Tekkis küsimus kas pean ennast turniirilt välja regama, et jääks pilet EPT Pokernews Liiga Finale või tõstetakse ka siis üle kui olen ennast juba reganud????
ma tõesti loodan, et vip stellar bonus makstakse ka kinni kuna ma alla 21.
mul 10% jäänud teha, et 50$ saada, aga kuna enam aega pole ja rahad ka väljas siis mai tea.
selle stellari nutmise asemel oleks võinud rahad sisse jätta ja lahti mängida mitte kohe välja kanda, välja kanda saad ka hiljem kui kinni lükatakse asjad ju, ise tegelen praegu sama asjaga.
kunasest .ee keskkonnas mängida saab siis? ostsin uue arvuti ja pokerstarsi lehelt enam .com faili alla laadida ei saa ja .ee omasse sisse ei saa veel. praegu siis polegi võimalik mängida mul uues arvutis?
Ma ei hakka siin sel teemal vaidlema. Kui aktiga kursis oled, siis peaksid ka teadma, et see see on suunatud finantsasutustele.
PokerStarsi ametlik vastus taolisele küsimusele:
"In October of 2006 the United States Congress enacted the Safe Port Act, which included what is now called the UIGEA (Unlawful Internet Gambling Enforcement Act). This Act restricts financial institutions in the USA from transferring funds resulting from unlawful internet gambling to online gaming sites. Here at PokerStars, we work in accordance with the laws of every country where we provide our service and we have received extensive legal advice indicating that the provision of peer-to-peer poker services to US residents does not violate US law. This is why we are identified (coded) as a gaming site for credit card transactions, therefore providing a safe, honest and reliable service to our players."
Comment