PokerStarsi Eesti Litsents

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • KristjanRawk
    Klubi Liige
    • Feb 2009
    • 1133

Re: PokerStarsi Eesti Litsents

Kas see .ee tuleb siis täna/homme või nädala pärast?
    Mingi ajavahemik peaks teil teada olema?

Comment

• Lukken
      Julm Donk
      • Apr 2010
      • 87

Täiesti haige maksu riik on see eesti,kõigepealt kotivad PS,PS ostab õiguse,siis riik hakkab mängijate valikuid piirama + veel see ,et vanuse piirang +3,ma ei saa aru sellest riigist ,mis nad loodavad ,et kui olen 18 ,et siis 3 aastat loen raamatuid ja kui 21 saan siis raudselt juba mingid maksud ja % kh peale löönud ,et ikka saaks rohkem raha kahmata ja mina(meie) ei saa pmst selle riigi raha eest mitte sittagi peale valimiste reklaamide tv ja siis nad veel ohivad ,et miks 18-30a Eestlased kolivad peamiselt välismaale,tõesti siin riigis tuleb lõpp arved teha ja suunduda riiki ,kus inimesi koheldakse inimesena mitte riigi orjana
      Igal juhul PS pole mõtet kiruda kuna nagu näha siis ei anna meie riik neile hingamis ruumi ja sunnivad oma nõudeid järjest peale.
      Olen täiesti kindel ,et varsti hakkavad tulumaksu võtma pokkerist teenitud summade pealt,ise asi millal.

Comment

• kardaanirist
        Pokkerihai
        • Nov 2009
        • 3675

mul tekib küsimus, et mida Eesti Vabariik oleks üldse teha saanud Starsi vastu, kui nad litsentsi poleks taotlenud? kui mitte midagi, siis miks see Stars üldse seda litsentsi taotlema hakkas??

einoh eks tuleb siis Tilti või kuhugi ümber kolida.

Comment

• Potsataja
          õilishing
          • Oct 2008
          • 5270

Algselt postitas Pahvak Vaata postitust
          Huvitav, kas nad teevad seda nö litsentsitingimustega vastuolus (salaja, sest buddytansferi ametlikult soft ei toeta) või on litsentsid Starsil ja Triol erinevad?
          Trios ei saa samas MB kaudu sissemakseid/väljamakseid sooritada ja krt kuidas saavad litsentsid erinevad olla ?

Comment

• Lukken
            Julm Donk
            • Apr 2010
            • 87

Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
            mul tekib küsimus, et mida Eesti Vabariik oleks üldse teha saanud Starsi vastu, kui nad litsentsi poleks taotlenud? kui mitte midagi, siis miks see Stars üldse seda litsentsi taotlema hakkas??

einoh eks tuleb siis Tilti või kuhugi ümber kolida.
            Otseselt PS vb midagi aga eestis olevaid mängijaid oleks siis täiega hakatud kottima arvan mina.

Comment

• erplander
              ekrelander
              • Oct 2008
              • 1029

Algselt postitas Lukken Vaata postitust
              Täiesti haige maksu riik on see eesti,kõigepealt kotivad PS,PS ostab õiguse,siis riik hakkab mängijate valikuid piirama + veel see ,et vanuse piirang +3,ma ei saa aru sellest riigist ,mis nad loodavad ,et kui olen 18 ,et siis 3 aastat loen raamatuid ja kui 21 saan siis raudselt juba mingid maksud ja % kh peale löönud ,et ikka saaks rohkem raha kahmata ja mina(meie) ei saa pmst selle riigi raha eest mitte sittagi peale valimiste reklaamide tv ja siis nad veel ohivad ,et miks 18-30a Eestlased kolivad peamiselt välismaale,tõesti siin riigis tuleb lõpp arved teha ja suunduda riiki ,kus inimesi koheldakse inimesena mitte riigi orjana
              Igal juhul PS pole mõtet kiruda kuna nagu näha siis ei anna meie riik neile hingamis ruumi ja sunnivad oma nõudeid järjest peale.
              Olen täiesti kindel ,et varsti hakkavad tulumaksu võtma pokkerist teenitud summade pealt,ise asi millal.
              Noh, moepärast ikka kiruda tasub. Saanuks ka ilma litsentsita, nagu saavad Unibet ja Full Tilt. Aga see oli Starsi valik, nüüd tuleb neil leppida sellega, et kaotavad osa kliente. Samas saavad Ansipi valitsuse p-d lakkuda, see ka omaette väärtus :)

Comment

• udikaz
                Pokkerihai
                • Nov 2009
                • 1946

Algselt postitas Tarvi Vaata postitust
                Meie seadust välja ei mõelnud, vabandame ebameeldivuste eest. Ilmselgelt eelistaksime seda võimalust mängijatele pakkuda.
                See on mingi jama mida sa siin jahud. Triobetil on ka litsents ja seal saab buddy transfere teha. Kahtlen et triobet seaduseid rikkuma hakkaks. Midagi usutavamat võiks teinekord põhjuseks välja mõelda. Keelata buddy transferid on üks kõige lollimaid lükkeid üldse PS-i poolt. gl.

Comment

• kardaanirist
                  Pokkerihai
                  • Nov 2009
                  • 3675

Otseselt PS vb midagi aga eestis olevaid mängijaid oleks siis täiega hakatud kottima arvan mina.
                  no see litsentsi seadus kehtib juba pool aastat või nii ja siiamaani pole ju sittagi tehtud..

Comment

• Pahvak
                    Pastilaa?? Ei!
                    • Dec 2008
                    • 4431

Äkki Stars kardab, et Eesti mängijad hakkavad oma näiteks FTP rahasid buddy kaudu Starsi saatma ja sedasi oma pangakontole ja nad ei taha nö panka mängida ja praegu ajavad häma. Pigem ebareaalne variant, aga siiski olemas. Sel juhul oleks võinud nad midagi kavalamat välja mõelda, et ausad mängijad saaksid ikka oma raha liigutada.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                    Fullstacks have more fun.

Comment

• Tarvi
                      PokerStarsi Esindaja
                      • Sep 2009
                      • 347

Algselt postitas sineep Vaata postitust
                      kuda seda boonust saab? lihtsalt ülekolimisega? või peab ikka uuesti deposiidi tegema? või see ülekolimine tähendabki cashouti ja deposiiti uuesti? või selle käigus on võimalik teha cashout ja debposiit?
                      Pärast ümber kolimist tuleb deposiit teha ja boonus on 100% sellest. Kui aga enne migreerumist raha välja võtad, siis boonusele ei kvalifitseeru.

Konto jääb PokerStars.EE täpselt samaks, nagu sul praegugi on, raha ja FPPd ja VPPd ning VIP staatus säilitatakse.

Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
                      Usume, et on tähtis kohalike seaduseid austada ning nende järgi tegutseda.

Comment

• rahvavaenlane
                        Klubi Liige
                        • Dec 2009
                        • 3040

mis moodi? kirjelda. 0 shanshi.

Comment

• pikk28
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 6695

keegi võiks mulle lihtsalt lahti seletada, miks see buddy transfer Teile eluliselt tähtis on?

Comment

• tolmuahv
                            Klubi Liige
                            • Feb 2009
                            • 2502

See 21+ piirang on ka ikka vähe nutune. Vaja ikka muust maailmast eesrindlikult erineda. Eestis on paraku nii, et 18-aastane veel päris iseseisev ei ole ja võib ainult relva kätte võtta ja Afganistaani miiniväljadele minna kodumaad kaitsma. Viina ostmiseks või netis pokkeri mängimiseks on ta veel ebaküps. Sümptomaatiline on ka see, et kui keegi üritab sel teemal diskussiooni alustada, siis tuuakse mingi debiilik nurga tagant välja (a la Hannes Võrno eile) ja see selgitab, kuidas ta vargil käis ja raha maha mängis. Siis on kõik kurvad ja arutelu läbi.

Comment

• kardaanirist
                              Pokkerihai
                              • Nov 2009
                              • 3675

Algselt postitas Tarvi Vaata postitust
                              Usume, et on tähtis kohalike seaduseid austada ning nende järgi tegutseda.
                              kas PokerStarsil on absoluutselt igas riigis sarnased seadused täidetud ja litsents omandatud?

Comment

• KristjanRawk
                                Klubi Liige
                                • Feb 2009
                                • 1133

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
                                See 21+ piirang on ka ikka vähe nutune. Vaja ikka muust maailmast eesrindlikult erineda. Eestis on paraku nii, et 18-aastane veel päris iseseisev ei ole ja võib ainult relva kätte võtta ja Afganistaani miiniväljadele minna kodumaad kaitsma. Viina ostmiseks või netis pokkeri mängimiseks on ta veel ebaküps. Sümptomaatiline on ka see, et kui keegi üritab sel teemal diskussiooni alustada, siis tuuakse mingi debiilik nurga tagant välja (a la Hannes Võrno eile) ja see selgitab, kuidas ta vargil käis ja raha maha mängis. Siis on kõik kurvad ja arutelu läbi.
                                Imo. saab 18-aastane väga edukalt poest viina osta. Aga muidu point on jah hea, Eesti seadused on debiilsed kohati.

Comment

Working...