*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • 50CandyJoe
    FPP Pro
    • Jan 2009
    • 253

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Algselt postitas Provoker
    Nii...hetkel suhtlesin chatiga ning mulle öeldi, et ma olen aprillis rake-i maksnud 32 taala. Hem näitab samuti et olen maksnud 32 aga jätkuvalt rõhutan ,et olen mänginud ainult euro laudades. Kas on võimalik, et triobet jätab asja kuidagi konverteerimata? Onu chatis ütles igatahes, et eurodes olen maksnud ainult ~23 euri.
    Minu teada arvutab HEM raket suht täpselt. Mängisin Triokas ja ükspäev spetsiomm jälgsin raket ning HEMi ja Trioka rake vahe oli 2-3$, aga see võis tulla sellest, et panin lauad enne käe lõpuni mängimist kinni.

PS. Kuskilt teemast jooksis läbi Ranka tehtud hea statside popup, aitab keegi meenutada ja kas see hakkab tööle ka HEM 1.07-ga või 1.08-ga?

Comment

• sada
      Julm Donk
      • Nov 2008
      • 52

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Viimasel ajal Holdem võtab arvuti (1,6Ghz Core 2 prosega läpakas, 1,5gbmälu) ikka väga aeglaseks,kahtlustan, et asi võib olla liiga suures käte arvus ??? Kas keegi oskab õelda,palju käsi võib andmebaasis olla, et asi veel normaalselt toimiks?Hetkel on 14,5 miljonit kätt  : Huvitav kuhu see raha kaob, sest nende kätega on kokku kaotatud 630000$ ??? ja kui võtta ainult mängiad, kes on mänginud vähemalt 100 kätt, siis on kaotatud 119000$ 13M käega.Kas tõesti esimese 100 mänguga kõik Full Tildis kaotavad, või on asjale mingi muu seletus?

Comment

• Dzuu
        Õpihimuline Mängur
        • Oct 2008
        • 445

Mul ei hakka auto importima, seadistasin küll selle ranka video järgi, aga ta ei tee esiteks sinna enda koostatud kausta kätest koopiat ja auto importima kah ei hakka. Kui manuaalselt valin kausta, siis importib ära.

Comment

• jaans20
          Julm Donk
          • Apr 2009
          • 51

Tervist,

Olen üks suhteliselt uus HEM-i kasutaja ja tekkisid nimelt kaks küsimust ?

*Mure selles kui on kaks lauda korraga lahti ja HEM on ilusti statsid lauda kuvanud , siis pean hakkama neid ükshaaval tõstma vasta nime juurde , ok see pole probleem , saab tehtud , kuid kui mul on lahti kaks lauda , siis suur probleem on selles et kui ühes lauas liigutan statsid paika siis teises lauas liigub samal positsioonil olev stats paralleelselt teise kohta ( kus ta ei peaks olema ) - loodan et saite sellest keerulisest jutust miskit aru ka :P

*Teine küsimus on siis selline, et kuna mul elukaaslane mängib ka pokkerit, kas siis on võimalik nii et kui ta oma kontoga minu läpakast sisse logib ( kus mul HEM on ) ja HEM-i tööle paneb siis kuvab talle tema statse ? ( ehk siis küsimus selles kas saab ühest ja samast arvutist erinevate kasutajatega kasutada HEM-i , kas see on lubatud )

Ette tänades,

Jaans20

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas jaans20
            Tervist,

Olen üks suhteliselt uus HEM-i kasutaja ja tekkisid nimelt kaks küsimust ?

*Mure selles kui on kaks lauda korraga lahti ja HEM on ilusti statsid lauda kuvanud , siis pean hakkama neid ükshaaval tõstma vasta nime juurde , ok see pole probleem , saab tehtud , kuid kui mul on lahti kaks lauda , siis suur probleem on selles et kui ühes lauas liigutan statsid paika siis teises lauas liigub samal positsioonil olev stats paralleelselt teise kohta ( kus ta ei peaks olema ) - loodan et saite sellest keerulisest jutust miskit aru ka :P

*Teine küsimus on siis selline, et kuna mul elukaaslane mängib ka pokkerit, kas siis on võimalik nii et kui ta oma kontoga minu läpakast sisse logib ( kus mul HEM on ) ja HEM-i tööle paneb siis kuvab talle tema statse ? ( ehk siis küsimus selles kas saab ühest ja samast arvutist erinevate kasutajatega kasutada HEM-i , kas see on lubatud )

Ette tänades,

Jaans20
            Tervist,

Kas sa kasutad "prefered seati", see tähendab, et kui sa istud lauda, siis istud kogu aeg ühe koha peal? Kui jah, siis pead ka seda HEM'il ütlema, et millises lauatüübis millisel kohal sa istud. Seda saad teha: HEM->HUD Options->Seating Preferences.

Teisest küsimusest ma ei saa täpselt aru. Saan aru küsimusest aga ma ei saa aru probleemist, et miks on vaja, et oleks eraldi statistika?

Parimat,

Ranka
            PokkeriProd.com Tiim.

Comment

• Provoker
              Pokkerihai
              • Jan 2009
              • 3067

Algselt postitas jaans20

Ette tänades,

Jaans20
              Kui teine inimene mängib oma kontolt siis peaks lihtsalt playeri nime muutma HEMist, selleks et uus mängija oma state näeks. Change player nupp täitsa olemas.

Comment

• jaans20
                Julm Donk
                • Apr 2009
                • 51

Algselt postitas Provoker
                Kui teine inimene mängib oma kontolt siis peaks lihtsalt playeri nime muutma HEMist, selleks et uus mängija oma state näeks. Change player nupp täitsa olemas.

ok tänud , seda sama asja mõtlesingi.

Comment

• jaans20
                  Julm Donk
                  • Apr 2009
                  • 51

Algselt postitas ranka
                  Tervist,

Kas sa kasutad "prefered seati", see tähendab, et kui sa istud lauda, siis istud kogu aeg ühe koha peal? Kui jah, siis pead ka seda HEM'il ütlema, et millises lauatüübis millisel kohal sa istud. Seda saad teha: HEM->HUD Options->Seating Preferences.

Teisest küsimusest ma ei saa täpselt aru. Saan aru küsimusest aga ma ei saa aru probleemist, et miks on vaja, et oleks eraldi statistika?

Parimat,

Ranka
                  PokkeriProd.com Tiim.

Jah leidsin selle koha üles kuid , seal ei ole sellist pokkeri tuba nagu UNIBET , seega kuidas ma saan mängida ka unibetis nii et asi toimiks !

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas jaans20

Jah leidsin selle koha üles kuid , seal ei ole sellist pokkeri tuba nagu UNIBET , seega kuidas ma saan mängida ka unibetis nii et asi toimiks !
                    Unibeti toa nimi on: "Microgaming/Ladbrokes"

Comment

• virx747
                      Grinder
                      • Nov 2008
                      • 751

Ei suuda pihta saada, mis valesti. Mingist hetkest HUD näitab kõikidele mängijatele kõiki andmeid kriipsuna ja käte arv 0. Ehk siis HUD ise lauas olemas, aga andmeid sisse ei loe. Oskab keegi arvata milles asi? Näppisin korra ainult ühte asja eile: HUD options; Additional HUD Filters - seal muutsin Include hands newer than. Nüüd pole vahet mis sinna kirjutan, kas 1 või 2 jne kuud, ikka andmeid ei loe.

Comment

• no_limit
                        Jube Noob
                        • Mar 2009
                        • 139

Tere.
                        Mul selline probleem..
                        kui istun laua taga siis statid seal kus olema peavad ja kui vajutan ( - ) ehk minimize siis läheb laud taskbari peale koos stattidega. Aga kui ma vajutan lihtsalt kuskile mujale näiteks lähem HEM ist graafikut uurima vms siis laud lähem alla aga statid jäävad sinna ja kõike mis stattide alla jääb pole näha. Mis veel hullem jääb multitabledades all inni nupp või vähemalt calli nupp statti (vaheldumisi 4. laual minimize klikkida viskab üle ) alla siis vahel läheb nii kiireks, et ei saagi calli vajutada ja kaardid muckis, kuigi oli NUTS.
                        mul juba kolmandat korda siuke olukord winrate kannatab, kuidas asja korda saada ?

Comment

• Provoker
                          Pokkerihai
                          • Jan 2009
                          • 3067

Algselt postitas no_limit
                          Tere.
                          Mul selline probleem..
                          kui istun laua taga siis statid seal kus olema peavad ja kui vajutan ( - ) ehk minimize siis läheb laud taskbari peale koos stattidega. Aga kui ma vajutan lihtsalt kuskile mujale näiteks lähem HEM ist graafikut uurima vms siis laud lähem alla aga statid jäävad sinna ja kõike mis stattide alla jääb pole näha. Mis veel hullem jääb multitabledades all inni nupp või vähemalt calli nupp statti (vaheldumisi 4. laual minimize klikkida viskab üle ) alla siis vahel läheb nii kiireks, et ei saagi calli vajutada ja kaardid muckis, kuigi oli NUTS.
                          mul juba kolmandat korda siuke olukord winrate kannatab, kuidas asja korda saada ?
                          Sellisel juhul esimene mõte mis tekib, et arvuti kehva võitu ning friisib statid kinni mingiks ajaks. Mul ntx kui laua kriipsuga taskbarile lasen siis mingi 1s viivitusega kaovad statid ka koos lauaga.

Comment

• no_limit
                            Jube Noob
                            • Mar 2009
                            • 139

eks see ole ka üks võimalus, kuid see on välistatud. Mul kahetuumaline prose ja nad ei kao ka 5 minutugiga ära.
                            Tänan vastamast !
                            ja kui ma panen kriipsust siis on nad kohe kadunud
                            probla selles et multitablinguga hakkavad kattuma siis tuleb lauad teha ka lõpmata väikseks, et ei kattuks.

Comment

• Provoker
                              Pokkerihai
                              • Jan 2009
                              • 3067

Siis tõesti mingi muu teema asjaga.

Comment

• Foux
                                Õpihimuline Mängur
                                • Oct 2008
                                • 486

Hehaho!
                                Mingi kamm on, et Holdem Manageri kodukalt ei saa ma downloadida setupi faili. Kas keegi saaks äkki selle kuskile üles panna või annaks head nõu?
                                Vb see aint täna nusperdab

Comment

Working...