*** AMETLIK OLYBETI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • krayzie
    Grinder
    • Oct 2008
    • 706

Re: *** Ametlik Olympic-Online.com Teema [OO esindaja: Janku]***

Pole enda teada ühegi steigi peale murdu jooksnud....olympicul on asjad lihtsalt natuke porportsioonist väljas - EPT profitiimi piletite alla on panudud €17k (+ võimalikud muud evendid) samas kui kogu ülejäänud ruumi mängijate peale on ME pileteid üks (ja seda piletit jahib ka HCC)

Võrdluseks - kui nt Stars teataks et pakub müügiks Negreanu osakuid siis näen mina seal ainult eetilist "gray-area" olukorda - Negreanu jmt osalevad ju turniiridel tänu tuhandetele mängijatele kes Starsis päevast päeva reiki maksavad ja nüüd peaks need mängijad veel nende osakuid ostma.......?

Dno võibolla ma dramatiseerin üle.
    Last edited by krayzie; 19.07.11, 14:08.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas krayzie Vaata postitust
      Pole enda teada ühegi steigi peale murdu jooksnud....olympicul on asjad lihtsalt natuke porportsioonist väljas - EPT profitiimi piletite alla on panudud €17k (+ võimalikud muud evendid) samas kui kogu ülejäänud ruumi mängijate peale on ME pileteid üks (ja seda piletit jahib ka HCC)

Võrdluseks - kui nt Stars teataks et pakub müügiks Negreanu osakuid siis näen mina seal ainult eetilist "gray-area" olukorda - Negreanu jmt osalevad ju turniiridel tänu tuhandetele mängijatele kes Starsis päevast päeva reiki maksavad ja nüüd peaks need mängijad veel nende osakuid ostma.......?

Dno võibolla ma dramatiseerin üle.
      Esimese lõiguga täiesti nõus. Teise lõiguga ka aga kuna ma seal suurt reiki kuus ei gene siis mulle igati +EV, et nii osakuid müüakse. PM siis suurtemate regularide arvelt saan mina omale +EV diili :)

Comment

• thulesiia
        Julm Donk
        • Mar 2010
        • 56

Hu sng-s ei tule stadid lauda, milles probleem, kui vaja HEM ueendada, kas keegi teab linki?

Comment

• hotcocacola
          HTCCACLA
          • Oct 2008
          • 14473

Jukka pakkumine on hea ja huvitav. Eks näis, maybe gämblin veits ja ostan mõned.

To Oliver: Miks Pro mängija osakute müümine on mage? Kas sa saad aru, et asi on promos ja funnis? Ära arva, et Jukkal pole plekki, et direct bi teha :).

Eesti Team prodega pole seda osakute teemat veel arutatud, aga tõenäoliselt ma ise seda ei teeks.

To Krayzie: Jap, PROde alla on pandud EPT jaoks kõva plekk, kuid OO annab välja vaid 1x ME (4250€) ja 2x Turbo (2x330€) piletid. Aga tuleb arvestada asjaolu, et see on nende jaoks suht suur promo. Varem on toimunud rakeraced (nt Beat it) 4000$se auhinnafondiga.

Nad ei saa ju iga nv teha satikat ME-le, sest see käiks neile üle jõu (pm asi jääb genejate taha :D)

Comment

• MagicFriend
            Õpihimuline Mängur
            • Sep 2010
            • 369

hahaha, hcc - kas oled ka kaalunud nime muutmist? ntx HotPajuJankuke?
            Last edited by MagicFriend; 20.07.11, 20:03. Põhjus: akustika

Comment

• thulesiia
              Julm Donk
              • Mar 2010
              • 56

Kuidas muuta laua välimust? Olen vist kuulnud mingist programmist umbes 50 taala maksab?

Comment

• Tigrano
                Administraator
                • Oct 2008
                • 7614

Algselt postitas thulesiia Vaata postitust
                Kuidas muuta laua välimust? Olen vist kuulnud mingist programmist umbes 50 taala maksab?
                Sellest programmist käib jutt http://www.pokerbolide.com/

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
                  To Krayzie: Jap, PROde alla on pandud EPT jaoks kõva plekk, kuid OO annab välja vaid 1x ME (4250€) ja 2x Turbo (2x330€) piletid. Aga tuleb arvestada asjaolu, et see on nende jaoks suht suur promo. Varem on toimunud rakeraced (nt Beat it) 4000$se auhinnafondiga.

Nad ei saa ju iga nv teha satikat ME-le, sest see käiks neile üle jõu (pm asi jääb genejate taha :D)
                  Krayzie seda ju ütleski, et terve toa peale pandud €5000 pileteid aga paari inimiese peale €17k. Et kus kohas on loogika? Kui sa aru ei saa siis võtame näiteks PokerStarsis. Stars paneb näiteks välja 500 WSOP ME paketti, nendest 490 annab ära oma Prodele ja 10 paneb siis kogu toa peale.

Comment

• runnar
                    Grinder
                    • Oct 2008
                    • 740

http://www.olympic-online.com/est/pokker/race-for-ept-3
                    Kui teil on seal:
                    "Reeglid ja tingimused

Kampaania kestab ajavahemikul 4. – 28. juulini, 2011. FPP ralli vältab eraldi ajavahemikul 4. juulist kella 03.00.00 kuni 24. juulini kella 02.59.59, 2011."
                    siis miks eilsed punktid arvesse läksid? see küll kokkuvõttes midagi ei muuda aga ikkagi

Comment

• tolmuahv
                      Klubi Liige
                      • Feb 2009
                      • 2502

Sain ka just Olympic Online'lt e-maili, kus palutakse raha, et Jukka saaks turniiril mängida. Tundus kuidagi väga imelik lähenemine. Võiks olla mingi cap, et nt kui kuus üle $1000 rake maksad, siis võtavad Jukka jaoks sealt raha ja palvekirju eraldi välja ei saada.

Comment

• udikaz
                        Pokkerihai
                        • Nov 2009
                        • 1946

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
                        Sain ka just Olympic Online'lt e-maili, kus palutakse raha, et Jukka saaks turniiril mängida. Tundus kuidagi väga imelik lähenemine. Võiks olla mingi cap, et nt kui kuus üle $1000 rake maksad, siis võtavad Jukka jaoks sealt raha ja palvekirju eraldi välja ei saada.
                        ma genen 1k+ ja ma ei ole saanud mingit kirja :) aga see ei peaks ju meid torkima mida nad ülejäänud genetud reigiga teevad, see nende profit ise teavad kuidas kulutavad :D

Comment

• low-flow
                          Klubi Liige
                          • Jul 2009
                          • 1208

Saadetud e-mailile tuli automaatvastus, et Jan on puhkusel kuni 7. augustini. Mul saavad aga boonusdollarid otsa ja oleks veel paar huvitavat küsimust. Samas tavaline support vaevalt et miskit PokkeriProdest ja ranka dollaritest teab. Kelle poole ma pöörduda võiksin on muredega?

Comment

• Tigrano
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 7614

Ranka suhtleb tihti ka otse nendega, kindlasti uurib ja annab vastuse.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas low-flow Vaata postitust
                              Saadetud e-mailile tuli automaatvastus, et Jan on puhkusel kuni 7. augustini. Mul saavad aga boonusdollarid otsa ja oleks veel paar huvitavat küsimust. Samas tavaline support vaevalt et miskit PokkeriProdest ja ranka dollaritest teab. Kelle poole ma pöörduda võiksin on muredega?
                              Viska mulle MSN-is oma kasutajanimi. Küll leian kontakti.

EDIT: ja isegi live support võib nendest teada.

Comment

• HBP
                                Julm Donk
                                • Jul 2009
                                • 69

Kas ma OO-s lauavaadet, tausta jm sellist muuta saan? Ise küll ei leia üles:(

Vaatasin pokkerivideod.com-ist omadjoped videot ja seal on nt mängijate asetus laua suhtes teistmoodi kui minul.

Comment

Working...