NETELLER

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lennuk
    FPP Pro
    • Dec 2009
    • 298

Re: NETELLER

nii ,account tehtud ,dokumendid saadetud ja ka acceptitud ,nüüd veel see telefonikõne .Mis kella ajal on teil olnud reaalseid kogemusi nende kõnede vastu võtmisega? Viimase 10 päeva jooksul 3 korda olen kõnet requestinud aga ei ole keegi helistanud. Vahepeal sain ühe meili kah ,et vabandavad ajavööndi vahe tõttu ja palun requestige uuesti jne. Ise siis kõnet requestinud 8.15 /15.00/18.00 .

Comment

• Lahekutt
      Jube Noob
      • Feb 2009
      • 113

Tegin ka just hiljuti ja requestisin ka ikka päris mitu korda ning siis tuli nädalavahetus peale ning mõtlesin, et proovin esmaspäeval uuesti, aga esmaspäeval 12.00 tuli lambist kõne

Comment

• EestiAA
        Vana Tegija
        • Nov 2010
        • 1132

Terv.

Tegin endale kasutaja netellerisse,ja tahan kaarti saada aga momendil pole ühtegi arvet neile saata.

kas saan lihtsalt nii teha ,et kannan fullist raha netellerisse ja sealt edasi SEBi või Swedi?.

Kui jah kaua netellerist eesti panka ülekanne võtab?.

Comment

• mislinn
          Pokkerihai
          • Apr 2009
          • 1734

Mine panka võta oma viimase kuu konto väljavõte, lase tempel ka alla lahmida ja sellest peaks piisama, vähemalt mul piisas.

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas lennuk Vaata postitust
            nii ,account tehtud ,dokumendid saadetud ja ka acceptitud ,nüüd veel see telefonikõne .Mis kella ajal on teil olnud reaalseid kogemusi nende kõnede vastu võtmisega? Viimase 10 päeva jooksul 3 korda olen kõnet requestinud aga ei ole keegi helistanud. Vahepeal sain ühe meili kah ,et vabandavad ajavööndi vahe tõttu ja palun requestige uuesti jne. Ise siis kõnet requestinud 8.15 /15.00/18.00 .
            Algselt postitas Lahekutt Vaata postitust
            Tegin ka just hiljuti ja requestisin ka ikka päris mitu korda ning siis tuli nädalavahetus peale ning mõtlesin, et proovin esmaspäeval uuesti, aga esmaspäeval 12.00 tuli lambist kõne
            Neil support alla käinud või ma olin luckbox. Mul tuli 2 x täpselt kokkulepitud ajal kõne.

Comment

• low-flow
              Klubi Liige
              • Jul 2009
              • 1208

Olen kaks päeva nüüd seda kõne requestinud ja ei midagi. Eile tuli küll kõne tundmatult numbrilt aga vastu võttes katheks kohe ära ja täna ei tulnud mingit kõnet, vaid lihtsalt kiri, et me ei saanud teid kätte. :/

Comment

• CheekyMullet
                FPP Pro
                • Feb 2010
                • 232

Algselt postitas low-flow Vaata postitust
                Olen kaks päeva nüüd seda kõne requestinud ja ei midagi. Eile tuli küll kõne tundmatult numbrilt aga vastu võttes katheks kohe ära ja täna ei tulnud mingit kõnet, vaid lihtsalt kiri, et me ei saanud teid kätte. :/
                Mul sama jama. Algul ei helistatud üldse, siis väitsid, et nüüd proovisid helistada, aga ei saanud mind kätte. Eile proovisin teise numbriga õnne ning sain pooltele küsimustele vastatud enne kui ära katkes ning pärast seda veel ühe hakkiva kõne. Kavatsen neid nii kaua pommitada kuni asjaga ühele poole saab.

Comment

• lennuk
                  FPP Pro
                  • Dec 2009
                  • 298

Algselt postitas lennuk Vaata postitust
                  yuhuu ,kõne tehtud
                  aga jah ,esimene kõne katkes kohe kui vastu võtsin aga tuimalt requestisin edasi ja siis ta ühel õhtupoolikul tuligi ,nii et kannatust.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Neteller vist midagi muutnud. Kui muidu öeldi, et läheb 3-5 tööpäeva enne kui raha jõuab Teie kontole siis nüüd väljamakset tehes:

SEB - XXXXXXXX

Please allow 1 - 2 business days for this deposit to hit your bank account.

Comment

• leits
                      Hundinui
                      • Apr 2009
                      • 9562

Hmm, mul oli ka sarnane asi, aga läks ikka 4 päeva .. suht standard neil vist .. MB imo on sellest suhtes parem

Comment

• antnx
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3102

Ma ei saa üldse nettellerisse raha kuidagi, proovinud nii visat kui mastercardi ja local bank deposiiti ja ka international bank transfers. Kõik declined

Comment

• andu_andu
                          Pokkerihai
                          • Jan 2009
                          • 4050

Algselt postitas mislinn Vaata postitust
                          Selline küsimus, et mis te arvate, et kas netelleris on praegu turvaline raha peal hoida, mõtlen suuremat summat, mitte kopikaid.
                          bump. Viimase aja keerulises pokkerikliimas otsustasin ka enamus rolli hoida kuskil mujal. Neteller sobilik variant ?

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas andu_andu Vaata postitust
                            bump. Viimase aja keerulises pokkerikliimas otsustasin ka enamus rolli hoida kuskil mujal. Neteller sobilik variant ?
                            Neteller on safe kui ise kuskilt keyloggerit/hacki ei saa.

Ma soovitan teha nii. Näiteks kui FTP-s $50k, Starsis $50k. Tahad FTP rolli jätta $20k. Siis kanna FTP-st raha neteller ($30k), kui rahad netelleris käes siis kanna starsist $30k välja panka ja kohe netelleriga $30k FTP. $30k pestud raha :)

Kui nüüd kunagi FTP bustoks läheb või vaja siis saad netellerisse tagasi starsist kanda ning sealt FTP. Samuti mingi aeg see deposiitlink aegub ära. See tähendab, et sa ei pea enam tagasi netellerisse kandma. Ma ei tea, millest see sõltub aga äkki sellest, et kui palju raket gened?

Starsis veel võimalus convertida USD to EUR ilusti ja siis sealt min. feedega panka. Teiseks saad enamus rolli hoida Starsi kontol eurodes, mis tänapäeval natuke stabiilsem valuts kui USD.

My 2 kopikat.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Suht hea promo netelleris:

No-limit cash back for paying with NETELLER

If you use your eWallet to deposit at least XXXX USD at sites that accept NETELLER between 15 June and 15 July, you'll earn 1% cash back on every payment you make.*
                              There's no limit to how much you can earn, and it's twice as much as our other members can get back!

The more you use your eWallet, the more you get back

As one of our valued VIP members, you can earn even more cash back. Spend more than XXXXX USD and you'll earn 1.5% cash back on every payment made during the promotion period.

This is a great time to use your eWallet to keep track of your money. Just cash out your winnings from sites when you're done and move it back the next time you visit.

No registration required

There's nothing to apply for, no need to register, and no special card or account. All you have to do is sign into top up your eWallet, pay or deposit at your favourite sites that accept us and start earning cash back!

Igal kontol VIST erinev summa, sest USD kontol pean liigutama minimaalselt $9k, eur kontol aga €1300. EUR kontot olen viimasel ajal vähem kasutanud kui USD oma ja sellest ehk ka erinevus.

Kuus keskmiselt $10k eest raha liigutamisi, mis peaks siis andma lisa $100. Saab mõne peo freerollida.

Comment

• mortalvombat
                                Õpihimuline Mängur
                                • Jul 2010
                                • 412

Aga liiguta sama raha edasi-tagasi kuu aega iga päev. Kui palju eest kuus liigutama peab üldse, et Netelleri VIPiks saada?

Comment

Working...