***Libahunt III game thread***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Maxi
    Pokkerihai
    • Nov 2010
    • 1849

Re: ***Libahunt III game thread***

gay lovers identified, hue hue

Comment

• q_q
      dibs esimesele naisele, kes siia satub
      • Jan 2011
      • 6303

hundina keegi ei jääks nimelt afk, see miks me afk välja võtame on et nad prolly nkn ebaaktiivsed

aga inward erand siia, sest ma kindel et ta väga väärtuslik külaelanik. nt eelmine mäng arvati, et me võtsime inward maha kuna ta võis külatark olla aga tegelt sellepärast, et vend lihtsalt liiga palju seletas ja ajas tilti :D

niiet inward oleks minu arust siin erand ja ma annaks talle teise võimaluse homme

Comment

• Fabulous
        Pokkerihai
        • Jan 2010
        • 2674

See "ta on vaikne ergo on tegemist hundiga" teooria, mida siin ajada proovitakse on üsna idiootne. Kas te tõesti ei näe, et leiti hea sihtmärk keda proovitakse mingi idiootse argumentiga välja hääletada? Kui Inward tõesti hunt oleks, siis oleks ta üsna kindlalt ennast juba praeguseks hetkeks kaitsma hakanud ning kuna hundid teisi hunte teavad, oleks mõni neist kindlasti temaga kontakti suutnud saada.

Hääletan camu

Comment

• q_q
          • Jan 2011
          • 6303

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
          See "ta on vaikne ergo on tegemist hundiga" teooria, mida siin ajada proovitakse on üsna idiootne. Kas te tõesti ei näe, et leiti hea sihtmärk keda proovitakse mingi idiootse argumentiga välja hääletada? Kui Inward tõesti hunt oleks, siis oleks ta üsna kindlalt ennast juba praeguseks hetkeks kaitsma hakanud ning kuna hundid teisi hunte teavad, oleks mõni neist kindlasti temaga kontakti suutnud saada.

Hääletan camu
          see pole päris idiootne, sest mingi unknown vend jääb afk ja vb edaspidi ka ebaaktiivne ja see sucks suht

aga inward tagasi tuleb siis 99% vend väga aktiivne

Comment

• karupoeg
            Pokkerihai
            • Jun 2012
            • 3823

Algselt postitas Svenza Vaata postitust
            lase püksi karupoeg. Krdi imbetsillid võtavad päris elust vimma kaasa. Olen sind väga palju ***** saatnud kusagil Olümpsis? Mine mängi mnemoturniiri kui tahad intelligentset vestlust
            Ei svenza, sa ei ole mulle päris elus olympsis midagi öelnud. Ära muretse, vastasel juhul sa oleksid sellest ka ise teadlik.

Selline käitumine on minu arvates lihtsalt ebameeldiv, saa sellest aru. Mul ei ole isegi mingit vimma sinu vastu, kuid ma ei näe, et sinust oleks mängus mingit abi, kui sinu ainuke põhjendus on: "krdi imbetsillid".

Panusta mängu ja saada kõiki *****, aga näita, et sinust oleks mingit kasu. Taipad?

peace.

Comment

• udikaz
              Pokkerihai
              • Nov 2009
              • 1946

hei rahvas. kuna ärkasin täna tsipa hilja, siis tuleb enne teema ikka läbi lugeda kui midagi kirjutama hakata. tundub, et mängu alguses on tendets anda hääl neile kes passiivsed on. annan oma hääle siis [B]neeme[B]-le.

Comment

• udikaz
                Pokkerihai
                • Nov 2009
                • 1946

fak.. bold ei töötanud :) neeme

Comment

• Maxi
                  Pokkerihai
                  • Nov 2010
                  • 1849

kas need mängijad kes täna ei postita visatakse mängust välja or something? hetkel tundub, et suur osa tüüpe pole isegi +1 viitsinud panna. niimoodi ei saagi võita ju

Comment

• q_q
                    • Jan 2011
                    • 6303

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
                    gay lovers identified, hue hue
                    see oleks suht nummi, tegelt lihtsalt inward oleks hea külaelanik ja mõttetu ta välja hääletada esimesel päeval sellepärast

kuna sina, fab ja camu panite juba, et mind võiks välja võtta siis ma lihtsalt annan külale niipalju kui võimalik, sest pikka pida mul ilmselt see mäng pole ja seega ei viitsi nittida

Comment

• Godspeed_EJ
                      Klubi Liige
                      • Nov 2009
                      • 3049

q-q on täis lambitont ja elu mõttetu vend. Ju on jälle koos godspeediga hundid, peavad ühte punti hüppama. KOmmunistipeded, toppige üksteist!
                      lugesid mu postituse läbi ka paksuke?

seal on ilusti kirjas, miks su poolt hääletasin. iga järgneva postitusega oled suutnud endast veel rumalama inimese mulje jätta, nii et külale sinust suurt kasu pole.

Comment

• donkament
                        Pokkerihai
                        • Apr 2009
                        • 1945

kuna keegi minuga kaasa minna ei tahtnud, siis muudan hääle tagasi camu peale.

Comment

• camu
                          Super Moderaator
                          • Jan 2009
                          • 3411

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust

Hääletan camu
                          Mul üks küsimus sulle? Kas su ideaalsed teooriad ja geniaalsed mõtted mitte esimest mängu suht persse ei keeranud? Isegi kui kõik oli ilmselge juba ajasid sa oma jura edasi! Külale on igatahes selline elanik, kui ta on küla, vägagi halb. Võib oma lollusega teisigi sütitada nagu esimesel korral peaaegu juhtus.

Mu hääl pole obv kindel ja lõpliku valiku teen siis umbes kell 21 ajal. Võimalik, et ei hakka isegi kaitsma ennast, sest Fab ajas mind esimeses mängus juba tilti. Ehk siis, isegi kui minu hääl peaks otsustama, kas mina suren või mitte, siis ennast kaitsma ma ei hakka.

Comment

• Svenza
                            Svetlana aka Buldooser
                            • Oct 2008
                            • 3591

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
                            lugesid mu postituse läbi ka paksuke?

seal on ilusti kirjas, miks su poolt hääletasin. iga järgneva postitusega oled suutnud endast veel rumalama inimese mulje jätta, nii et külale sinust suurt kasu pole.
                            Lugesin , lugesin kakuke. Mine lõpeta keskkool ära, hundiroju

Comment

• Godspeed_EJ
                              Klubi Liige
                              • Nov 2009
                              • 3049

Lugesin , lugesin kakuke. Mine lõpeta keskkool ära, hundiroju
                              Keskkool on läbi, ülikool samuti. See, et sa põhiharidusega oled ei tähenda, et sa teiste peal oma vimma pead välja elama.

Comment

• Svenza
                                Svetlana aka Buldooser
                                • Oct 2008
                                • 3591

Minu pärast võib sul kolm ülikooli kõrgharidust olla, minu silmis jääd lambapeaks elu lõpuni. Sured ikka lollina.
                                Huivtav kas random loos on jälle samad hundid ja külaelanikud loosinud?

Comment

Working...