*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kilu6
    Vana Tegija
    • Oct 2008
    • 1305

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Algselt postitas Rage Vaata postitust
    sul ikka hand history failid tekivad Triobeti mängu kataloogi? vaata sinna kõigepealt.. siis edasi vaata kas importer sealt kataloogist impordib neid faile.. siis kas sul need käed reaalselt ka reports/sessions vms vaates esinevad.. siis vaatame edasi mis seis selle HUDiga on
    1. Triobeti kataloogis on gamehistory.dat file olemas

2. Importeris on kataloog sama ehk
    H:\MicroGaming\Poker\triobetMPP, + subfolders

3. Käed on reaalselt reportsi all jooksvalt ja ka replayeris näha jooksvad statid

4. Table manager on tühi ja laual ei ole statte

5. Muude tubade puhul on kõik ok, Table manager näitab laudu ja statid lauas

Comment

• bestbefores
      Julm Donk
      • Sep 2010
      • 28

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Mul üldse uskumatu värk selle hemiga absolutes, turnat mängin või sngd leiab kõik käed ja kuvab statse ideaalselt. Cäshis ei leia laudu ,ammugi veel statside kuvamisest.Oskab keegi aidata?

Comment

• Tigrano
        Administraator
        • Oct 2008
        • 7614

Algselt postitas bestbefores Vaata postitust
        Mul üldse uskumatu värk selle hemiga absolutes, turnat mängin või sngd leiab kõik käed ja kuvab statse ideaalselt. Cäshis ei leia laudu ,ammugi veel statside kuvamisest.Oskab keegi aidata?
        Raske aidata, vaata kas kõik autoimport folderid paigas ja kas tablefinderi alt ei leia laudu, samuti võid update teha ehk jookseb korda.

Comment

• kaardimaja
          FPP Pro
          • May 2010
          • 281

Kuidas HEM'i HU SNG'sid importida?

Comment

• Char
            Pokkerihai
            • Sep 2009
            • 1848

Algselt postitas kaardimaja Vaata postitust
            Kuidas HEM'i HU SNG'sid importida?
            mis mõttes? käsi? samamoodi nagu teisi käsi..
            import aknast valid seal kust tahad importida ja ongi olemas

Comment

• kaardimaja
              FPP Pro
              • May 2010
              • 281

Algselt postitas Char Vaata postitust
              mis mõttes? käsi? samamoodi nagu teisi käsi..
              import aknast valid seal kust tahad importida ja ongi olemas
              mul ei impordi ühtegi turna kätt automaatselt...
              ainult cash...
              turnad tuleb manuaalselt importida? kui jah, siis kust folderist FTP's seda teha tuleks?

Comment

• Char
                Pokkerihai
                • Sep 2009
                • 1848

mul ei impordi ühtegi turna kätt automaatselt...
                ainult cash...
                turnad tuleb manuaalselt importida? kui jah, siis kust folderist FTP's seda teha tuleks?
                no ta peaks importima küll ju? mul impordib.

kõik käed on \\Full Tilt Poker\HandHistory\<ninu_nick>

Comment

• kaardimaja
                  FPP Pro
                  • May 2010
                  • 281

Algselt postitas Char Vaata postitust
                  no ta peaks importima küll ju? mul impordib.

kõik käed on \\Full Tilt Poker\HandHistory\<ninu_nick>
                  hehe, sain eada, mis viga oli...nimelt ma re-installisin FTP'i ja seega ei salvestanud FTP mu hande mitte kuhugi:)

Comment

• Char
                    Pokkerihai
                    • Sep 2009
                    • 1848

hehe, sain eada, mis viga oli...nimelt ma re-installisin FTP'i ja seega ei salvestanud FTP mu hande mitte kuhugi:)
                    novot :) vähemalt said korda, mis turnasid mängid?

Comment

• Intzsz
                      Jube Noob
                      • Feb 2009
                      • 105

Mõistus otsas ei saa tööle, ei connecti prostgresi ära millegipärast.
                      Proovisin ka eraldi tõmmmata prostgresi, aga küsib installimisel parooli ja dbpass ega postgrespass ei sobi sinna. HEMi käivitamisel ütleb ka et ei saa connectitud 127.0.0.1 serverisse vms.
                      Help?

Comment

• ziimukaz
                        Grinder
                        • Jan 2010
                        • 741

Lol, miks mul this month graafik algab -80 doltsiga 0 käe juures?

Edit: aga vb on asi selles, et mu HEMi uus päev ei alga 00:00 ?

Comment

• Intzsz
                          Jube Noob
                          • Feb 2009
                          • 105

Mul on samamoodi. Huvitav kas seda kellaaega on võimalik kuidagi muuta, suht häiriv.

Comment

• ristijeesus
                            Klubi Liige
                            • Oct 2009
                            • 2533

Jah on küll võimalik muuta. Options-settings-day start time.

Comment

• Intzsz
                              Jube Noob
                              • Feb 2009
                              • 105

Algselt postitas Intzsz Vaata postitust

Mõistus otsas ei saa tööle, ei connecti prostgresi ära millegipärast.
                              Proovisin ka eraldi tõmmmata prostgresi, aga küsib installimisel parooli ja dbpass ega postgrespass ei sobi sinna. HEMi käivitamisel ütleb ka et ei saa connectitud 127.0.0.1 serverisse vms.
                              Help?
                              Kas hem töötab ainult prostgres 8.4.4 vesiooniga või sobib ka 9.0?
                              Olen mitmeid kordi proovinud unistallida ja uuesti installida, aga millegi pärst ta ei installi prostgressi lõpuni või ei saa connectitud.

E: Ja neist eraldi tõmmatud prostgress (mitte hemiga kaasas olev) küsib installides passi dbpass ega postgrespass ei sobi ja lööb errori
                              "The password specified was incorrect. Plase enter the correct password the postgres windows user acc"
                              Last edited by Intzsz; 04.10.10, 14:57.

Comment

• virukunn
                                Pokkerihai
                                • Jul 2010
                                • 2036

Kellegil on enne juhtunud, et HEM-i graafikud hakkavad villast panema ?
                                See graafik mis hemis on pole enam see, mis tegelikult olema peaks, lauas ei näita winningseid õigesti jms. Mida teha, et asi korda saaks ja vajalik info alles jääks ?

E: Aga äkki see seotud sellega, et viimastel päevadel paneb arvuti kell pange ? Lambist jääb maha õigest kellast jms.
                                Last edited by virukunn; 04.10.10, 20:12.

Comment

Working...