FullTilt - probleemid ja küsimused

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • AtKehtna
    Räme Fish
    • Nov 2010
    • 14

Re: FullTilt - probleemid ja küsimused

Mul siuke probleem ,et tegin cashout ja siis tuli emailie kiri ,et mu cashouut on tühistatud ja ma pean saatma oma ID kaardi pildi
    saatsin siis ära ja hakkasin FTP sisse logima ja ütleb ,et vale parool nii siis saatsin endale uue parooli emailie proovisin uuesti ikka
    ütleb ,et vale parool proovisin mitu korda ,mingeid caps locke ja midagi peal polnud ja siis saatsin uuesti uue parooli ja jälle vale parool ütleb.
    Kellegil veel siuke jama olnud?
    Saatsin neile mitu kirja ka aga 24h+ juba möödas midagi vastu pole nad kirjutanud.

Comment

• Intzsz
      Jube Noob
      • Feb 2009
      • 105

Algselt postitas AtKehtna Vaata postitust
      Mul siuke probleem ,et tegin cashout ja siis tuli emailie kiri ,et mu cashouut on tühistatud ja ma pean saatma oma ID kaardi pildi
      saatsin siis ära ja hakkasin FTP sisse logima ja ütleb ,et vale parool nii siis saatsin endale uue parooli emailie proovisin uuesti ikka
      ütleb ,et vale parool proovisin mitu korda ,mingeid caps locke ja midagi peal polnud ja siis saatsin uuesti uue parooli ja jälle vale parool ütleb.
      Kellegil veel siuke jama olnud?
      Saatsin neile mitu kirja ka aga 24h+ juba möödas midagi vastu pole nad kirjutanud.
      Mul oli kunagi sama jama, lõpuks ma ei saanud terve kuu mängida, sest nad veel hakkasid kahtlustama et ma kasutan mingeid progresid. Ja support ei vastanud mu kirjadele absoluuutselt, õeldi ainult et vabandame läheb aega veel.
      Sellest parooli saatmisest pole kasu, sest su konto on lukku pandud.

Comment

• AtKehtna
        Räme Fish
        • Nov 2010
        • 14

ja seda kõigest 150$ pärast :D
        Se on ikka väga masendav ,kui ma nüüd selle 150$ taala pärast ei sa kuu aega kasutajat lahti.
        Aga mis boonustest saab mul pooleli veel boonus.

Comment

• taasver
          Grinder
          • Oct 2008
          • 584

Ise sa mainisid, et pead saatma ID kaardi pildi. FTP ei tee enne su kontot lahti kui sa seda teed.

Kui saadad need ära ja kõik OK siis peaks max 1-2 päeva minema.
          Last edited by taasver; 18.12.10, 17:16.

Comment

• minbetmillionaire
            Õpihimuline Mängur
            • Jan 2010
            • 363

Algselt postitas Rage Vaata postitust
            ära pane HEMi tervest FTP kataloogist importima vaid täpselt ainult handhistory kataloogist.. see põhjustab sellist jma
            lol tra ma mängisin kuu aega nii et enne igat tildi avamist tegin reinstalli tänks

Comment

• masterpuppet
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2094

Kui kedagi peaks huvitama.

Comment

• Tarmonator
                Lingiparandaja
                • Oct 2008
                • 3274

Oh deem, 10. sai tellitud 87k punkti eest. 50$ boonus läks kaduma:(

Comment

• lypsja
                  FPP Pro
                  • Oct 2008
                  • 270

ma olen paar korda vaadanud ja pole siiani aru saanud olen mina loll või milles asi... 5000 punkti eest saab 125 medalit (muideks 100 000 punkti eest antakse kõigest 2000 medalit) ehk 15 kaupa ostes saab 500 medalit rohkem... $600 boonust müüakse 3000 medali eest, mis teeb 120 000 punkti... peale selle et medalite ostmise loogika natu longab pakutakse muid boonuseid rämedamalt kallimalt, kui sama medalite eest ostes... BLACK CARD poe boonused on kõik tunduvalt kallimad: medalite eest saaks 1 100 000 punktiga boonuste näol $5400+, nemad aga pakuvad $5000...

kas konks on kuskil mujal või neil ongi see süsteem sedaviisi vildakas ja kasumlikum väikeste osadega läbi medalite osta?

ja veel ma ei ole aru saanud... FT erinevate poodide boonused on insta cash või peab hakkama neid veel lahti mängima?

Comment

• leits
                    Hundinui
                    • Apr 2009
                    • 9562

Spend 140,000 or more points to get a free $100 cash bonus

Tuleb rauda taguda .. ja boonus osta 1kne :D

Comment

• low-flow
                      Klubi Liige
                      • Jul 2009
                      • 1208

lypsja, süsteem on ikka teistpidi. Iron man medaleid ei saa osta, neid saab ainult teenida iron man kava järgi. Iron man medalite eest saab osta FTP punkte, mille eest omakorda black memberid saavad osta boonuseid. Kui osta 500$ boonuseid, siis pole vahet, kas konverdid iron man punktid FTP punktideks ja ostad black card poest boonuseid või ostad otsed Iron man medalite eest 600$ boonused (3000 punkti maksavad ja kurss jääb samaks - sama suure punktide arvu eest saad mõlemat teed pidi sama palju raha). Kui ostad odavamaid black card boonuseid, siis on mõtekam iron man punkte mitte konventeerida ja osta 3000 medali kogunemisel 600$ iron man boonus. Kui ostad kallemaid boonuseid black card poest kui 500$, siis on mõtekam iron man medalid konventeerida FTP punktideks (2000 medali eest 100000 punkti) ja osta black card poest rahalisi boonuseid FTP punktide eest. Ja ilmselgelt mida kalleimaid boonuseid ostad, seda parema kursiga saad. Sama moodi konventeerides - mida suurema koguse korraga vahetad (ostad), seda parema kursiga saad.

Comment

• Mrt1989
                        Grinder
                        • Mar 2010
                        • 999

Tildi boonuseid peab ostes lahti mängima või kohe free cash?

Comment

• rrrr
                          Grinder
                          • Nov 2008
                          • 904

Algselt postitas leits Vaata postitust
                          Spend 140,000 or more points to get a free $100 cash bonus
                          Tuleb rauda taguda .. ja boonus osta 1kne :D
                          Soodsam on osta 500+50 blackcardi poest (140K punne kokku) ja hoida ülejäänud $5K boonuse jaoks. Aga sellele lisanduvale $100 on punkti kurss läbi aegade soodsaim.

Comment

• mortalvombat
                            Õpihimuline Mängur
                            • Jul 2010
                            • 412

Mulle anti niisama 50$ boonust, ei pea midagi kulutama

Comment

• leits
                              Hundinui
                              • Apr 2009
                              • 9562

fishid ikka saavad ..

Comment

• lypsja
                                FPP Pro
                                • Oct 2008
                                • 270

to low-flow: no olingi ise loll :) vaatasin valetpidi seda medalite ja punktide asja :))) nüüd kui puust ja punaselt ära rääkisid jagasin matsu lahti...

aga ikkagi veel küsimus õhus - pean ma seda boonust veel lahti ka mängima või see ikkagi otse cash kontole?

Comment

Working...