NETELLER

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: NETELLER

Ma ei saagi hetkel aru kas VIP to everyone tasuta või affiliate vaheline. Anyway selline uudis:

Send money for free
    You spoke, and we listened. Our VIPs said the fees for our Money Transfer service were too high, so we’re setting a new price. The price? Nothing. That’s right, you can now send money to friends or family anywhere with no transaction fees*!

Now you can instantly send money to friends and family across the globe for no cost, and with our top-notch security, we make sure your money safely gets where it’s going. Fast, secure and free - what could be better? Send money with Money Transfer today!

*Discounted rate is 0%, reduced from our standard 1.9% fee. Foreign exchange (FX) fee is charged where applicable.

Comment

• Blacktor
      Jube Noob
      • Dec 2010
      • 112

Kas kellegil ka selline probleem on olnud ,et Enda id Authimisel probleem neile meili saatmisega. Ma mitu korda üritanud saata kuid ei miskit alati tuleb sama vastus ,et meil ei jõua nendeni.

This is an automatically generated Delivery Status Notification.

Delivery to the following recipients failed.

identity@neteller.com

Järgmiseks selline küsimus kui mul ei ole konto Authitud kui ma sinna raha kannan kas mul seda sealt edasi mõnda pokkeri ruumi on võimalik kanda?
      Ette tänades!

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Blacktor Vaata postitust
        Kas kellegil ka selline probleem on olnud ,et Enda id Authimisel probleem neile meili saatmisega. Ma mitu korda üritanud saata kuid ei miskit alati tuleb sama vastus ,et meil ei jõua nendeni.

This is an automatically generated Delivery Status Notification.

Delivery to the following recipients failed.

identity@neteller.com

Järgmiseks selline küsimus kui mul ei ole konto Authitud kui ma sinna raha kannan kas mul seda sealt edasi mõnda pokkeri ruumi on võimalik kanda?
        Ette tänades!
        Süüdi ei ole tõenäoliselt @neteller.com vaid sinu mailiserver. Väga tihti selline jama juhtub @hot.ee mailiga (kiri ei tule kohale ka) ja ei saa aru miks inimesed kasutavad sellist paska, kui on olemas 10010101010010101x paremad ja tasuta lahendused nagu näiteks gmail.

Comment

• Blacktor
          Jube Noob
          • Dec 2010
          • 112

Kasutan hotmaili. Ja meili adret ei sa muuta G maili oma vastu ka enne kui olen

You will need to verify your account to edit your address and email and information to ensure you are the account creator.
          Last edited by Blacktor; 28.08.12, 10:54.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas Blacktor Vaata postitust
            Kasutan hotmaili. Ja meili adret ei sa muuta G maili oma vastu ka enne kui olen

You will need to verify your account to edit your address and email and information to ensure you are the account creator.
            Kui suur sul dokumendi fail on? Äkki miski rämedalt pirakas?

Comment

• Blacktor
              Jube Noob
              • Dec 2010
              • 112

Kaks faili kokku on 1.17 Mb ja ei sa ikka. Proovin suppordikäest abi saada antsid sama meili ,et pean sinna saatma ,et eelmine olevat vale. Kuid mõlemad olid täpselt sama ja probleem kordub.
              Nüüd aga proovisin vastata samale kirjale millelt nad vastasid siis sellega probleeme pole..
              Nii ,et veider!
              Last edited by Blacktor; 28.08.12, 21:38.

Comment

• ropka11
                Vana Tegija
                • Oct 2008
                • 1008

Lugesin siin seda teemat ja kas olen asjadest õieti aru saanud.
                Neteller Eestis enam oma kaarti ei paku.Väljamakse võimalus siis näiteks SEB panka 7,5 euri kas ka summa pealt midagi või on mingi max väljamakse summa alustuseks.
                Security tokenit netelleris pole.Kuidas julgete üldse seal raha hoida sellisel juhul või kannate kärmelt edasi.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas ropka11 Vaata postitust
                  Lugesin siin seda teemat ja kas olen asjadest õieti aru saanud.
                  Neteller Eestis enam oma kaarti ei paku.Väljamakse võimalus siis näiteks SEB panka 7,5 euri kas ka summa pealt midagi või on mingi max väljamakse summa alustuseks.
                  Security tokenit netelleris pole.Kuidas julgete üldse seal raha hoida sellisel juhul või kannate kärmelt edasi.
                  Tee end kiireks VIP-iks ja kõik on tasuta. Mina sain VIP-iks nii, et saatsin neile lihtsalt kirja ja tuldi koheselt vastu. Kui ei tulda, siis natuke "jampsi" ala liiguta mõnituhat Stars - Party - Stars või, mis iganes toas. Lihtsalt mängi seal toas mõnituhat kätt ka ja ongi asi korras. See VIP tasub end ära.

Comment

• ropka11
                    Vana Tegija
                    • Oct 2008
                    • 1008

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                    Tee end kiireks VIP-iks ja kõik on tasuta. Mina sain VIP-iks nii, et saatsin neile lihtsalt kirja ja tuldi koheselt vastu. Kui ei tulda, siis natuke "jampsi" ala liiguta mõnituhat Stars - Party - Stars või, mis iganes toas. Lihtsalt mängi seal toas mõnituhat kätt ka ja ongi asi korras. See VIP tasub end ära.
                    Sa Ranka olid vast enne seal rahasid ka liigutanud tükk aega kui VIP-iks said.Ei usu, et uus konto ja kohe küsid kas saab VIP-iks-kui nii oli siis äkki avaldad mulle ka millega ära moositasid, võib ka PM-is.
                    Ei viitsi skeemitama ka hakata Neteller-pokkeritoad.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas ropka11 Vaata postitust
                      Sa Ranka olid vast enne seal rahasid ka liigutanud tükk aega kui VIP-iks said.Ei usu, et uus konto ja kohe küsid kas saab VIP-iks-kui nii oli siis äkki avaldad mulle ka millega ära moositasid, võib ka PM-is.
                      Ei viitsi skeemitama ka hakata Neteller-pokkeritoad.
                      Sittagi ei olnud liigutanud. Kuna ma läksin PokerStarsist minema Cakesse, siis oli vaja e-walletit. MB oli bännitud ja kasutasin NETELLERIT. Jaanuaris tegin NETELLERISSe esimese $1k deposiidi, sealt raha Cakesse ja mõned kuud hiljem olingi VIP.

Ise pidin saatma kirja: saada neile kiri ja küsi.

Comment

• Sheik(se7en)
                        Räme Fish
                        • Mar 2013
                        • 6

Ma korra küsiks ka kiirelt küsimuse.Kuidas kõige parem ja kiirem on pokerstarsist välja kanda.
                        Kas spetsiaalselt selle pärast on mõtet teha se NETELLER ?
                        Sellist võimalust vist ei ole ,et järgmine või sama päev jõuaks kuidagi raha minuni ?

Comment

• nikitheone
                          Mr. Puujalg
                          • Aug 2009
                          • 6446

kõige kiirem - kanna pangakontole. kui sul nettelleri kontot pole, siis sul läheb seal ka aega, et kätte saada raha
                          &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
                            kõige kiirem - kanna pangakontole. kui sul nettelleri kontot pole, siis sul läheb seal ka aega, et kätte saada raha
                            Lisaks NETELLERIst kandmine on tasuline. Seega jah NETELLER on parim variant.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
                              Lisaks NETELLERIst kandmine on tasuline. Seega jah stars on parim variant.
                              Last edited by ranka; 24.03.13, 14:13. Põhjus: ebatäpsus spew juhtis tähelepanu

Comment

• Blacktor
                                Jube Noob
                                • Dec 2010
                                • 112

Oskab keegi üelda kaua läheb Verifymisega aega ?

Comment

Working...