FullTilt - probleemid ja küsimused
Collapse
X
-
Re: FullTilt - probleemid ja küsimused
saatsin full tilti kirja, et soovin samuti raket ja ft vastas, et saatsid rakebackpro- le kirja ning rakebackpro võtab minuga ise ühendust, aga rakebacpro ei suvatsenud isegi meili teel mulle midagi teada anda.... ma muidugi micro vend ka aga mingi austus iga mängija vastu võiks ikka olla, vähemalt oleks võinud vastuse meiliga saata aga ei, mina neist enam lugu ei pea. ühesõnaga rakebacpro on minu jaoks kopli autoremondi töökoda.Algselt postitas Fabulous Vaata postitustMa kasutan seda: http://www.rakebackpros.com/
Comment
-
Nutad mis sa nutad aga kui kopli remonditöökoda ainuke mis su Moskvitshi vastu võtab siis inised ja viid ikka sinna.Algselt postitas eluvaatleja Vaata postitustsaatsin full tilti kirja, et soovin samuti raket ja ft vastas, et saatsid rakebackpro- le kirja ning rakebackpro võtab minuga ise ühendust, aga rakebacpro ei suvatsenud isegi meili teel mulle midagi teada anda.... ma muidugi micro vend ka aga mingi austus iga mängija vastu võiks ikka olla, vähemalt oleks võinud vastuse meiliga saata aga ei, mina neist enam lugu ei pea. ühesõnaga rakebacpro on minu jaoks kopli autoremondi töökoda.
Comment
-
aga ta ei võta ju mind isegi oma mosuga jutule. kas sa kujutad ette olukorda, et sul on mosu ja lähed näiteks mõnda automargi esindusse ja leti taga olev hooldusmees isegi ei pööra sinu poole oma nägu ja ei küsi "mis mureks?"
ei ma ei nuta, võin suguvõsa läbi rackebackprode mängima panna kui nad mind selleks ise sundinud on....Last edited by eluvaatleja; 05.11.10, 21:48.
Comment
-
tülitasin neid 2 korral ise ja üle 2 kuu tagasi. rohkem ma midagi nende käest kerjama ei lähe, kui vaja, panen "vanaema" mägima.....Last edited by eluvaatleja; 05.11.10, 21:24.
Comment
-
Sain eile Black Cardi kätte. Suures karbis oli metallist nimeline kaart, mõtlesin alguses, et sain juba oma ipod touchi kätte, aga kus sa sellega. Kaart ise muidugi suht kasutu ja mingit erilist elevust ka ei tekita.Fullstacks have more fun.
Comment
-
Huvitav kas sellest kaardist ka mingit reaalset kasu kunagi tuleb, et nt. mingile üritusele sissepääs (a'la Tallinnas turna, siis on BC memberitele mingi üritus - väga ebatõenäoline tho.) või siis ongi Ainult selleks, et saaksid seda kanda teiste mõttetute boonuskaartide kõrval rahakotis :o
Comment
-
Algselt postitas eluvaatleja Vaata postitustkuidas rakebacki saada kui oled juba vana liituja aga ei ole kohe alguses rake pakutud\läbi vastavate raket võimaldavate saitide kontot teinud?
"As a valued player on our site, we are pleased to inform you that you have been selected to receive our Cash Back Bonus.
Accept your Cash Back Bonus offer to receive a weekly payment equivalent to 27% of the rake and tournament fees that you generate playing in your favorite real-money Ring Games, Multi-Table Tournaments and Sit & Gos.
To take advantage of this special offer, go to your My Promotions page in the Cashier, click on My Cash Back Bonus and then click Accept.
If you have any further questions, please contact support@fulltiltpoker.com.
Good luck at the tables!
Full Tilt Poker"
Comment
Comment