Ise kandsin ka kunagi 400 sisse ja mõned päevad hiljem tagasi välja. Polnud päeval lihtsalt laudu kus mängida ja öökulliks ma ei hakka. Naine ei luba :D Kohe arvele saadud 100 boonustaala aga mängisin rahulikult mingi aja jooksul 20x läbi ning tegin sealt vehkat.
Ise kandsin ka kunagi 400 sisse ja mõned päevad hiljem tagasi välja. Polnud päeval lihtsalt laudu kus mängida ja öökulliks ma ei hakka. Naine ei luba :D Kohe arvele saadud 100 boonustaala aga mängisin rahulikult mingi aja jooksul 20x läbi ning tegin sealt vehkat.
Miks ta ei luba siis öösel mängida.Tahab nahistada või.
Sai ka siis eelmine nädal Pacificusse deposiit teha. Seekord siis selle eesmärgiga et FR cash-i mängida. Olen siis nädala NL2 mänginud ja tulemustega siiani rahul. Häirib see, et lauad kogu aeg lagunevad. Kas see on ainult nii Pacificus või on see üldiselt micro limiitide puhul nii?
Kas keegi on olnud samas jamas mis mina?
Nimelt, tehes buddy transferit sain kirja, et vaja nüüd tõendada oma isik. Tegin selle ära saates neile ID-kaardist fotod. Ok, andsid ebameeldivuste eest 20$ arvele.
Siis sain uue kirja, et arvest pilti vaja ja aadress ka vaja tõendada. Olen ametlikult Soome sisse kirjutatud, aga obv. üürikorter ja mingeid arveid ju minu nimele ei tule vaid ikka omaniku.
Tegin Soome netipangast print screeni ja tervishoiu lehelt ka kus on minu andmed (mõlemad on koodikaartidega kaitstud)
Ei sobi neile!!!
Siis tegin iga-aastasest tulumaksu (võla)kirjast pildi (trastunud astmeline tulumaks), seal peal on nii kirjasaatmise kuupäev, minu nimi, minu aadress aga sain kirja pacificust, et ei sobi:S
Enam ametlikumat kirja ei ole võimalik neile näidata kui maksuameti oma!
8 korda siis olen saatnud neile kõiksugu tõendeid, kõigil on mu nimi ja aadress!
Ei lähe kergelt närvi aga see on juba liiast
Kuidas te selle ära olete suutnud neile seletada?
Muuda SEB's oma aadress selleks, mis on Pacificus ja tule üks laupäev Tallinnasse peole. Enne pidu käi pangast läbi ja võta kontoväljavõte (ehk bank statement) ja ongi asi korras.
Teine võimalus äkki saad samasugust skeemi kasutada ka Soomes Soome pankadega?
Ma ei saa miskipärast Pacificust HEM'i importima. Teised saidid nagu FT ja triobet olen saanud importima aga Pacificust ei taha tulla...
Oskab keegi öelda milles võib probleem olla?
Comment