NETELLER

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • $$$
    Vana Tegija
    • Mar 2009
    • 1072

Re: NETELLER

Algselt postitas Tigrano Vaata postitust
    Mul alati kantud viimane sissekanne tagasi mb ja siis ülejäänud panka. Just alles hiljtuti tegin ja insta oli raha MB arvel.
    ranka räägib netellerist sina moneybookersist.

Comment

• Tigrano
      Administraator
      • Oct 2008
      • 7614

Algselt postitas $$$ Vaata postitust
      ranka räägib netellerist sina moneybookersist.
      See minuarust ei oma tähtsust, kuigi pole 100% kindel, sest see süsteem peaks olema neil turvalisuse pärast, et kui oled x summa eest deposiite teinud kasvõi läbi netelleri, siis läbi selle pead selle sama x summa ka välja kandma läbi netelleri ja siis ülejäänud summaga võid teha mis tahad.

Point umbes selline, et oled 2000$ pannud läbi MB ja siis teed läbi netelleri 10$ deposiidi ja nüüd teed cashoudi 2100$ netelleri, siis 2000 läheb ikkagi MB ja 100$ netelleri kontole.

Kui ainult MB puhul selline asi oleks, on natuke naljakas.

Tahtsin 4k $ kanda välja panga arvele, aga kuna alati olin varasemalt cashoutinud läbi buddy transferi jne ja MB teinud sissemakseid 2k eest, siis võimalus oli 2k MB tagasi ja 2k panka. Küsisin Starsist, kas ilma ei saa, siis vastati, et ainuke võimalus on kui lasete oma MB valikutest kustutada.

Comment

• $$$
        Vana Tegija
        • Mar 2009
        • 1072

Nüüd seleta kuidas puutub moneybookers asjasse kui depo tehakse netellerist ja kantakse välja panka ja keegi pole sõnakestki maininud selle kohta, et varem raha on moneybookersist sisse kantud.

Comment

• Tigrano
          Administraator
          • Oct 2008
          • 7614

Nüüd seleta kuidas puutub moneybookers asjasse kui depo tehakse netellerist ja kantakse välja panka ja keegi pole sõnakestki maininud selle kohta, et varem raha on moneybookersist sisse kantud.
          Sa ei saa poindist aru, loe läbi 2x mida kirjutasin, väitsin seda, et kui sa oled kasvõi oma Netellerist sisse kandnud 2000$ ja tahad siis hiljem panka või MB välja kanda ja ei ole eelnevalt netelleri sentigi kandnud välja, siis tahad oma x summa oletame 3000$ välja kanda panka, siis 2000$ läheb igaljuhul Netelleri, sest sealt kandsid algselt sisse, sealt paed ka sama summa välja kandma, ennem teisi võimalusi pole.

Mingi turvalisuse värk, kasvõi rahapesu tõkestamiseks, et kannad pidevalt netellerist sisse ja natuke keerutad raha ja siis panka alati ja nii päevast päeva.

EDIT: ma ei ta palju see maksimaalne kuu deposiit on netelleriga aga nii saaks nagu ranka rääkis oletame kogu oma FTP rolli rahulikult läbi starsi panka kantida mingi x aja jooksul ja siis vist oleks kõik legaalselt teenitud või midagi sellist :)

Aga võin eksida, aga vähemalt MB puhul on alati nii olnud.

Comment

• $$$
            Vana Tegija
            • Mar 2009
            • 1072

Ma saan väga hästi aru, ma tean ka et MBga on asi nii, aga netelleri kohta pole varem seda kuulnud ja ranka jutt nagu lükkas selle ümber ka.

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Ma saan väga hästi aru, ma tean ka et MBga on asi nii, aga netelleri kohta pole varem seda kuulnud ja ranka jutt nagu lükkas selle ümber ka.
              Siis on hästi ja parem meile kõigile :)

Comment

• Pahvak
                Pastilaa?? Ei!
                • Dec 2008
                • 4431

Kaua neil dokumentide ja bank statemendi ülevaatamisega aega läheb? Praegu nädal aega ja ei midagi.
                Fullstacks have more fun.

Comment

• ranka
                  Miljon Põhjust Kodus Olla
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas Pahvak Vaata postitust
                  Kaua neil dokumentide ja bank statemendi ülevaatamisega aega läheb? Praegu nädal aega ja ei midagi.
                  Ma esimene kord saatsin ära siis kinnitamist ka ei toimunud aga konto toimis. Ühel hetkel oli konto lukus ja oli kiri, et palun saatke xxxxx@neteller.com kiri kellaajaga, millal võime teile helistada. Saatsin kirja, et umbes täna sobib, peale mida tuli mõnikümne minuti jooksul kõne. Küsiti mõned küsimused, räägiti juurde netelleri kaartidest jne. ning kui kõik selge ja fine, oli neteller korras.

Sulle soovitus. Kui konto toimib, siis täiesti suva lase aga edasi. Kui pannakse kinni ja dokud saadetud siis uuendamine käib kiirelt. Kui aga tahad kindlust võid juba täna neile kirja saata/helistada, et nad sulle teeks verbal verificationi ära. Kui konto lukus hella/saada kiri.

Comment

• Pahvak
                    Pastilaa?? Ei!
                    • Dec 2008
                    • 4431

Tänud, ranka. Veel üks küsimus. Kui toast kanda välja EURe (Neteller ka EURides) ja Netellerist kanda SEBi, siis mis tasud tulevad?

Comment

• Oliverk
                      Moderaator
                      • Nov 2008
                      • 3016

Mul dokumentide verification nüüd 2 nädalat täis. Kiired vennad.

Comment

• altzie
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 169

Toast-Netelleri, kus mõlemad valuutad EUR'ides, siis tasu 0. Edasi SEB'i läheb küll mingi tasu, aga tegin seda viimati nii ammu, et ei oska seda % ütelda.

Comment

• Pahvak
                          Pastilaa?? Ei!
                          • Dec 2008
                          • 4431

Algselt postitas Oliverk Vaata postitust
                          Mul umbes sama seis ja saatsin ühe meili veel, aga peab vist ikka helistama.

Comment

• ranka
                            Miljon Põhjust Kodus Olla
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas Oliverk Vaata postitust
                            Kui sa kontot saad kasutada - siis kasuta niikaua kui lukku läheb! Ma saatsin ka dokumendid alguses lollipeaga ära ja lootes, et tuleb vastu - ei tulnud. Kontot sain kasutada edasi ja siis löödigi lukku ning kui lukku panid hakkasid asjad liikuma.

Comment

• Oliverk
                              Moderaator
                              • Nov 2008
                              • 3016

No ma tahtsin kredikat tellida. Nüüd on juba pohlad ja minupoolest võivad jäädagi oma dokke verifima.

Comment

• Pahvak
                                Pastilaa?? Ei!
                                • Dec 2008
                                • 4431

Mul läks mingi 3 nädalat aega ja siis tuli kiri, et dokud ei sobi (pildistatud). Saatsin nüüd uued ja ootan. Mul konto "töötab" niipalju, et raha peale ja pokkerituppa saab kanda ja toast tagasi ka, aga midagi muud teha ei saa. MB vaatas 48h-ga dokumendid läbi.

Comment

Working...