*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tigrano
    Administraator
    • Oct 2008
    • 7614

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Algselt postitas Madis_89

Seda statside kastikest mõtlen.
    Kõigepealt pead:

1) kus toas mängid? Vastavalt pead määrama käte andmebaasi faili asukoha - options-configure auto import folder.
    2) siis paned auto import ja tekib table manageri aken kuhu peaks ilmuma lauad, kus mängid. Kui lauadade nimekiri tekib, aga state ikka ei kuva, siis võtad table manageri alt, table-table finer ja lohistad seal selle punase kasti laua kohale, ning probleem peaks olema lahendatud.

3)Kasti sisu saad muuta HUD options - player preferences alt

Comment

• Madis_89
      Grinder
      • Feb 2009
      • 841

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Algselt postitas TIGRANO
      Kui lauadade nimekiri tekib, aga state ikka ei kuva, siis võtad table manageri alt, table-table finer ja lohistad seal selle punase kasti laua kohale, ning probleem peaks olema lahendatud.
      Ei aidanud kahjuks, punase kastikese küll lohistsin, aga minu statsid sinna küll ilmuma ei hakanud.

aitähh sellegi poolest :)

Comment

• Tigrano
        Administraator
        • Oct 2008
        • 7614

Ei aidanud kahjuks, punase kastikese küll lohistsin, aga minu statsid sinna küll ilmuma ei hakanud.

aitähh sellegi poolest :)
        Aga kas andmed arvutisse jõuavad või siis HEMi raportite alla?

Comment

• Provoker
          Pokkerihai
          • Jan 2009
          • 3067

Seda statside kastikest mõtlen.
          Küsimus ikkagi kus toas sa mängid?
          Osades tubades tuleb pokkeriklient manuaalselt panna käsi salvestama. Ma tükk aega pusisin et starsis üldsae statid lauda saada.

Comment

• stennn
            PokkeriÕpetus.eu Coach
            • Oct 2008
            • 189

HEM jätab suht lampi umbes 1/10 kätest importimata. Keegi teab milles viga võib olla? Hud töötab kõikides laudades.

Comment

• Madis_89
              Grinder
              • Feb 2009
              • 841

Algselt postitas Provoker
              Küsimus ikkagi kus toas sa mängid?
              Osades tubades tuleb pokkeriklient manuaalselt panna käsi salvestama. Ma tükk aega pusisin et starsis üldsae statid lauda saada.
              Triobetis.

Sellest kastikese tirimisest ei olnud siiski abi :(

Aga kas andmed arvutisse jõuavad või siis HEMi raportite alla?
              Hem'i jõuavad ikka kõik andmed.
              Olen juba harjunud HEmist ka oma state tsekkima kusjuures, mänguaknast oleks mugavama kusjuures.

// Olgu, sain kõik toimima. suured tänud abistajatele

Comment

• marguzz22
                Vana Tegija
                • Oct 2008
                • 1458

tere! mul selline jama, et mul erinevates ongame sitedl erinevad nimed, ma tahan et ma näeksin oma kuu databaasi kokkU(Ehk siis mõlemad screennamed, on see võimalIK) muidu näitab erinevalt, nt margus1 ja margus2 aga koos neid käsi ei näita

Comment

• taipupole
                  Lõpuboss
                  • Oct 2008
                  • 2181

Algselt postitas marguzz22
                  tere! mul selline jama, et mul erinevates ongame sitedl erinevad nimed, ma tahan et ma näeksin oma kuu databaasi kokkU(Ehk siis mõlemad screennamed, on see võimalIK) muidu näitab erinevalt, nt margus1 ja margus2 aga koos neid käsi ei näita
                  Options - Player Aliases

Lood Aliase nt. Margus ja koondas selle alla endale vajalikud nimed.

Ja siis statside rubriigis valid muidugi Playeriks Aliase.

Comment

• marguzz22
                    Vana Tegija
                    • Oct 2008
                    • 1458

tänkjuu

Comment

• Codecci
                      Luuramas Naisteturniire
                      • Nov 2008
                      • 7574

Kust HEM-is võiks näha eraldi igat kätt ja positsiooni, et palju mingi käega plussis-miinuses, palju igast positsioonist plussis-miinuses jne nagu PT2-ga näha sai?

Comment

• lenC
                        Administraator
                        • Oct 2008
                        • 6440

Algselt postitas Codecci
                        Kust HEM-is võiks näha eraldi igat kätt ja positsiooni, et palju mingi käega plussis-miinuses, palju igast positsioonist plussis-miinuses jne nagu PT2-ga näha sai?
                        cash games/reports?

Comment

• Skyline
                          Grinder
                          • Dec 2008
                          • 510

Küsimus selline, et kas HEMi saab osta läbi pokerstarsti, kannan raha nende kontole vms. Osad sited suppordivad seda ( neil on seal üles loetletud ultimate poker, absolute ja party ).

Comment

• lenC
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 6440

Algselt postitas Skyline
                            Küsimus selline, et kas HEMi saab osta läbi pokerstarsti, kannan raha nende kontole vms. Osad sited suppordivad seda ( neil on seal üles loetletud ultimate poker, absolute ja party ).
                            Ei. Minu teada PokerStars (kui ka Full Tilt?) on keelanud kommertseesmärkidel player transferid.

Comment

• qjet
                              Grinder
                              • Apr 2009
                              • 806

liigutasin kogemata hud statsi korra eemale, aga nagu aknast välja, et kuidas tagasi saab? loodan, et on arusaadav, mis kirjutasin.

Comment

• vaenekala
                                Jube Noob
                                • Nov 2008
                                • 148

Mul on selline mure, et mängin Absolute Pokkeri toas ja ei saa sinna kuidagi hemi taha rakendada. Tähendab, see võtab naq kõik andmed sisse mis toimub, aaga ei näita laual teiste statistikat. LenC ytles, et proovi table finderit, proovisin seda, leidis laua yles aga ikkagi ei hakanud midagi tegema, seal aknakesel (kus peaks olema mitu kätt mängitud, vpip, pfr jne) seal on laua nimi kirjas aga ylejäänud asjad nullis. player prefereces yritasin ka linnukesed ära panna ja õige saidi, aga ei tea ??? ???

Comment

Working...