PokerStarsi Eesti Litsents

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tarvi
    PokerStarsi Esindaja
    • Sep 2009
    • 347

Re: PokerStarsi Eesti Litsents

Algselt postitas janek174 Vaata postitust
    Krt ma küsisin ilusasti otse ja konkreetselt, mismoodi ei saa ja miks ei saa. Mis moodi keelatakse? Kui aasta algusest on kehtinud seadus, et mängida ei saa, ja on siiani saanud. Ja kui nüüd on litsents käes ja julgetakse konkreetselt välja öelda, et enam endist viisi mängida ei saa. Miks? Mis alusel? Mis piirangutega? Mis muutub? Mida see sinu vastus EI SAA! mulle nüüd andma peaks? Tõmban kõrvad lohku ja teen nii nagu ülevalt poolt kästakse?
    Litsentsi omamine paneb teatud kohustused. Üks neist on see, et kõik Eestis alaliselt elavad inimesed peavad mängima litsenseeritud kliendis.

Kui PokerStars.EE avatakse, siis muudetakse kontode seadeid vastavalt.

Veel kord vabandused, kui see ebameeldivusi tekitab.

Comment

• janek174
      Vana Tegija
      • Mar 2009
      • 1078

Algselt postitas cypher Vaata postitust
      Janek ma nii puht uudishimust, et milline pokkerisait siin võimalust nägi ja sind palkas siia teemasse sellist jama tootma? Iga su posti sisu vihjab maailmalõpule.
      Ei palganud mind keegi ja oma arust ei tooda ka midagi, lihtsalt tahan teada, mida ja kuidas edasi teha. Ma saan aru, et enamuse jaoks on see puht formaalsus aga näiteks minu jaoks on see elutähtis küsimus, mis võib mu elu mõne koha pealt päris palju muuta.

Comment

• rasmer
        Vana Tegija
        • Oct 2009
        • 1306

Minu arust igati tore uudis, et konkurents aina tiheneb Eesti turul. Ei saa ka aru miks see buddy transfer nii oluline on.

Comment

• k2snakalle
          Pokkerihai
          • Dec 2008
          • 2545

küsimus:
          Kui mul praegu käib VIP boonus, siis makstakse ta välja nii palju nagu vabastatud on.
          ehk kui 4550vpp-st on vabastatud 2504vpp-d, siis saab 650$-st 357$ kohe kätte. Samas mis tehakse ülejäänud 294$-ga??? Kas see summa jääb lihtsalt seisma või on see võimalik ka kätte saada? Sest boonuse eest olen siiski FPP-sid maksnud ju.

Comment

• kilu6
            Vana Tegija
            • Oct 2008
            • 1305

Algselt postitas Tarvi Vaata postitust
            Nagu ma enne mainisin, seadus kehtib kõikidele ühiselt. Mina töötan PokerStarsi klienditoes ning ei saa teiste firmade tegemisi isegi kõige parema tahtmise juures kommenteerida.

Samuti ei tea saa ma litsensi läbirääkimiste telgitaguseid kommenteerida, sest mina neis ilmselgelt ei osalenud ega otsuseid teinud.

Tänan mõistmise eest.
            Mulle meeldib, et Tarvi on andnud kiireid ja mõistlikke vastuseid.

Siiski buddy transfer on teema, mis teisi tubasid üldse ei puuduta, sest siin on toimunud muutus võrreldes eelnevaga ja Pokerstars võiks välja tuua, millisest seaduse punktist lähtudes selline muudatus tehti. Mina igatahes sellist seaduse punkti ei leia.

Ise ma buddy transferit eriti ei kasuta ja väga sellest puudust ei tunne, aga siiski see lihtsam viis väikeseid ülekandeid teha, kui kuskil pangas. Kui on vaja piirata seda, et PS ei oleks panga rollis, siis võiks olla limiitide süsteem, näiteks ühes kuus kuni $1000 vms. Saan aru, et seda buddy transferide limiidisüsteemi hetkel programmeeritud ei ole ja see võtaks aega, aga tulevikus võiks siiski piiratud mahus selle sisse tuua.

Edit:

Kas see on see par 53 p 4?

HASARTMÄNGUSEADUS

...

§ 53. Hasartmängukorraldaja kohustused hasartmängu korraldamisel kaughasartmänguna

(1) Hasartmängu korraldamisel kaughasartmänguna peab hasartmängukorraldaja tagama:
            1) meetmed käesoleva seaduse § 34 lõigetes 2–4 nimetatud vanusest nooremate isikute mängimisvõimaluse välistamiseks;
            2) iga mängija registreerimise, tuvastades mängija isiku, vanuse ja elukoha;
            3) arvepidamise iga mängija tehtud panuste ja talle makstud võitude kohta;
            4) võitude väljamaksmise üksnes samale arvelduskontole, millelt mängija on teinud makse hasartmängus panuste tegemiseks;
            5) järelevalveametnikele takistamatu juurdepääsu hasartmängu korraldamiseks kasutatavale mänguinventarile.
            Last edited by kilu6; 27.09.10, 19:34.

Comment

• s1990n
              Jube Noob
              • Mar 2009
              • 107

Mul tekkis ka selline küsimus et kuna ma pole veel 21a, siis kui kaua ma veel starsis mängida saan?Et nagu kuna oleks siis mõtekas oma rahad välja ära kanda?

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Kas seoses kolimisega oleks võimali screen-name muuta?

Comment

• VisaHing
                  mees nagu orkester
                  • Dec 2009
                  • 6718

Ee üks küss, et kui Vip Stellar Bonuseni on migni 400 VPP-d veel / 3000 VPP-dst
                  kas see makstakse ka kinni kuigi noh 400 VPP-d on veel jäänud et saada see 50$

Comment

• rohelinekonn
                    Klubi Liige
                    • Nov 2008
                    • 3808

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                    hea küsimus sooviks kah seda teada

Comment

• VisaHing
                      mees nagu orkester
                      • Dec 2009
                      • 6718

ma mõtlen noh. et 90% selles 50nest?

Comment

• Allanaator13
                        FPP Pro
                        • Sep 2009
                        • 285

support@pokerstars.ee ei taha töödata

Comment

• qbj0hn
                          Auk on auk. FAKT!
                          • Nov 2008
                          • 7091

Väga lamp,et osad oleksid nagu Tarvi peale pahased vms,mees teeb seda mis on tema võimuses.
                          See on sama,et ma selveris pahandaksin müüa peale,et miks lit*e pole siin müüa,kuigi pole tema võimuses,et neid sinna rippuma panna.
                          Buddytransast on muidugi endal ka kahju,aga noh mis teha.

Comment

• Tigrano
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 7614

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                            Väga lamp,et osad oleksid nagu Tarvi peale pahased vms,mees teeb seda mis on tema võimuses.
                            See on sama,et ma selveris pahandaksin müüa peale,et miks lit*e pole siin müüa,kuigi pole tema võimuses,et neid sinna rippuma panna.
                            Buddytransast on muidugi endal ka kahju,aga noh mis teha.
                            Jah, ma juba esimestel lehtedel tuletasin meelde, et tema on ainult töötaja ja paluks rohkem austust ja vähem offtopicut.

Comment

• hotcocacola
                              HTCCACLA
                              • Oct 2008
                              • 14473

Algselt postitas Tarvi Vaata postitust
                              Nagu ma enne mainisin, seadus kehtib kõikidele ühiselt. Mina töötan PokerStarsi klienditoes ning ei saa teiste firmade tegemisi isegi kõige parema tahtmise juures kommenteerida.

Samuti ei tea saa ma litsensi läbirääkimiste telgitaguseid kommenteerida, sest mina neis ilmselgelt ei osalenud ega otsuseid teinud.

Tänan mõistmise eest.
                              :) mina mõistan, aga lihtsalt loodan, et küsid targematelt või teed endast kõik, et buddy transa liikuma panna :)

ja mul sama küsimus, kas kasutajanime saab muuta?

Comment

• Tarvi
                                PokerStarsi Esindaja
                                • Sep 2009
                                • 347

Algselt postitas k2snakalle Vaata postitust
                                küsimus:
                                Kui mul praegu käib VIP boonus, siis makstakse ta välja nii palju nagu vabastatud on.
                                ehk kui 4550vpp-st on vabastatud 2504vpp-d, siis saab 650$-st 357$ kohe kätte. Samas mis tehakse ülejäänud 294$-ga??? Kas see summa jääb lihtsalt seisma või on see võimalik ka kätte saada? Sest boonuse eest olen siiski FPP-sid maksnud ju.
                                Kui alla 21 oled, siis VIP Reward boonused tühistatakse ja nende eest saab FPPd tagasi... FPPd saab sularahaks vahetada.

Üle 21sed lihtsalt jätkavad boonuste lahtimängimist .EEs.

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                                Ei.

Algselt postitas s1990n Vaata postitust
                                Mul tekkis ka selline küsimus et kuna ma pole veel 21a, siis kui kaua ma veel starsis mängida saan?Et nagu kuna oleks siis mõtekas oma rahad välja ära kanda?
                                Rahad soovitan välja kanda pärast PokerStars.EE alustamist, siis saad oma muud account assetid ka enne väljavõttu rahaks muuta.

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
                                Ee üks küss, et kui Vip Stellar Bonuseni on migni 400 VPP-d veel / 3000 VPP-dst
                                kas see makstakse ka kinni kuigi noh 400 VPP-d on veel jäänud et saada see 50$
                                Ma tulen Stellarite juurde pärast turundusmanageriga rääkimist tagasi. Sorry.

Algselt postitas Allanaator13 Vaata postitust
                                support@pokerstars.ee ei taha töödata
                                Palun anna teada, mis probleeme esineb. See peaks töötama edukalt.

Minu ülesandeks selles projektis on olnud seista mängijate eest (klienditugi sõna otseses mõttes). Ma ei oska kahjuks selgitada, mis seaduse punkti tõttu mängijate vahelised ülekanded võimalikud pole, küll aga tean kinnitada, et olen sel teemal vastavate inimestega kümneid e-kirju vahetanud (ka sel teemal, et konkurendid võimalust pakuvad). Uuritakse kõiki alternatiive, et mängijad võimalikult rahul oleksid, aga lähtusime regulaatorite ja juristide nõuannetest.

Me "keera" ühelegi mängijale ega naera rõõmsalt, et tingimused meelepärased pole, ja ma olen siiras, kui seda siin hetkel kirjutan.

Comment

Working...