***Libahunt III game thread***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Fabulous
    Pokkerihai
    • Jan 2010
    • 2674

Re: ***Libahunt III game thread***

Algselt postitas camu Vaata postitust
    Mul üks küsimus sulle? Kas su ideaalsed teooriad ja geniaalsed mõtted mitte esimest mängu suht persse ei keeranud? Isegi kui kõik oli ilmselge juba ajasid sa oma jura edasi! Külale on igatahes selline elanik, kui ta on küla, vägagi halb. Võib oma lollusega teisigi sütitada nagu esimesel korral peaaegu juhtus.

Mu hääl pole obv kindel ja lõpliku valiku teen siis umbes kell 21 ajal. Võimalik, et ei hakka isegi kaitsma ennast, sest Fab ajas mind esimeses mängus juba tilti. Ehk siis, isegi kui minu hääl peaks otsustama, kas mina suren või mitte, siis ennast kaitsma ma ei hakka.
    Küla eesmärk on siiski välja hääletada hunte, mitte teisi külaelanikke kes ebaaktiivsed on. Kui külaelaniku põhjendusega "ta on ebaaktiivne" välja hääletad, on see kahtlemata -EV move. Mida _kasulikku_ see külale juurde annab kui me ta täna välja peaksime võtma? Sellele viimasele küsimusele oostan korralikult argumenteeritud vastust, sest praegu tundub nagu sa prooviks küla üksteise vastu ässitada. Ma ei suuda leida ühtegi loogilist põhjendust, miks külaelanik nii tegema peaks.

Ma tean väga hästi, et ma võin eksida, aga ma võtan selle riski.

Comment

• rasmer
      Vana Tegija
      • Oct 2009
      • 1306

Svenza puhul jääb kasutegur külaelanikuna suht väikseks tõesti.

Comment

• Svenza
        Svetlana aka Buldooser
        • Oct 2008
        • 3591

Algselt postitas rasmer Vaata postitust
        Svenza puhul jääb kasutegur külaelanikuna suht väikseks tõesti.
        Ja sinu plaan, kuidas esimesel päeval kohe aktiivselt hunte välja sõeluma hakata on... ?

Comment

• rasmer
          Vana Tegija
          • Oct 2009
          • 1306

Ei ole mingit lollikindlat plaani mul ka.

Comment

• camu
            Super Moderaator
            • Jan 2009
            • 3411

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
            Küla eesmärk on siiski välja hääletada hunte, mitte teisi külaelanikke kes ebaaktiivsed on.
            Nõus
            Kui külaelaniku põhjendusega "ta on ebaaktiivne" välja hääletad, on see kahtlemata -EV move.
            Ei saa su jutust kahjuks aru. Pole kordagi öelnud midagi öelnud ebaadekvaatsuse kohta. Esimene hääl läks algeselt, et ennat kaitsta. Teise muutsin, et mingit arutelu tekiks. Mõlemad hetkel suhteliselt mõttetud hääled minu poolt niikuinii. Aga nagu ütlesin, teen lõpliku valiku hiljem.
            Mida _kasulikku_ see külale juurde annab kui me ta täna välja peaksime võtma? Sellele viimasele küsimusele oostan korralikult argumenteeritud vastust, sest praegu tundub nagu sa prooviks küla üksteise vastu ässitada. Ma ei suuda leida ühtegi loogilist põhjendust, miks külaelanik nii tegema peaks.
            Ma ei saa aru hetkel, kellest sa räägid? Svenzast, Inwardist? Kellegist kolmandast?
            Ja kuidas ma üritan küla kuhugi ässitada?
            Ma tean väga hästi, et ma võin eksida, aga ma võtan selle riski.
            Hea inimese tundjana oled sa jah esimese mängu põhjal juba tuntud. Loodan, et sa seda annet liialt laialt ei levita.

Comment

• lenC
              Administraator
              • Oct 2008
              • 6440

Hääled seisuga post#80

6 inward (ristik, Spewmonkey, Fortune, camu, Tuul, Svenza)
              3 camu (tiigrikutsu, Fabulous, donkament)
              3 Svenza (Godspeed_EJ, karupoeg, q_q)
              2 Fortune (-andres-, kardaanirist)
              1 q_q (Maxi,)
              1 Tuul (neeme)
              1 LuuK (kaardimaja)
              1 kaardimaja (taavi)
              1 IamAllin (WowAwiAA)
              1 WowAwiAA (IamAllin)
              1 neeme (udikaz)

Öö saabub ~2,5 tunni pärast.

Comment

• q_q
                dibs esimesele naisele, kes siia satub
                • Jan 2011
                • 6303

Algselt postitas Svenza Vaata postitust
                Ja sinu plaan, kuidas esimesel päeval kohe aktiivselt hunte välja sõeluma hakata on... ?
                asi pole selles kuidas esimene päev seda teha vaid su üldises kasuteguris

Lambi idikad mängivad ikka nagu tegemist oleks eelmise mänguga.
                sellepärast, et mingit paremat kohta mul pole kus reade saada seega võtan neid eelmisest mängust. eelmine mäng sa olid mõttetu küla seega see mäng ma hääletan kohe sind

ise tead kas proovid mu meelt muuta või saadad mu ***** ja sõimad idikaks, mul savi. Svenza

Comment

• donkament
                  Pokkerihai
                  • Apr 2009
                  • 1945

leave svenza alone imo

Comment

• donkament
                    Pokkerihai
                    • Apr 2009
                    • 1945

ja inwardi jätaks ka samadel põhjustel sisse, mis q_q ütles.

Comment

• Fabulous
                      Pokkerihai
                      • Jan 2010
                      • 2674

Ei saa su jutust kahjuks aru. Pole kordagi öelnud midagi öelnud ebaadekvaatsuse kohta. Esimene hääl läks algeselt, et ennat kaitsta. Teise muutsin, et mingit arutelu tekiks. Mõlemad hetkel suhteliselt mõttetud hääled minu poolt niikuinii. Aga nagu ütlesin, teen lõpliku valiku hiljem.
                      See polnud otseselt sinule vaid teistele mängijatele, kes on hääletanud Inwardi põhjusel, et ta ebaaktiivne on. Kuidas teise postitusega (see kus sa Inwardi hääletasid) täpselt mingi arutelu tekkima oleks pidanud? Inward oli enne juba mitu häält saanud ning sina läksid mingi täiesti mitte midagi ütleva argumendiga "rongiga kaasa". Kui Inwardil nii palju hääli päeva lõpuks koos peab olema, et üks hääl midagi enam ei muuda, saad loomulikult jälgede segamiseks hääle enne kümmet ära muuta.

Ma ei saa aru hetkel, kellest sa räägid? Svenzast, Inwardist? Kellegist kolmandast?
                      Ja kuidas ma üritan küla kuhugi ässitada?
                      Inward. Oma ühes eelmises postituses ütlesid sa ise nii: "Külale on igatahes selline elanik, kui ta on küla, vägagi halb." See on ilmselge katse mõjutada teisi ja panna neid Inwardi poolt hääletama.

Hea inimese tundjana oled sa jah esimese mängu põhjal juba tuntud. Loodan, et sa seda annet liialt laialt ei levita.
                      Ma ei tea mida sa sellega täpselt öelda proovid, aga see kõlab nagu mingi sarkastiline remark minu suunas ja seetõttu pole mul sellele midagi vastu öelda.

Comment

• kaardimaja
                        FPP Pro
                        • May 2010
                        • 281

Mina jätaks ka inwardi sisse. Hetkel tundub, et ta on hea rahulik küla, kelle hundid saavad niisama ära süüa, ilma et mingit draamat enda ümber tekitaks.

Aga eks enne päeva lõppu saab näha, kuhu hundid oma suure, ühtse ja otsustava hulga hääle panevad.

Comment

• camu
                          Super Moderaator
                          • Jan 2009
                          • 3411

Inward. Oma ühes eelmises postituses ütlesid sa ise nii: "Külale on igatahes selline elanik, kui ta on küla, vägagi halb." See on ilmselge katse mõjutada teisi ja panna neid Inwardi poolt hääletama.
                          Kui loed uuesti, siis see käis sinu kohta.

Comment

• Fortune
                            IP
                            • Oct 2008
                            • 1396

inward võiks ennast siiski siit teemast ka mingi aeg leida, aga jah, kui ta seda ükskord teeb, siis vast asjalikult. Svenza paneb ka suht lampi siin, aga ma ei näe põhjust teda siiski veel välja hääletada. Muudan hääle q-q peale, sest mingi oh hääletan sind eelmise mängu pärast välja, mul poh ja savi ei imponeeri. Nüüd uus mäng.

Comment

• Fabulous
                              Pokkerihai
                              • Jan 2010
                              • 2674

Kui loed uuesti, siis see käis sinu kohta.
                              Okei, see selleks. Räägi nüüd sellest kuidas teine hüül oleks pidanud arutelu tekitama?

Teistelt kes Inwardi suure häälega välja hääletavad ootaks ka arvamust. Kes kahte eelmist mängu jälginud on, siis alati on mängu alguses olnud päev kus keegi hääletatakse ülekaalukalt välja ning alati on see olnud külaelanik.

Comment

• IamAllin
                                Pokkerihai
                                • Aug 2009
                                • 1653

Okei, see selleks. Räägi nüüd sellest kuidas teine hüül oleks pidanud arutelu tekitama?

Teistelt kes Inwardi suure häälega välja hääletavad ootaks ka arvamust. Kes kahte eelmist mängu jälginud on, siis alati on mängu alguses olnud päev kus keegi hääletatakse ülekaalukalt välja ning alati on see olnud külaelanik.
                                kaitsed inwardit, sest olete sõbrad hundid või hoopis loverid?

Comment

Working...