*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • K2snakas
    Pokkerihai
    • Feb 2009
    • 2388

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

mis kamm siis oli kui pidi käsitsi koguaeg laudu ette näitama?

Comment

• VinQbator
      FPP Pro
      • Dec 2008
      • 214

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Eile otsustas siis HEM lihtsalt üks hetk enam mitte tööle minna. Klikid hemi ikoonile ja ei juhtu mitte midagi. Klikid program filesist hemi exe failile, ikka ei midagi. Table manager läheb küll sealt käima. Teen hemile repairi... ikka ei midagi. Lasen hemi maha ja installin uuesti... ikka ei midagi. Teen restardi... ikka ei midagi. Teen igaksjuhuks teise restardi... ikka ei midagi. Peale selle on veel läinud teistes programmides fondid boldiks ja veebis surfates, isegi siin samas foorumis, on ka kõik fondid boldid. System restoret teha ei saa, sest puudub restore point. Arvutil peal win Vista. Minu mõistus on otsas. Kui keegi oskab välja pakkuda paremat lahendust kui format c:\ siis palun olge head ja andke teada.

Comment

• Tigrano
        Administraator
        • Oct 2008
        • 7614

Arvatavasti mingi viirus või vista omadega õhtal, HEM siin küll vist midagi ei mõjuta.

Lase arvuti mingi viirusetõrjega üle ja siis tuleb vist vista kallale minna.

Comment

• lenC
          Administraator
          • Oct 2008
          • 6440

Algselt postitas VinQbator
          Eile otsustas siis HEM lihtsalt üks hetk enam mitte tööle minna. Klikid hemi ikoonile ja ei juhtu mitte midagi. Klikid program filesist hemi exe failile, ikka ei midagi. Table manager läheb küll sealt käima. Teen hemile repairi... ikka ei midagi. Lasen hemi maha ja installin uuesti... ikka ei midagi. Teen restardi... ikka ei midagi. Teen igaksjuhuks teise restardi... ikka ei midagi. Peale selle on veel läinud teistes programmides fondid boldiks ja veebis surfates, isegi siin samas foorumis, on ka kõik fondid boldid. System restoret teha ei saa, sest puudub restore point. Arvutil peal win Vista. Minu mõistus on otsas. Kui keegi oskab välja pakkuda paremat lahendust kui format c:\ siis palun olge head ja andke teada.
          Mul aitas vista uuenduste tõmbamine selle probleemiga. click here

Comment

• VinQbator
            FPP Pro
            • Dec 2008
            • 214

Nüüdseks siis maha lastud ja uuesti peale pandud .NET framework, viirusetõrje, tehtud windowsile kõik võimalikud uuendused ja ikka ei midagi. Task manager näitab korraks kui hemi üritan tööle panna, et läheks nagu käima, aga siis kohe kaob ära. Praegu teen AVG-ga full scani ja kui midagi ei leia siis tuleb see kuradi Vista näss üle lasta >:(

LenC oled sa kindel, et vista uuenduste tõmbamine aitas? Hemi foorumis sa nagu mainid, et võluväel hakkas asi ise toimima jälle ;D

Comment

• lenC
              Administraator
              • Oct 2008
              • 6440

Nüüdseks siis maha lastud ja uuesti peale pandud .NET framework, viirusetõrje, tehtud windowsile kõik võimalikud uuendused ja ikka ei midagi. Task manager näitab korraks kui hemi üritan tööle panna, et läheks nagu käima, aga siis kohe kaob ära. Praegu teen AVG-ga full scani ja kui midagi ei leia siis tuleb see kuradi Vista näss üle lasta >:(

LenC oled sa kindel, et vista uuenduste tõmbamine aitas? Hemi foorumis sa nagu mainid, et võluväel hakkas asi ise toimima jälle ;D
              jeps, lõpuks hakkas lambist, kuigi miskit muutus mul vista updatedega ka, ei mäleta enam. Ju siis on Murphy seadus, et just siis kui alla annad ja enam ei püüa hakkab tööle :D Aga praegu tekkis selline mõte, et kui HM tööle paned, kas processide all "HM.exe" on? Sest mul võis see viga selles olla, et mingitmoodi see HM juba töötas ja siis taipas arvuti kinni panna selle ja uuesti mu eelnevate klikkamiste peale tööle panna. Kui selles ei ole, siis on müstika.

Comment

• camu
                Super Moderaator
                • Jan 2009
                • 3411

Algselt postitas K2snakas
                mis kamm siis oli kui pidi käsitsi koguaeg laudu ette näitama?
                mul sama viga!

Comment

• K2snakas
                  Pokkerihai
                  • Feb 2009
                  • 2388

Algselt postitas camu
                  mul sama viga!
                  mul endal pole, aga sõbral on...kuigi ise panin talle hemmi peale...samamoodi nq endalegi.. ja endal seda probleemi pole:S

Comment

• VinQbator
                    FPP Pro
                    • Dec 2008
                    • 214

Algselt postitas lenC
                    jeps, lõpuks hakkas lambist, kuigi miskit muutus mul vista updatedega ka, ei mäleta enam. Ju siis on Murphy seadus, et just siis kui alla annad ja enam ei püüa hakkab tööle :D Aga praegu tekkis selline mõte, et kui HM tööle paned, kas processide all "HM.exe" on? Sest mul võis see viga selles olla, et mingitmoodi see HM juba töötas ja siis taipas arvuti kinni panna selle ja uuesti mu eelnevate klikkamiste peale tööle panna. Kui selles ei ole, siis on müstika.
                    Ei noh, põhimõtteliselt korraks tuleb task manageris hem, kui üritan tööe panna ja siis kohe läheb kinni. Täpselt sama kala mis sinu antud lingis teema algatajal. Ainult, et viirusetõrjete maha võtmine ei aidanud mind. AVG ei leidnud kah nüüd midagi peale mõnede tähtsusetute tracking cookiede. Eks tuleb vist vista kallale nüüd minna... kui just keegi ei te milles probleem võib ikkagi olla. Ja huvitav asi on ikkagi veel selle bold fondiga. Paljudes programmides on tekst boldina. Kas tõesti mingi viirus mida AVG ei suuda leida ???

Comment

• lenC
                      Administraator
                      • Oct 2008
                      • 6440

Ei noh, põhimõtteliselt korraks tuleb task manageris hem, kui üritan tööe panna ja siis kohe läheb kinni. Täpselt sama kala mis sinu antud lingis teema algatajal. Ainult, et viirusetõrjete maha võtmine ei aidanud mind. AVG ei leidnud kah nüüd midagi peale mõnede tähtsusetute tracking cookiede. Eks tuleb vist vista kallale nüüd minna... kui just keegi ei te milles probleem võib ikkagi olla. Ja huvitav asi on ikkagi veel selle bold fondiga. Paljudes programmides on tekst boldina. Kas tõesti mingi viirus mida AVG ei suuda leida ???
                      Oled seda boldimis värki googeldanud ikka?

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

Lase spy-warega ka üle: ad-aware ning spybot.

Comment

• VinQbator
                          FPP Pro
                          • Dec 2008
                          • 214

Hakkas tööle :D Viga oli arvatavasti selles, et windowsil oli ariali font ära mädanenud kuidagi. Aga pole kindel...

Comment

• Madis_89
                            Grinder
                            • Feb 2009
                            • 841

Sooviks teada kuidas ma ka oma statse lauas sellise kastikesena näeksin?

(Player preferences - "disable Hero in HUD" ees linnukest küll pole :( )

Comment

• Tigrano
                              Administraator
                              • Oct 2008
                              • 7614

Algselt postitas Madis_89
                              Sooviks teada kuidas ma ka oma statse lauas sellise kastikesena näeksin?

(Player preferences - "disable Hero in HUD" ees linnukest küll pole :( )
                              Millise kastikesena?

Comment

• Madis_89
                                Grinder
                                • Feb 2009
                                • 841

Seda statside kastikest mõtlen.

Comment

Working...