*** AMETLIK SKRILL/MONEYBOOKERS: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • emmimees
    Klubi Liige
    • Aug 2010
    • 2719

Re: *** Ametlik Moneybookersi Teema - probleemid, küsimused jne ***

Algselt postitas udikaz Vaata postitust
    kas keegi on proovinud teha sissemakset moneybookersi kaardile eestis sissemakse automaadist? ilmselt ei funka?
    ma olen üsna kindel, et ei funka :D

Comment

• Tigrano
      Administraator
      • Oct 2008
      • 7614

Ega see mingi Swedbanga kaart ei ole :)

Comment

• Pahvak
        Pastilaa?? Ei!
        • Dec 2008
        • 4431

Algselt postitas Oliverk Vaata postitust
        Seda varianti oleks mõistlik või lausa kohustuslik teha ükskõik mis internetimaksega, mis võimaldab paypal makset.
        Täpselt, on ohutum. Muidugi netelleril on need ühekordsed krediitkaardi koodid, mis on ilmselt ka üsna turvaline lahendus.
        Fullstacks have more fun.

Comment

• leits
          Hundinui
          • Apr 2009
          • 9562

Keegi teab kas eesti ATM'des on üldse voimalik MB kaardi parooli vahetada? Olen proovinud swedi, nordea, SEB automaatides .. no ei paku kuskil seda voimalust ..

Comment

• K2snakas
            Pokkerihai
            • Feb 2009
            • 2388

Kuskilt käis imo läbi, et ei saa....

Comment

• qbj0hn
              Auk on auk. FAKT!
              • Nov 2008
              • 7091

Ma ikka mõnus mees.
              Mingi 2-3 kuud on mul MB kaart sahtlis olnud pw-de ja muude mölludega.Koguaeg sõbra kaudu cashoute teinud.Mõtlesin,et jõhkralt kaua võtab see ülekanne aega :d.
              Pühap. cashoutisin siis,5h ja kohal :D.Super luks,edaspidi tihemini kasutama hakkama.

Comment

• variatsioon
                Pokkeritark
                • Nov 2008
                • 5849

Algselt postitas kuco Vaata postitust
                Kas keegi on moneybookersi kaardiga suutnud maksta online poes?
                Iga kord kui mina proovin siis saan vastu näppe.
                olen proovinud. ei funkanud.

Comment

• Kloonike
                  Grinder
                  • Nov 2008
                  • 898

Kasutan ka viimasel ajal moneybookersit, suht nuts. Enne olen kasutanud "envoy services", aga need vennad huiavad oma valuutavahetuskursiga räigelt. Moneybookers ftw. Kõik cashoudid ka 2 päeva jooksul panka laekunud.

Comment

• putukas
                    Räme Fish
                    • Apr 2011
                    • 4

endal ei õnnestu kuidagi raha moneybookersist kätte saada. et kui hakkan raha välja võtma, et annab algul mingi 3 võimalust kuida verify(ei tule eesti keelne sõna meelde) oma pangakonto. hetkel olen üritan esimese variandiga, mis tahab pangakaardi numbreid ja asju, et see võtab ajaliselt vähem aega. panen siis pangakaardi numbrid ja asjad õigesti ära. küsib veel sünnikuupäeva ja siis lükkab, et ülekanne ebaõnnestus. ja siuke tekst tuleb siis:
                    * Transaction ID: 412004376
                    * Common reasons and/or advice :
                    o Transaction rejected by your bank - We recommend you to contact your bank directly and communicate the issue with them to check the reasons for their restriction.
                    o Incorrect credit/debit card details submitted – we recommend you to double check your card data entered in our system.
                    * To process your withdrawal, please complete an alternative verification procedure

et äkki mingi tavapärane probleem ? muidu panin sellel teise variandi kh verifyks käima, et see võtab 2-3 tööpäeva aega.

Comment

• Tigrano
                      Administraator
                      • Oct 2008
                      • 7614

Ega ei saagi kuidagi kähku, pead saatma id kaardi koopia, arve, siis tegema ära aadressi kinnituse, kandma pangast mb arvele, siis on konto olemas kuhu tagasi kanda jne, siis saad juba mb ladusalt edasi toimetada.

Või kui väga kiire kannad mõnele tuttavale, kes on sulle nõus raha andma.

Comment

• putukas
                        Räme Fish
                        • Apr 2011
                        • 4

huh ja ma arvasin veel, et see on kiireim tee pokkerist raha kätte saamiseks :s

Comment

• emmimees
                          Klubi Liige
                          • Aug 2010
                          • 2719

Ongi kui need asjad on tehtud

Comment

• Konso
                            Grinder
                            • Nov 2009
                            • 936

Algul tundub vähe keeruline jah aga muidu on täitsa ok ning viimasel ajal käivad asjad kiiremini kui varem.

Comment

• emmimees
                              Klubi Liige
                              • Aug 2010
                              • 2719

Kandsin suurema summa MBsse ja tuli email mingi kahtlane ning siis sisselogides tuli selline asi ette:
                              (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

WDF nad mõtlevad sellega ja milleks see vajalik on?

Comment

• fyte
                                Pokkerihai
                                • Jun 2010
                                • 3378

Algselt postitas emmimees Vaata postitust
                                Kandsin suurema summa MBsse ja tuli email mingi kahtlane ning siis sisselogides tuli selline asi ette:
                                (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

WDF nad mõtlevad sellega ja milleks see vajalik on?
                                Mul oli hiljuti sama teema, pmtl paned selle linnukese sinna kasti ja kõik on korras. See pidavat tähendama seda, et juhul kui nad pankrotti peaks minema, siis hoiused, mis ületavad 1000 GBP, lähevad samuti kaduma, kuid MB peaks üks turvalisimaid kohti olema raha hoidmiseks enivei.

Comment

Working...