ranka siis seletas, et rongid lähevad q_q ja ranka jne
ja et ma hääletan teda
1) ma pole kedagi hääletanudki veel
2) ma ei hääletaks kedagi sellepärast, et keegi mind hääletab (nö vastu hääletamine - ranka hääletab mind - hääletan kohe vastu ranka)
3) ainuke põhjus siin mängus kedagi hääletada on see, kui ta tundub hunt
nagu pokkeris betting for value ja as bluff
mitte mingi for information jne
ma ei saa nüüd aru, kas see, kui KT ütleb, et sa oled hunt polegi põhjuseks sind hääletada? Kui pole, siis saab ju karupoja homme välja hääletada, aga ei näe erilist võimalust, et sa täna pääseksid. Ainuke turn of events oleks vist see, kui karupoeg tuleks õhtul välja, et ta ikkagi pole KT.
Re: ***Libahunt 7 game thread*** ainult mängijad võivad postitada!
Karupeog. esimese asjana peksad hääle Ranka peale. Siis mõned postid hiljem läheb q_q ja veel mõned ajad hiljem tuleb jutt, et oled KT?
Oled kindel, et Sa KT? Milleks siis esiti Rankat hääletada?
Re: ***Libahunt 7 game thread*** ainult mängijad võivad postitada!
jah, täiesti võimalik, et tahtis lihtsalt näha, kui kiirest ja kelle hääled sinu peale liiguvad, aga siis ta peaks enne õhtut ise selle KT claimimis vale välja tooma.
Mingi imeväikene võimalus on see, et ta claimib end KT, et sind küla poolt välja saada ja on nõus ennast ohverdama, kuid see oleks üriski shity play + usun, et keegi pisut halvem ja vähem kogenum hunt oleks see, kes ennast ohverdaks, mitte karupoeg.
Jääbki võimalus, et karupoeg õhtul ütleb, et tegi mingit oma played siin või oled sa hunt:P
jah, täiesti võimalik, et tahtis lihtsalt näha, kui kiirest ja kelle hääled sinu peale liiguvad, aga siis ta peaks enne õhtut ise selle KT claimimis vale välja tooma.
Mingi imeväikene võimalus on see, et ta claimib end KT, et sind küla poolt välja saada ja on nõus ennast ohverdama, kuid see oleks üriski shity play + usun, et keegi pisut halvem ja vähem kogenum hunt oleks see, kes ennast ohverdaks, mitte karupoeg.
Jääbki võimalus, et karupoeg õhtul ütleb, et tegi mingit oma played siin või oled sa hunt:P
Comment