiks ja nüüd visahinge modkill ka veel takkaotsa.
Ta claimis end eile KT-ks
Isegi kui ta peaks mingil imeviisil küla olema, siis ma ei kommentääri...
Kui selline "geenius" vedur on, siis sry, i am not impressed...
Andke andeks taaskordse modkilli eest, olin tõesti väga väga purjus ja ma ei tea kuidas ma siia sattusin. Ei mängi enam libahunti, so no need for ban Camu.
Comment