FullTilt - probleemid ja küsimused

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: FullTilt - probleemid ja küsimused

FTP Iron Man süsteem on vist maailmas kõige keerulisem. Ma ei ole viitsinud süveneda aga siiani ei ole mitte midagi aru saanud.

Comment

• rrrr
      Grinder
      • Nov 2008
      • 904

Ironmani väljareklaamitud hüvedest võid automaagiliselt neljandiku summast korstnasse kirjutada kuivõrd MRGd nuditakse praktiliselt igal võimalikul juhul (boonus, depo, withdraw, ost poest, guaranteed turna overlay)

Comment

• Rage
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 6853

Algselt postitas ranka Vaata postitust
        FTP Iron Man süsteem on vist maailmas kõige keerulisem. Ma ei ole viitsinud süveneda aga siiani ei ole mitte midagi aru saanud.
        sisuliselt, kui teed kuus teatud arvu päevi 200FTP'd (100FTP päevadega on ka võimalik neid leveleid saavutada), siis saad mingi taseme.. bronze, silver, gold, iron.. ironi jaoks pead 25'l päeval kuus tegema 200FTP'd..

vastava kuu ironi leveli eest antakse sulle medaleid, medalite hulk sõltub sellest mis leveli sa said ja kui palju järjestikkuseid kuid sa üldse oled mõne leveli saanud.. niipea kui mõni kuu vahele jääb, algab see count uuesti nullist.
        Lisaks on võimalik igal kuul mängida oma leveli guaranteed freerollis 10k, 15k, 20k, 30k vist olid nii.. kui freerolle ei viitsi mängida võid valida selle asemel lisaboonusmedalid.

Ja veel lisaks pannakse su boonuse accile juurde rahaline summa vastavalt saavutatud levelile, 25, 50, 75, 100. Kui sa poolaasta viimasel kuul (juuni ja detsember) ka vähemalt bronze taseme saavutad, siis järgmisel kuul ilmub sulle vabastatav boonus poole aasta jooksul kogunenud ironmani levelite summade eest max 600...

ironmani medalite eest on võimalik osta nänni ja boonuseid või näiteks täita ironmani tegemata päevi/kuid. Kui sa oled mingi 24+ kuud järjest mõne leveli saavutanud, siis hakkad saama juba medaleid sellises hulgas, et lisaks ironmani boonusele saad medalite eest ka vähemalt korra poole aasta jooksul 600 taalast boonust osta.

nipet-näpet on veel, nt kui mängid päevas üle 500FTP eest, siis saad lisamedaleid jms..

Comment

• nomerlot
          Klubi Liige
          • Sep 2009
          • 2233

ehk siis ikkagi haigelt keeruline ja eeldab, et sa oled FTP pärisori, kes teeb nädalas 6 teopäeva mõisale.

Comment

• Rage
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 6853

Algselt postitas nomerlot Vaata postitust
            ehk siis ikkagi haigelt keeruline ja eeldab, et sa oled FTP pärisori, kes teeb nädalas 6 teopäeva mõisale.
            nohh.. NL50 ja NL100 regide jaoks saavad need 200FTP'd väga lihtsalt täis... mul päris mitu päeva ka kuus kus üle 1000FTP tekib... ironi levelit ma ei viitsi punnitaga, aga Gold ja Silver tulevad iseenesest, pean ainult peale passima, et kui mõni kuu ei tule täis, siis mingi 150 vms punkti eest ostan consecutive mounth.. ehk kuu täidetakse ära minu eest.. hetkel medaleid vähe ja midagi nende eest ostnud ei ole, aga ma arvan et järgmise aasta lõpuks saan juba hakata regulaarselt 600 taala boonuseid vabastama hakata..

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Päevadega seostamine on ikka täisajuvabadus. Pangu kasvõi tegemata päeva eest järgmisel päevla trahv vms. oleks ka mõistlikum kui tulla ja oma mõttetud 200 punni ära teha.

Comment

• kilu6
                Vana Tegija
                • Oct 2008
                • 1305

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                Päevadega seostamine on ikka täisajuvabadus. Pangu kasvõi tegemata päeva eest järgmisel päevla trahv vms. oleks ka mõistlikum kui tulla ja oma mõttetud 200 punni ära teha.
                Neli päeva kuus saad nö trahvid Ironmani poest osta, kui nendest ei aita, siis terve kuu osta.

Idee siis selles, et kui on kaua järjest Ironmani kogu aeg olnud, siis saab veelgi lisamedaleid iga kuu.

Samuti mid-year ja year-end bonustel pole mahaminekut MGRst mu meelest. Samas nad ei promo aktiivselt neid poolaasta bonuseid kui nende kõige suuremat bonus süsteemi, selline mittepromomine on iseenesest ajuvaba, ilmselt nad arvavad - a) rahvas niikuinii nuhib välja b) kui rahvas ei tea, siis las jääb ilma c) kui toal hakkab kehvasti minema, siis nad lihtsalt ei maksa poolaasta bonust
                Last edited by kilu6; 02.08.10, 08:35.

Comment

• Rage
                  Klubi Liige
                  • Nov 2008
                  • 6853

imho on ka see ironmani värk tegelikult päris hea promo.. pikemas perspektiivis hakkab ta tõesti head rakebacki andma.. seda enam kui siin juba mõned ennustavad, et pikas perspektiivis kaovad otsesed rakebacki dealid üldse ära..

kui neid consecutive mounthisid või päevasid poleks võimalik osta, siis oleks pervo süsteem, aga ostmise võimalus jusht teeb sellest väga hea promo..

Comment

• Pahvak
                    Pastilaa?? Ei!
                    • Dec 2008
                    • 4431

Vihkan kõiki neid promosid, mis sunnivad mind mängima. Õnneks mingi silver/gold tase tuleb iseenesest ära ja lisa 25$-50$ mind ei motiveeri. Ei näe eriti mõtet ironmani nimel pea enamus päevad mängida kui mõni päev on kehv tuju ja spewin stacki või kaks.

EDIT: Võib ju vaielda, et mis see tund mängimist pole, aga sellise mindsetiga, et minna punkte tegema ja ainult 1h võtab aega, vähemalt mina failin. :(
                    Fullstacks have more fun.

Comment

• Rage
                      Klubi Liige
                      • Nov 2008
                      • 6853

absoluutselt õige.. seepärast ma ka ei aja näpuga järge mingi leveli täis tegemiseks, sest kasu +25 taala mingi järgmise leveli eest on mannetult väike ja kindlasti ei kata ära -EV'd kehva mindsetiga mängima asudes... aga NL50 ja NL100 on sellised limiidid, kus kuu viimasel nädalal tasub vaadata kas ja kui palju on puudu mingist levelist ja sellest sõltuvalt siis kas osta mõni päev/kuu või mitte...

Comment

• leits
                        Hundinui
                        • Apr 2009
                        • 9562

kui ma nyyd kolmap2ev koju jouan, kas ma saan eelmiuse kuu omal ironmani ka osta veel? eelmine kuu m2ngisin 1 p2eva

Comment

• Rage
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 6853

Algselt postitas leits Vaata postitust
                          kui ma nyyd kolmap2ev koju jouan, kas ma saan eelmiuse kuu omal ironmani ka osta veel? eelmine kuu m2ngisin 1 p2eva
                          ma arvan, et suppordiga suheldes ehk saab.

Comment

• Cypher0
                            Pokkerihai
                            • Jan 2010
                            • 1512

Algselt postitas Rage Vaata postitust
                            ma arvan, et suppordiga suheldes ehk saab.
                            Peaks ka ilma suhtlemata saama, kui õigesti mäletan, siis juuni alguses ostsin ka consecutive monthi, kuna maikuu jäi tegemata, ja töötas kenasti.

Comment

• BuildUp
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2547

Keegi iron mani medalite eest turnapileteid on ostnud? Ostsin ühe pileti, aga kui tahan 26$ turnale regada, siis ei näita, et oleks pileti ostnud.

Comment

• sinisebra
                                Julm Donk
                                • Nov 2009
                                • 54

Iron Man on väärt 43k krooni aastas. Micro grinderitele tubli bankroll boost.

Comment

Working...