FullTilt - probleemid ja küsimused

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • altzie
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 169

Re: FullTilt - probleemid ja küsimused

Algselt postitas low-flow Vaata postitust
    Kas keegi on tellinud Iron Man poest asju? Mind huvitab, milline on nende jopede, pusade, seljakoti ja taskunoa kvaliteet? Kas nad on oma hinda väärt? Pildi peal päris asjalikud ja kirjeldav tekst on ka kuldne muidugi, aga punktid rahaks arvestades tulevad üsna krõbedad hinnad asjadele.
    noaga olen küll igati rahul, hinna kohta muidugi täpsemalt ei tea.

Comment

• Rage
      Klubi Liige
      • Nov 2008
      • 6853

ma ostsin FTP spordikoti, see mida saab ka seljakotiks teha, imho superhea kott.. soovitan...

Comment

• KristjanLaas
        Pokkeritark
        • Oct 2009
        • 6450

Juba mitmendat päeva ei saa ftp kodulehele ega promotioneid vaadata, keegi teab milles asi või minu arvuti mingi kala?

Comment

• nikitheone
          Mr. Puujalg
          • Aug 2009
          • 6446

browseri dns seade on vaja muuta, siin paar lktagasi oli arutelu, vt järgi.
          &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• leits
            Hundinui
            • Apr 2009
            • 9562

tra mind on see probleem juba 20000000 kuud h2irind. nimelt kui tahan manuaalselt panna waiting listi teatud lauda, siis lampi vahel ei ole lobbys nuppu add me to waitinglist, siis migni hetk on .. muidu pean laua lahti tegema ja vajutama join waiting listi .. no wtf

Comment

• variatsioon
              Pokkeritark
              • Nov 2008
              • 5849

Algselt postitas leits Vaata postitust
              tra mind on see probleem juba 20000000 kuud h2irind. nimelt kui tahan manuaalselt panna waiting listi teatud lauda, siis lampi vahel ei ole lobbys nuppu add me to waitinglist, siis migni hetk on .. muidu pean laua lahti tegema ja vajutama join waiting listi .. no wtf
              wat? mingi hetk on?
              imo pärast update ei ole kunagi enam.

Comment

• nomerlot
                Klubi Liige
                • Sep 2009
                • 2233

Ma nägin täna sama asja, millest leits räägib. Et peaks olema waiting listi nupp, aga ei ole. Mingi hetk jälle on. aru ei saa, millest sõltub.

Comment

• redskruf
                  Jube Noob
                  • Nov 2010
                  • 168

Minu teada sõltub see sellest, kui sa oled ennast yldiselt wate listi pannud, st. automaatselt igasse lauda ootama, vähemalt mul kaob ta nii ära :)

Comment

• udikaz
                    Pokkerihai
                    • Nov 2009
                    • 1946

Algselt postitas leits Vaata postitust
                    sa pidid ju over ja out olema, mis sul fulltildist enam? aga muidu redskruf seletas põhjuse ilusti ära.

Comment

• kivisaba
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 2514

kuidas ma eelmise kuu leaderboarde näen tuleb välja et ma kuidagi top 200 seas ilma et keegi mulle midagi oleks öelnud

Comment

• udikaz
                        Pokkerihai
                        • Nov 2009
                        • 1946

cashier->My Promotions->Top Tournament LBs->Previous sealt kus näitab kuud paremal

E:Ehk seletad mullegi mille järgi neid chippe saab seal? Kuidas see süsteem toimib?
                        E2: enne tee silmad lahti ja siis alles küsi nõu, seal on see calculator ninaees ja ma ikka pidin enne küsima..fail
                        Last edited by udikaz; 02.03.11, 00:30.

Comment

• kivisaba
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2514

kas need 90 man sngd lähevad ka MTT leaderboardi alla ? muidu küll nagu väga ma seal listis ei tohiks olla

Comment

• ment52
                            Politseidokumendiga kusjuures!
                            • Oct 2008
                            • 1270

Algselt postitas kivisaba Vaata postitust
                            kas need 90 man sngd lähevad ka MTT leaderboardi alla ? muidu küll nagu väga ma seal listis ei tohiks olla
                            isegi 45manid lähevad.

Comment

• rrrr
                              Grinder
                              • Nov 2008
                              • 904

Küsimus: Kas mõnes FTP rakebacki affis pakutakse minisuguseid muid reaalselt kättesaadavaid lisaväärtusi ka peale rakebacki ja mõne kuus 2 korda toimuva turniiri? Ise ole fulltiltrakeback.com-ga seotud, ja seal on vaid 27% RB ja 2x kuus overlayga 1000$ turniir. On ka mingi müstiline-fantastiline refer a friend aga reaalsele tuluallikale pole viidatud. Lisaks jagatakse iga kuu 7500$ ära parima 25 reigigeneja vahel (esikoht 1000 ja tagumise otsa mehed 50$). Keskmine 25-s rakegeneja geneb meil ca >4K rake kuus. Minu kuud on ca 2500-3500 olnud.

Mind huvitaks, et kas on võimalik vahetada RB pakkujat parema vastu (turniire ei taha, live pileteid ei taha), et tiksuks suurem % kuni ma oma mängu parandamise kallal nokitsen?

Comment

• Spewmonkey
                                Seina Augustaja
                                • Oct 2008
                                • 2293

Algselt postitas rrrr Vaata postitust
                                Küsimus: Kas mõnes FTP rakebacki affis pakutakse minisuguseid muid reaalselt kättesaadavaid lisaväärtusi ka peale rakebacki ja mõne kuus 2 korda toimuva turniiri? Ise ole fulltiltrakeback.com-ga seotud, ja seal on vaid 27% RB ja 2x kuus overlayga 1000$ turniir. On ka mingi müstiline-fantastiline refer a friend aga reaalsele tuluallikale pole viidatud. Lisaks jagatakse iga kuu 7500$ ära parima 25 reigigeneja vahel (esikoht 1000 ja tagumise otsa mehed 50$). Keskmine 25-s rakegeneja geneb meil ca >4K rake kuus. Minu kuud on ca 2500-3500 olnud.

Mind huvitaks, et kas on võimalik vahetada RB pakkujat parema vastu (turniire ei taha, live pileteid ei taha), et tiksuks suurem % kuni ma oma mängu parandamise kallal nokitsen?
                                Sama konto peal vahetada kindlasti ei saa.

Comment

Working...