*** AMETLIK SKRILL/MONEYBOOKERS: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leits
    Hundinui
    • Apr 2009
    • 9562

Re: *** Ametlik Moneybookersi Teema - probleemid, küsimused jne ***

Tehke kõik oma kinnitused ära ja ärge mingeid kahtlaseid sõbrakandeid tehke nign kõik ok .. mul 2a pole kordagi MBga vist jama olnud .. korra oli raha 4 päeva kinni, siis helistasin ja oli ka kohe olemas ..

Comment

• Tigrano
      Administraator
      • Oct 2008
      • 7614

Algselt postitas fyte Vaata postitust
      Hmm, täna tahtsin MBst swedi veits raha liigutada, ja tuli selline tõrge:

Arvestades seda, et varem olen selliseid ülekandeid teinud mingi 6-7x, siis ei saa aru et miks just nüüd vaja seda kinnitust? Pealegi, mis selle aadressi kinnituse täpsem point on - sama hästi kui mingil põhjusel ei tahaks avaldada oma aadressi või mis iganes, siis saaks ju selle koodi sisestatud ka siis, kui see ümbrik saabub sõbra koju ja tema ütleb mulle selle koodi?
      Kirjas ju öeldud, et UK anti-money launderig regulations, nad ei saa midagi teha, peavad aadresssi kinnitama.

Comment

• kjmrc
        Pokkerihai
        • Aug 2009
        • 4541

Olen mingi ~30x küll MB'st rahasi swedi liigutanud ning kordagi pole küsitud midagi.. Ooo happy day

Comment

• fyte
          Pokkerihai
          • Jun 2010
          • 3378

Algselt postitas Tigrano Vaata postitust
          Kirjas ju öeldud, et UK anti-money launderig regulations, nad ei saa midagi teha, peavad aadresssi kinnitama.
          Jap, aga ma eeldasin, et kui see vajalik on kohalikku panka raha kandmiseks, siis see ei tule pärast 7ndat tehingut ;P

Comment

• Recon
            Jube Noob
            • Nov 2009
            • 103

See tuleb täiesti random hetkel... ja isegi kui teil on kõik kinnitused tehtud, siis mingi 2-3 aasta möödudes võivad nad uuesti küsida suvalisel ajal. Kõik, kes mingeid suuremaid summasid tahavad MB kaudu liigutada peaks kõik vajalikud dokumendid valmis hoidma (juhiloa või passi scan ja aadressiga arve) ja nagu leits ütles, kõik kinnitused juba ennetavalt ära teha. Olen kasutanud MB algusest peale ja mitte ühtegi probleemi, mis poleks 24h jooksul lahenenud. Ja täpsustuseks, ma olen teinud väga palju kandeid... erinevatele isikutele ja erinevatesse (mitu korda ka üsna kahtlastesse) riikidesse :P
            Last edited by Recon; 23.03.11, 09:47.

Comment

• I R Baboooon
              FPP Pro
              • Jan 2010
              • 235

Kas keegi võiks öelda MB supporti e-mail aadressi? Ma panin oma kasutaja kinni ning kui panen sealt et email supportiga tahan ühendust võtta, siis käsib sisse logida, aga ei saa, sest kasutaja kinni....
              Tahan uut kasutajat teha, kus currency $$$ oleks, sellepärast panin kinni.
              Last edited by I R Baboooon; 23.03.11, 11:21.

Comment

• JakoJ
                Jube Noob
                • Sep 2009
                • 132

keegi oskab õelda kas mb' kaardiga saab kuidagi paypali raha?

Comment

• ropka11
                  Vana Tegija
                  • Oct 2008
                  • 1008

Algselt postitas I R Baboooon Vaata postitust
                  Kas keegi võiks öelda MB supporti e-mail aadressi? Ma panin oma kasutaja kinni ning kui panen sealt et email supportiga tahan ühendust võtta, siis käsib sisse logida, aga ei saa, sest kasutaja kinni....
                  Tahan uut kasutajat teha, kus currency $$$ oleks, sellepärast panin kinni.
                  merchantservices@moneybookers.com

Comment

• kuco
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 1910

Kas keegi on moneybookersi kaardiga suutnud maksta online poes?
                    Iga kord kui mina proovin siis saan vastu näppe.

Comment

• Pahvak
                      Pastilaa?? Ei!
                      • Dec 2008
                      • 4431

Algselt postitas kuco Vaata postitust
                      Kas keegi on moneybookersi kaardiga suutnud maksta online poes?
                      Iga kord kui mina proovin siis saan vastu näppe.
                      Korduvalt. Ebay's ja iTunes's.
                      Fullstacks have more fun.

Comment

• ropka11
                        Vana Tegija
                        • Oct 2008
                        • 1008

Algselt postitas Pahvak Vaata postitust
                        Ei tea kas Eesti online poodides saab ka maksta moneybookersiga otse kodulehel.
                        Ma sain lapsevoodi Eesti online poest nii tellida, et Eesti Post tõi kauba kohale ja autojuhil oli pangaterminaal kaasas.
                        Maksin siis kaupa vastuvõttes kaardiga.Muidugi oli asi enne kokku lepitud.Väga bro.

Comment

• udikaz
                          Pokkerihai
                          • Nov 2009
                          • 1946

kas keegi on proovinud teha sissemakset moneybookersi kaardile eestis sissemakse automaadist? ilmselt ei funka?

Comment

• kuco
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 1910

Hmm ...
                            Kas ma siis teen midagi kapitaalselt valesti?
                            Kaardi numbri sisestan, valin aegumise kuu, CVV koodi ja siis soovitakse billing aadressi ...

Panen täpselt sama aadressi , mis on mul moneybookersi kontol regatud ja ei tööta :S

Comment

• Pahvak
                              Pastilaa?? Ei!
                              • Dec 2008
                              • 4431

Algselt postitas kuco Vaata postitust
                              Hmm ...
                              Kas ma siis teen midagi kapitaalselt valesti?
                              Kaardi numbri sisestan, valin aegumise kuu, CVV koodi ja siis soovitakse billing aadressi ...

Panen täpselt sama aadressi , mis on mul moneybookersi kontol regatud ja ei tööta :S
                              Ei oska midagi väga soovitada. Kui on ka paypal variant, siis ehk saab MB kaardi paypaliga linkida ja sellega maksta.
                              Fullstacks have more fun.

Comment

• Oliverk
                                Moderaator
                                • Nov 2008
                                • 3016

Ei oska midagi väga soovitada. Kui on ka paypal variant, siis ehk saab MB kaardi paypaliga linkida ja sellega maksta.
                                Seda varianti oleks mõistlik või lausa kohustuslik teha ükskõik mis internetimaksega, mis võimaldab paypal makset.

Comment

Working...