Mul on tableninja pot betting lakanud töötamast. Ei kirjuta panust bet boxi. Varem toimis nüüd enam mitte. Ei tööta ka tavalise hyper simple ega classic themega. Mõtlesin, et viga võib olla ka HUDis mis võib segada aga ei tööta ka ilma selleta. Ei oska kuskilt lahendust ka leida. Igatahes väga imelik. Tuleb vist support appi võtta või teab keegi siin lahendust või mõnda nõuannet mida proovida võiks?
E: Sain asja korda. Peale mitut tundi jamamist. Viga selles, et Pokerstars>Options>Advanced Multitable Options> Highlight bet amount see ei tohi olla sisse lülitatud. Täiesti kogemata olin seda mingi aeg teinud.
1)table opener
panen filtris asjad paika, saven ja testin, siis muudetakse filtris automaatselt buy-in 0 kuni 0 ja loby tyhi
2)kui ta avab ja regab, siis see nn starsi iltri paneel hyppab stacki peale nii, et ma pean hiirega ta 2ra kustutama.
Väike probleem Ninja ja PT3'ga.
Millegi pärast need mul koos ei tööta. Kui käivitan Ninja enne trackerit, siis ninja töötab kenasti, kuid PT laua HUDi ei näita (käsi siiski kogub).
Kui aga avan teises järjekorras (tracker enne), siis ninja jookseb üldse kokku.
Tegu on mõlemal puhul trialidega ning mängutoaks on FTP.
Sry, kui küsimus ennem olnud, sessi keskel kirjutan.
Mida teha kui TN Full Tilt hakkab streikida - iga avang pre-flop läheb alati all in. Paneb max beti lahtrisse?
Üks asi ajab räigelt tilti.. Mul on pandud default bet 2.5 + 1 per limper ja iga kord kui minu action on hakkab beti kastis seda arvutama - 1. seki jooksul käivad seal numbrid kuni õige käes.. Aga see 1sek hiir suht freezib.. Arvutis viga olla ei saa. Alles lasin kokku panna (eile sain kätte). Muutsin ka 3bb tõstele ja ikka sama.
Üks asi ajab räigelt tilti.. Mul on pandud default bet 2.5 + 1 per limper ja iga kord kui minu action on hakkab beti kastis seda arvutama - 1. seki jooksul käivad seal numbrid kuni õige käes.. Aga see 1sek hiir suht freezib.. Arvutis viga olla ei saa. Alles lasin kokku panna (eile sain kätte). Muutsin ka 3bb tõstele ja ikka sama.
PSis?
FT oma oli aeglane aga starsis käib väga kiirelt. Arvesta sellega, et arvutab beti suuruse alles siis kui aken on aktiveeritud.
Mul oli kunagi sama jama, tuleb lihtsalt UAC(user account control) maha võta ja arvutile restart teha.
Selline probleem, et kui ninja käib ei saa ftp notedesse copy paste teha.
Kusagil mingi linnuke märkimata või teab keegi lahendust ?
Ma ei tea kas see on ainult siis kui tnft käib või muidu ka, aga kui ftp laua peale klikid, siis kaob clipboard ära. Ehk siis kopeeri ära ja paste ära enne kui laua pale vajutad uuesti.
Comment