FullTilt - probleemid ja küsimused

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Rage
    Klubi Liige
    • Nov 2008
    • 6853

Re: FullTilt - probleemid ja küsimused

enne maha laskmist tee kätest export kuhugi.. siis lase baas kustu ja lase PT3'l uus baas teha.. vaata kas lahendas probleemi.. ja siis impordi oma 100k kätt uuetsi tagasi.. mul oli sarnane probleem HEMiga.. peale HEMi reinstalli ja uuendamist..

Comment

• lenC
      Administraator
      • Oct 2008
      • 6440

esimese asjana tõmba endale viimane versioon PT-st, kui veel pole

Comment

• kardaanirist
        Pokkerihai
        • Nov 2009
        • 3675

mängin hetkel lahti 50 dollarilist boonust (freepokercashbankroll) ja tahaks ka kuidagi rakebacki külge saada. kas on mingisugust võimalust. referral code aga juba kasutatud.

samas, Pokkeriprod.com > Rakeback > Full tilt > "TÄHELEPANU: kui teil juba on Full Tilt'i konto ja te ei ole mujal rakebacki jaoks end registreerinud võime me teie konto rakebacki saamiseks registreerida ning seega on teil võimalus rakebacki saada."

et siis on siiski võimalik? ega boonus ära ei kao?

tänud

Comment

• liifer
          Räme Fish
          • Nov 2009
          • 15

ma saan aru, et rakeback'i saab alates NL50?!

Keegi miniFTOPSi asjast ka osa on võtnud? Ei saa ise täpselt aru, mis teema sellega on.

Comment

• CTXrix
            Grinder
            • Oct 2008
            • 689

Algselt postitas kardaanirist
            samas, Pokkeriprod.com > Rakeback > Full tilt > "TÄHELEPANU: kui teil juba on Full Tilt'i konto ja te ei ole mujal rakebacki jaoks end registreerinud võime me teie konto rakebacki saamiseks registreerida ning seega on teil võimalus rakebacki saada."
            Tahaks ka selle kohta kinnitust.

Comment

• Maheaatom
              Grinder
              • Oct 2008
              • 958

Algselt postitas kardaanirist
              mängin hetkel lahti 50 dollarilist boonust (freepokercashbankroll) ja tahaks ka kuidagi rakebacki külge saada. kas on mingisugust võimalust. referral code aga juba kasutatud.
              Kui see free cash affiliate rakeback'i ei paku (mida ta väga tõenäoliselt ei tee), oled sellest kindlasti ilma ja midagi hiljem teha ei ole. Selliseid saite võib teatud juhtudel kasutada mingites suva pokkeritubades, kus ei saa rakebacki ja on viletsad promod, aga FT-s küll mingil juhul ei soovita. Vilets deposiitboonus, rakebacki ei saa ja selleks et sulle antud vabastada, tuleb looma moodi reiki maksta, et affiliatele algne investeering tagasi teenida.

Comment

• Maheaatom
                Grinder
                • Oct 2008
                • 958

Algselt postitas liifer
                ma saan aru, et rakeback'i saab alates NL50?!
                Rakebacki saab sõltuvalt makstud reigist ja pole vahet, millisel tasemel see teenitakse.

Comment

• Rage
                  Klubi Liige
                  • Nov 2008
                  • 6853

Algselt postitas Maheaatom
                  Rakebacki saab sõltuvalt makstud reigist ja pole vahet, millisel tasemel see teenitakse.
                  jap.. mul õde mängin NL5'te sai tema ka iga nädala reedel ka sentidena rakebacki.

Comment

• liifer
                    Räme Fish
                    • Nov 2009
                    • 15

Kas see rakeback on siis mingi automaatne asi või tuleb kuskil midagi "check"-ida või regada. Ma olen NL2 ja NL5 mänginud ja nädalaga olen ca 35 taala rake't maksnud.

Comment

• Rage
                      Klubi Liige
                      • Nov 2008
                      • 6853

Algselt postitas liifer
                      Kas see rakeback on siis mingi automaatne asi või tuleb kuskil midagi "check"-ida või regada. Ma olen NL2 ja NL5 mänginud ja nädalaga olen ca 35 taala rake't maksnud.
                      full tilti accounti tehes.. pidid boonuskoodi või affiliate lingi kaud registreerima.. juhul kui sa seda ei teinud.. siis saada FTP supporti meil, nad panevad sulle oma valitud affiliate külge.. kes siis raket sulle maksma hakkab..

Comment

• Pahvak
                        Pastilaa?? Ei!
                        • Dec 2008
                        • 4431

Algselt postitas Rage
                        jap.. mul õde mängin NL5'te sai tema ka iga nädala reedel ka sentidena rakebacki.
                        OT: Kuidas õde biidib?
                        Fullstacks have more fun.

Comment

• liifer
                          Räme Fish
                          • Nov 2009
                          • 15

Algselt postitas Rage
                          full tilti accounti tehes.. pidid boonuskoodi või affiliate lingi kaud registreerima.. juhul kui sa seda ei teinud.. siis saada FTP supporti meil, nad panevad sulle oma valitud affiliate külge.. kes siis raket sulle maksma hakkab..
                          Põhimõtteliselt ma boonusena kasutasin HoldemManageri koodi, et saada HEM soft tasuta. Täitsin seal normi ära 100 punni ja sain oma HEM koodi kätte. Kas nüüd nad muudavad siis selle koodi ära ja saan rakeback'i või võin suu sellest puhtaks pühkida?

Comment

• Rage
                            Klubi Liige
                            • Nov 2008
                            • 6853

Algselt postitas liifer
                            Põhimõtteliselt ma boonusena kasutasin HoldemManageri koodi, et saada HEM soft tasuta. Täitsin seal normi ära 100 punni ja sain oma HEM koodi kätte. Kas nüüd nad muudavad siis selle koodi ära ja saan rakeback'i või võin suu sellest puhtaks pühkida?
                            <ohkab>.. no see on ikka veidi rumalus... kasutada maailma suurimaid saite 75 taalase proge saamiseks.. enivei... ma arvan et sa oled screwed... võid supporti kirjutada, las nad vaatavad mis seis sul on.. ja ütlevad kas on võimalik midgai teha... üldiselt kui läbi mingi affiliate (antud hetkel HEM) oled liitunud, siis hiljem seda affiliate koodi ei saa muuta.

Comment

• daljoh
                              Vana Tegija
                              • Feb 2009
                              • 1032

FT ise ei tee midagi suunab sind nende aff. juurde...mina sealt abi igaljuhul ei saanud

Comment

• kardaanirist
                                Pokkerihai
                                • Nov 2009
                                • 3675

siis on küll kehvasti..

kui boonus lahti mängitud, kas siis on lubatud uus kasutaja teha, kui lasen full tildis oma konto kinni panna? maru kahju oleks rakebackist ilma jääda. madalat limiiti mängin küll, aga iga kuu saaks ikka oma 50-75 dollarit.

Comment

Working...