Väga pisike eio ole.
100 medalit on jah ainult ca $14 väärt. Samas year-end ja mid-year bonused on korralikud, samuti ei lähe need bonused MGRist maha (vähemalt siiamaani ei ole läinud).
cashiter - make deposit - add new depist option - visa - kyta kaardi andmed ja ok?
Tänan, aga..
... mis nendesse lahtritesse panna? Swedbanka kaardilt loen kuskilt andmed või netipangast (või peab kuidagi netipangas kredakaardi tegema) ? Liiga keeruline mu jaoks. :D
Kui sul on krediitkaart, siis paned esimesse lahtrisse kaardi numbri, teise paned kaardi tagaküljelt allkirja kõrvalt kolmekohalise numbri, neljandasse paned millal kaart aegub, mille leiad kaardi esiküljelt, ning neljandasse paned summa, mida tahad kanda.
no tavalist swedbanki netilinki polegi ftps, nagu seda on sebil. swedil mu teada ühtegi virtuaal krediitkaarti pole, seega on vajalik füüsilise krediitkaardi olemasolu or gtfo.
Lobby vaates on Cashier nupu all kellaaeg, sellest vasakul ajavöönd - klikid sinna ja määrad sobiliku (EET Eestis).
Aga nüüd Poker Tracker ei võta enam käsi sisse, ütleb et tundmatu formaat (vähemalt SNG puhul). Seega peaks ootama, kuni PT end parandab, enne kui ajavööndit muuta.
mul oli ilma rb konto, saatsin supporti meili, vastati:
Hi,
Thanks for getting in contact with us about rakeback.
Although Full Tilt Poker does not offer rakeback directly to players,
our preferred affiliate partner RakeBackPros.com offers rakeback to
players who sign up through their website with Full Tilt Poker.
We've sent your player details to RakeBackPros.com and they will be in
direct contact with you.
Regards,
Edward
Full Tilt Poker Support
+päev või kaks
Congratulations!
We are pleased to inform that you are now a Rakebackpros player and you can keep track your rakeback by logging into your rakebackpros account at http://www.rakebackpros.com/
EZ senikaua kui otse ilma affiliate oled konto teind
Kas sa oled oma kontoga deplosiidi ka teinud ja real money peale mänginud?
Ma saatsin ka kunagi meili neile, et tahaks RBd, aga saadeti vastu, et ei ole enam kuidagi võimalik seda saada.
jep mu esimene kasutaja, mõni aasta vana, tehtud deposiit, mängitud on off mikros, välja ka võetud raha.
Comment