*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • E-Kunn
    FPP Pro
    • Jan 2010
    • 261

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Küsiks võibolla natuke rumala küsimuse, et ärge siis maha lööge. Kui ma mängin turniire, HEM töötab ja salvestan vastaseid ega siis hiljem cashi mängides samade turniiri vastastega ei kuva hud neid turniiril mängitud state lauda?

Comment

• vapsik
      Klubi Liige
      • Apr 2009
      • 5462

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Ei tohiks, kui just mingi ime setting peal pole.

Comment

• zhaq
        Räme Fish
        • Aug 2009
        • 15

HUD ei t88ta :(

tere, mul probleem j2rgmine, et holdem manager t22tab ilusti rahalaudades ja ka heads up turniiri m2ngides, kuid millgip2rast ei l2he t22le full ring tournamendis..milles v2ix probleem olla?

vabandan t2pit2htede puudmise p2rast!

Comment

• Mrt1989
          Grinder
          • Mar 2010
          • 999

Re: HUD ei t88ta :(

Algselt postitas zhaq Vaata postitust
          tere, mul probleem j2rgmine, et holdem manager t22tab ilusti rahalaudades ja ka heads up turniiri m2ngides, kuid millgip2rast ei l2he t22le full ring tournamendis..milles v2ix probleem olla?

vabandan t2pit2htede puudmise p2rast!
          HEM

HUD Options -> Player Preferences -> Use For Vaata kas sul on linnukesed igas kastis ?

Comment

• emmimees
            Klubi Liige
            • Aug 2010
            • 2719

Kui mul on 6maxis HUDid paigas, aga tahan mängida 9 või 10max turniiri, siis kuidas ma saan nii need HUDid paika panna, et jätab meelde 9max jaoks ja samas 6max ei lähe paigast ära? Sealt kastist, kus neid HUDe keritakse, saab märgistada küll kas 6 või 10max aga seda uuesti avades märge seal puudub jälle.

Comment

• pikk28
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 6695

krt hem järsku enam ei impordi korralikult käsi sisse. mängin starsis. hetkel tundub, et impordib ainult neid käsi, kus ma poti ei mängi. nii kui potis osalen, nii nii seda kätt ei loe. täiesti müstika. versioon on 07b ehk peaks viimane olema. kas asi võib selles olla, et ma pole starsi updatenud juba 1,5 kuud? on kellelgi olnud analoogne mure? help please :)

Comment

• vapsik
                Klubi Liige
                • Apr 2009
                • 5462

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Sellist probleemi pole tegelt endal ette tulnud. Teeks HEMile ja Starsile mõlemale igaks juhuks update ja kui see ei aita tõstaks HEMi foorumis lärmi.

Comment

• pikk28
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 6695

Algselt postitas vapsik Vaata postitust
                  (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                  lol
                  aga muidu HUD kuvab statse ja loeb käsi
                  sessioni alt vaatan, siis seal 70% käsi puudu
                  Last edited by pikk28; 04.08.11, 05:09.

Comment

• Char
                    Pokkerihai
                    • Sep 2009
                    • 1848

Algselt postitas pikk28 Vaata postitust
                    lol
                    aga muidu HUD kuvab statse ja loeb käsi
                    sessioni alt vaatan, siis seal 70% käsi puudu
                    mis asja mees :D

hem töötab nii:

1) impordib käe oma andmebaasi
                    2) andmebaasist kuvab statid lauale
                    3) andmebaasist kuvab statid sessiooni alla ja graafile ja igale poole

seega ta impordib sul kõik 100% kätest..ja sul raudpolt mingi filter või asi peal. sest sul käed on olemas.

Comment

• pikk28
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 6695

eips, ei ole mingeid filtreid peal.
                      lõin uue database, importisin vanast kõik uute ja nyyd voila korras. ei tea miks vana korralikult enam ei tööta

Comment

• numnuts
                        Grinder
                        • Dec 2010
                        • 846

Mul mingi selline jama vahest kui alles laudu avan.
                        Kuvab kõikide villaste statsid ja kaasaarvatud Hero omad, Aga..

Hero nimi on "0" Table Manager näitab jooksvalt palju up või down aga HEMi ise käed ei jõuad. Makes any sense?
                        Spottin selle alati esimese paari käe jooksul ära ja pean kas re avama laua või siis üldse mõne muu laua võtma siis kõik ok.
                        Mis tegema pean?

Comment

• emmimees
                          Klubi Liige
                          • Aug 2010
                          • 2719

Keegi HM2 on kasutanud? Kas saab nii teha, et ta kasutaks sama database, mis HM1 ja kuda seda teha? Mul hakkas importima vanu käsi HMArcieve kaustast ja kinni ka ei saa panna, aga see üliaeglane ja seal ei olegi kõiki käsi kuna format olnud vahepeal.
                          paras pask tundub see HM2 üldse

Comment

• siga
                            FPP Pro
                            • Dec 2010
                            • 251

Ikka veel jagatakse betasid järjekorra alusel?

Niisama HEM2 tõmmates tööle ei lähe ja viskab kasti "A valid licence for HEM not found". Kas peab ootama järjekorras või teen midagi valesti?

Comment

• WowAwiAA
                              Pokkerihai
                              • Sep 2010
                              • 2715

Re: Holdem manager

No ei saa mina turniiridele Hudi, help please? Hea oleks kui täpselt oskaksite öelda, mis teha.

Comment

• widescreen
                                Grinder
                                • Dec 2010
                                • 579

Probleem selline, muretsesin uue arvuti aga kuidas ma saaks vanast arvutist oma käed uude arvutisse importida? (eriline arvuti inimene ei ole kahjuks)

Comment

Working...