Re: ***Libahunt 7 game thread*** ainult mängijad võivad postitada!
pmst ei teinud ju karupoeg väga halvasti, sest kui q_q ja nt keegi tuntum on veel hunt, siis väga vabalt oleks võinud karupoeg täna öine kill olla ning järgneva päevad oleks jmonks69 ja vb mõni veel q_qle truudust vandunud ja oleks võinu päris halvasti hakata minema. Täna ainuke võimalus q_q välja võtta ning asi korras. Usun, et karupoeg ei valetanud, vastasel juhul võtame ta enda välja.
Nii, mis puudutab Teie plaani, et võtta välja keegi mu kui q_q ja loota, et hundid ei võta KT välja. Lollus, hundid ei jäta KT 100% sisse.
Maxi, arvad, et q_q ja karupoeg võivad koos hundid olla? Ka lollus imo, sest õige KT suremini või niisama väljatulek rikuks kõik neil nii kergelt ära ju.
üks asi veel, et äkki magan ikkagi sisse. kui lähen mina, siis ärge hakake otsima kohe kahtlusi q_q-lt. s.t. et see töötab väga ideaalselt huntidele, kui näiteks q_q ei olegi hunt, sest siis kogu küla lendab tema selga. samas see ei tähenda, et ta ka süüst puhast (just pärast minu kommentaari).
teeme huntide elu raskemaks, et nad ei saaks obvious liigutusi teha.
pidin selle ära ütlema, et homme ei tuleks hääled automaatselt q_q peale, kui ma lähen: kasutage ka reade.
ma ei lähe täna välja
ja ma ei hääleta sind ka sellepärast, et sa mind hääletad
kui ma sind hääletaksin siis see oleks selle pärast, et sa tundud hundina
kedagi mingi valede readide või muu pseudo loogika järgi välja hääletada on külale -ev
pmst ei teinud ju karupoeg väga halvasti, sest kui q_q ja nt keegi tuntum on veel hunt, siis väga vabalt oleks võinud karupoeg täna öine kill olla ning järgneva päevad oleks jmonks69 ja vb mõni veel q_qle truudust vandunud ja oleks võinu päris halvasti hakata minema. Täna ainuke võimalus q_q välja võtta ning asi korras. Usun, et karupoeg ei valetanud, vastasel juhul võtame ta enda välja.
Nii, mis puudutab Teie plaani, et võtta välja keegi mu kui q_q ja loota, et hundid ei võta KT välja. Lollus, hundid ei jäta KT 100% sisse.
Maxi, arvad, et q_q ja karupoeg võivad koos hundid olla? Ka lollus imo, sest õige KT suremini või niisama väljatulek rikuks kõik neil nii kergelt ära ju.
Kõik need korrad kus olen püüdnud q_q usaldada olen vastu pükse saanud. parem usaldan sind.
Comment