*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • -Siim-
    Julm Donk
    • Dec 2008
    • 56

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Kasutasin vahepeal PT3 ja nüüd tagasi HEMi peal. Asi selles, et need näitavad osasid statse väga erinevalt. Käte arv ja kasum on samad mõlemas.

Eriti suur erinevus on Fold to 3bet, samuti erinevad 3bet, W$SD. On kellelgi midagi sarnast olnud?

Comment

• BuildUp
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 2547

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Oskab keegi öelda, mille alt sai muuta seda, et statid oleksid igas lauas eraldi jaotatud. Praegu primas viskab mul kõik nimed ja asjad segamini ning mitte muffigi ei saa aru.

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas BuildUp
        Oskab keegi öelda, mille alt sai muuta seda, et statid oleksid igas lauas eraldi jaotatud. Praegu primas viskab mul kõik nimed ja asjad segamini ning mitte muffigi ei saa aru.
        Kui sa kasutad Primas "Prefered Seat" valikud (istud lauas alati ühe koha peal), siis tuleb see ka seadistada HEM'is. HEM->Hud Options->Prefered Seats. Kui mängid FR ja istud igas lauas keskel, siis tollest HEM'i valikust võta Prima võrk ning FR laua istmenumbriks 5.

Comment

• Rage
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 6853

Algselt postitas Rage
          türbel küll.. ilgelt tilti ajab ja räigelt eksitab.. mingi nuss on filtriga.. panen last 8h.. siis paneb tegelt suht huupi graafikut ja state.. ei näita õiget tulemust.. vaid mingi 400 viimast kätt ainult vms..
          no ikka päris sassis asi on.. midagi on tal kuupäevadega ka sassis.. tahan 19 mai tulemust näha.. nätab et pole ühtegi kätt mänginud... kui kesköö mööda läks splitis mul sessi ära.. peale keskööd hakkab see last 8h ka segast peksma.. näitab suht huupi umbes pooli sessi käsi.. after mingi date teeb sama sitta... ja nüüd kui vaatasin selle kuu sesse.. no ikka väga sogane pilt on.. väidab et mul enamus sesse on tehtud vahemikus kell 14:00 päeval kuni 17:00 kuigi tegelikult siis pigem 21:00 - 00:00. peaks supporti pöörduma? kas ja kust saab HEMis määrata timezonet?

Comment

• ropka11
            Vana Tegija
            • Oct 2008
            • 1008

Kas sul arvuti kell ja kuupäev ikka õige.
            Endal oli juhus kui vaatasin arvuti kalendrist mingit kuupäeva ja jäi vale kuupäeva peale.
            Pärast Hem peksis nii segast, et midagi ei saanud enam aru.

Comment

• taipupole
              Lõpuboss
              • Oct 2008
              • 2181

Algselt postitas Rage
              türbel küll.. ilgelt tilti ajab ja räigelt eksitab.. mingi nuss on filtriga.. panen last 8h.. siis paneb tegelt suht huupi graafikut ja state.. ei näita õiget tulemust.. vaid mingi 400 viimast kätt ainult vms..
              HM ja tõenäoliselt ka PT salvestab pokkeritoa käte ajalugu. Käte ajaloos on kellaaeg. Seda HM muuta ei saa, sest seda ei salvesta mitte HM vaid konkreetne pokkerituba.

Kui sa mängid näiteks Full Tiltis, siis on su arvuti ja FT kell 7 või 8 või 9 või isegi 2 tundi nihkes. Seega last 8 hours tähendab sinu täpselt sedasama, mida ta tähendab HMi jaoks, kuid kui käed on tõmmatud FT HH järgi, on need ajad erinevad, mistõttu näitab HM vaidviimast tundi või tunde, mis sinu filtri piiri sisse mahuvad.

Seega - enne mängimist muuda pokkeritoa kell õigeks.

Comment

• Rage
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 6853

Algselt postitas taipupole
                HM ja tõenäoliselt ka PT salvestab pokkeritoa käte ajalugu. Käte ajaloos on kellaaeg. Seda HM muuta ei saa, sest seda ei salvesta mitte HM vaid konkreetne pokkerituba.

Kui sa mängid näiteks Full Tiltis, siis on su arvuti ja FT kell 7 või 8 või 9 või isegi 2 tundi nihkes. Seega last 8 hours tähendab sinu täpselt sedasama, mida ta tähendab HMi jaoks, kuid kui käed on tõmmatud FT HH järgi, on need ajad erinevad, mistõttu näitab HM vaidviimast tundi või tunde, mis sinu filtri piiri sisse mahuvad.

Seega - enne mängimist muuda pokkeritoa kell õigeks.
                mhm.. vot see kõlab küll juba selle moodi mis mind vaevab:-D sest eile istusin Bodogis ja HEM näitas ka peale keskööd õiget numbrit.. õhtul vaatan kas parandab asja:-D

Comment

• Possolino
                  Räme Fish
                  • Oct 2008
                  • 7

Algselt postitas ranka
                  Tervist,

Kas sa kasutad "prefered seati", see tähendab, et kui sa istud lauda, siis istud kogu aeg ühe koha peal? Kui jah, siis pead ka seda HEM'il ütlema, et millises lauatüübis millisel kohal sa istud. Seda saad teha: HEM->HUD Options->Seating Preferences.

Teisest küsimusest ma ei saa täpselt aru. Saan aru küsimusest aga ma ei saa aru probleemist, et miks on vaja, et oleks eraldi statistika?

Parimat,

Ranka
                  PokkeriProd.com Tiim.
                  Terekest!

Olen olnud antud foorumi lugeja väga pikalt, aga pole siiani nagu otsest põhjust midagi kirjutada olnud. Pokkeriga küll juba üksjagu tegeletud, kuid lõppude lõpuks soetatud endale ka HEM ning seoses sellega sooviks saada ka vastust (täpsustust) ühele juba ka eelpool kirjas olnud küsimusele.

Nimelt elukaaslane samuti toksib aeg-ajalt pokkerit ning küsimus oleks HEM-i kasutamise kohta. Ainuke sait kus meil mõlemal konto on, on Triobet. Kui elukaaslane parasjagu mängib, siis kas tema võib samal ajal ka HUD-i kasutada (HEM siis minu soetatud)? Trios ju niikuinii ainult üks handhistory ja kui ma varem või hiljem kunagi HEM-i kasutan siis elukaaslase käed ju niikuinii segunevad minu kätega - seega hilisem erinevate kasutajate poolne käte analüüs ei saa ju isegi teoreetiliselt kuidagi keelatud olla!? Või ma eksin siinkohal?
                  Varasemast ühest samateemalisest küsimusest-vastusest lugesin nagu välja, et see pole probleem (et siis ka HUD-i kasutamine erinevate kasutajate poolt), kuid HEM-i soetades on ju igal pool rõhutatud, et ainult üks inimene võib seda kasutada. Kuidas seda nõuet siis mõista?

Igal juhul ette tänud vastamast! Loodan et pole liiga rumal küsimus.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Ma ei oska seda seletada :( aga kõik, mis sa praegu teed on täiesti korrektne.

Comment

• Possolino
                      Räme Fish
                      • Oct 2008
                      • 7

Algselt postitas ranka
                      Ma ei oska seda seletada :( aga kõik, mis sa praegu teed on täiesti korrektne.
                      Tänud vastamst, aga et kindel olla, väike täpsustus :)
                      Ühesõnaga, kui sul näiteks sõber tuleb külla, siis sa lased tal rahumeeli triobeti (sa ju mängid seal ka aeg-ajalt) ja hemi oma arvutis käima lüüa ning niikaua kui ta veidi kaarte taob teed muretult köögis esimesed rummikoksid valmis?

Kui sa sellele jah vastad, siis lasen elukaaslasel ka südamerahus statsid lauda kuvada:)

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Täpselt.

Minuteada võid TrioBet'is kasutada kolmanda isiku käsi ja andmeid oma mängu mängimiseks. Õigupoolest nad ei saa seda mitte kuidagi kontrollida, sest "dataminemine" on lubatud.

Comment

• jaans20
                          Julm Donk
                          • Apr 2009
                          • 51

Tervist,

Algselt oli mul trail versioon HEM-ist ja siis kui see läbi sai oli mul kaks nädalat vahet ja siis otsin endale selle väikse variandi ja mis kõigeimelikum selle asja juures oli see et PokerStars-ist ilusti importis käed HEM , kui Unibeti käsi ei imporditud :S ... keegi teab milles probleem ja ehk teab isegi lahendust .

Kuid nüüd on mul palju tõsisem probleem, nimelt eile õhtul tegin restardi ja siis kui arvuti taas käivitus ja HEM tööle panin siis ta ei hakanud lauda kuvama statse... läksin ja uuris HEM-i siis ja panin tähele, et seal kus peab vajutama "Start auto import " see nupp oli juba alla vajutatud , kuid seda lisa akent ei ilmunud ( ja kui vajutan Stopping siis ta jääbki seda kinni panema ) ja siiamaani ei ole seda käima saanud ...loodan et saite mu murest aru , kes teab mis aitaks ?

Ette tänades,
                          Jaans20

Comment

• jaans20
                            Julm Donk
                            • Apr 2009
                            • 51

Algselt postitas Swicheroo
                            Tere! Probleem selline,et HEM ei funka enam kuidagi. Import ei hakka tööle lihtsalt ja laudu ka enam ei näita. Proovisin mitu korda reinstallida kuid probleemist lahti ei saanud. Äkki kellelgi on ideid?

Kuidas sa selle probleemi lahendasid ?

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Alustame sellest - mis on HEM'i versioon?

Comment

• hotcocacola
                                HTCCACLA
                                • Oct 2008
                                • 14473

ostsin ka endale paar päeva tagasi HEM pro, holdem+omaha, 140$,elu ost :D

Comment

Working...