*** AMETLIK OLYBETI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • rahvavaenlane
    Klubi Liige
    • Dec 2009
    • 3040

Re: *** Ametlik Olympic-Online teema: Küsimused, probleemid, ideed jms. siia ***

vale topic vbl, aga ma ei leia olympicu kodukalt emv-de turniire? tavaliselt jaanuais ju toimunud? jääb ära 2012?

Comment

• hotcocacola
      HTCCACLA
      • Oct 2008
      • 14473

Re: *** Ametlik Olympic-Online teema: Küsimused, probleemid, ideed jms. siia ***

See aasta toimub EMV@ märtsis. Tegemist pole 100% õige infoga, aga Henri rääkis, et esialgu taheti need korraldada veebruaris, aga kuna sel ajal on Park Kasinn remondis, siis tõenäoliselt lükkuvad turniirid märtsi

Comment

• rahvavaenlane
        Klubi Liige
        • Dec 2009
        • 3040

ok, aga samas näitab jaanuariks erinevaid turniire küll mis Park Hotellis toimuvad. coca sa suhtled seal nendega tihedamini, siis palu neil mingi info rahva jaoks anda. näiteks mul paar sõpra kes on ei ole mingid prod, aga on harjunud jaanuaris mõnusatel suurtel turniiridel käima. EMV võiks siiski selline üritus olla kus turniiride ajad on VÄGA varakult teada. PEACE LOVE AND much more wind today!

Comment

• erplander
          ekrelander
          • Oct 2008
          • 1029

Uuendan FPP-de detsembrikuu hetkeseisu (Pokkeriprod.com kaudu liitunud mängijad):

Makugan 89161
          Pokercide 12580
          HU4LOLZ 11120
          RedrumLunatic 7569
          Pilar1982 6968

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
          ok, aga samas näitab jaanuariks erinevaid turniire küll mis Park Hotellis toimuvad.
          Park kasiinosse jääb ümberehituse ajaks jaanuaris-veebruaris 5 pokkerilauda ja nendel siis peab saama läbi viidud kõik turniirid, sh OOPS Live jt.

Comment

• hotcocacola
            HTCCACLA
            • Oct 2008
            • 14473

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
            ok, aga samas näitab jaanuariks erinevaid turniire küll mis Park Hotellis toimuvad. coca sa suhtled seal nendega tihedamini, siis palu neil mingi info rahva jaoks anda. näiteks mul paar sõpra kes on ei ole mingid prod, aga on harjunud jaanuaris mõnusatel suurtel turniiridel käima. EMV võiks siiski selline üritus olla kus turniiride ajad on VÄGA varakult teada. PEACE LOVE AND much more wind today!
            Ma ise ootan ka ametlikku infot EMV kohta (ajakava jne). Imo tuleks see hiljemalt 1.veebruariks välja anda, kui mitte varem. Kui mina oleks pokkeritoa boss, siis ma alustaks juba varakult satikatega :). Kõik satikad ei pea olema overlayga. Samas oleks tähtis, et kvalifitseerunuid mängijaid oleks palju. Seega minu loogika ütleb, et satikatega peaks alustama juba lähinädalatel.
            Samas eelmine aasta tehti vist 1-2näd varem paar satikat, nii OOs, PSis kui ka TBs
            Last edited by hotcocacola; 29.12.11, 18:17.

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
              Ma ise ootan ka ametlikku infot EMV kohta (ajakava jne). Imo tuleks see hiljemalt 1.veebruariks välja anda, kui mitte varem. Kui mina oleks pokkeritoa boss, siis ma alustaks juba varakult satikatega :). Kõik satikad ei pea olema overlayga. Samas oleks tähtis, et kvalifitseerunuid mängijaid oleks palju. Seega minu loogika ütleb, et satikatega peaks alustama juba lähinädalatel.
              Samas eelmine aasta tehti vist 1-2näd varem paar satikat, nii OOs, PSis kui ka TBs
              Mulle Henri ütles, et need toimuvad märtsis, alguse poole aga olen ka nõus, et sellised eventeid ei tohiks öelda kuu-kaks ette vaid vähemalt 6 kuud varem.

Comment

• Cash87
                Vana Tegija
                • Feb 2009
                • 1402

Kas teie poolt annab ka midagi teha, et soft reconnectiks kiiremini? pidevalt kaob ühendus ära ja tagasi saades pead kõike otsast peale alustama.
                Ma ei tea kas asi ainult minus või esineb ka teistel?

Comment

• erplander
                  ekrelander
                  • Oct 2008
                  • 1029

FPP-de detsembrikuu lõplik seis (Pokkeriprod.com kaudu liitunud mängijad):

Makugan 90477
                  Pokercide 17025
                  HU4LOLZ 11360
                  RedrumLunatic 9029
                  Pilar1982 7265

Lisaauhinnad võitsid:

1. koht: “€110 Live Events” online-pilet: Makugan
                  2. koht: Olympic-Online kapuutsiga pusa: Pokercide
                  3. koht: Olympic-Online T-särk: HU4LOLZ

Õnnitlused, võidud saavad üle kantud lähiajal.

"Detsembri $9000 väljakutse" teise poole edukaimad olid:

Nahvits $225
                  Beetlejuice5 $215
                  riverstreamer $205
                  SoOSicKKK $180
                  MichelsonT $175
                  lambie123 $135
                  Makugan $130
                  LoudMaker $105
                  hoookuspoookus $100
                  Goljakov $90

Nahvits oli ainus mängija, kes võttis maksimumi ka 2. poolest ja seega teenis kuu jooksul auhinnaraha kokku $450.

Teatavasti "Jaanuari $10 000 väljakutses" on maksimaalne võimalik võidusumma veelgi suurem, $900.

---

Lisaks õnnitlused Krayzie'le, kes võitis eile Mega Poker Series Vienna super-satelliidi ja €1500 paketi!

Comment

• qsti123
                    Räme Fish
                    • Oct 2009
                    • 11

Võimalik, et seda on küsitud, aga mis saab olukorras, kui võidan sub-sateka ja järgneval satelliidil ei tule min. mängijad täis ning turnale tehakse cancel? Suppordi vastus meenutas kangesti Lauri Pihlapi uut megahitti "tühjad pihud".

Comment

• qsti123
                      Räme Fish
                      • Oct 2009
                      • 11

Asi klaar. Support ja Lauri eksisid :D. Raha tuli ilusti kontole.

Comment

• reggie
                        Pokkerihai
                        • Jun 2009
                        • 1705

Olympicu kodulehel pole mingit kirjeldust, palju punkte on mingiks vip tasemeks vaja aga võiks ju?
                        Last edited by reggie; 09.01.12, 21:21.

Comment

• CheekyMullet
                          FPP Pro
                          • Feb 2010
                          • 232

Kas kellelgi on veel hetkel probleeme sisse saamisega?

Comment

• reggie
                            Pokkerihai
                            • Jun 2009
                            • 1705

Sama siin,OO kala vict.

Comment

• Chief
                              Julm Donk
                              • Jan 2011
                              • 50

Ei saa sisse jah. Loodan, et tehakse kiirelt korda.

Comment

• erplander
                                ekrelander
                                • Oct 2008
                                • 1029

Tegemist iPokeri poolt ette planeeritud serveriuuendusega, selle kohta oli vastav teade ka Olympic-Online saidil:

05.12
                                Seoses serveritöödega on Olympic-Online kasiino ja pokkerituba suletud teisipäeval, 10.01 kell 09:30-13:30.

Algselt postitas reggie Vaata postitust
                                Olympicu kodulehel pole mingit kirjeldust, palju punkte on mingiks vip tasemeks vaja aga võiks ju?

Olympic-Online eestikeelsele saidile
                                ka vastav tabel lisatud, ingliskeelsel oli olemas juba varem.
                                Last edited by erplander; 10.01.12, 16:12.

Comment

Working...