Et HEMi teine kood on ainult selleks juhuks, kui sul juhtub olema lauaarvuti ja laptop.Et siis saad kasutada seda mõlemas.Aga kui need peaks juhtuma korraga tööl olema, siis pannakse see lukku.
On selles linnalegendis ka tõtt?
Nendest koodidest ma ei ole veel täpselt aru saanud. Antakse üks kood, mida saad kasutada kahe erineva HEM'i jaoks aga hetkel mul on kood kasutusel kolmes erineva arvuti HEM'is. Ükski HEM ei ole karjuma hakanud ega lukku läinud.
aidake palun.
hem nussib, HUD ei kuva laudades,kuigi table manageri lööb ette ja laudu näitab,kuid kõik numbrid seal on nullis :)
Anna natuke rohkem infot. Mis pokkeritoas mängid? Käsi impordib? Kui jah siis hero nimed on paika pandud? Kas table finderiga (Table Manager->Table->Table Finder) oled laudu otsinud?
Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***
Mul on selline imelik probleem, et holdem manager töötab ja impordib käsi nagu vaja aga graafikut edasi ei joonista. imelik asja juures on see, et graafikul võitude tulemused muutuvad nii nagu vaja aga uute käte tulemused enam lõppu ei ilmu. näiteks võidan 20bb ja graafik ka tõuseb 20bb aga seda kätt iseenesest enam kajastatud ei ole. Oskab keegi aidata? :)
ei no mystika on selles , et nii kui stars.ee endale peale panin nii enam HEM ei toimi , ei kuva andmeid laudu ja samuti ei näe ka HEM-i ei graafikuid ega ka käsi , kuigi PS on salvestama pandud käed ja HEM-i tabel manager laudasi näitab
ei no mystika on selles , et nii kui stars.ee endale peale panin nii enam HEM ei toimi , ei kuva andmeid laudu ja samuti ei näe ka HEM-i ei graafikuid ega ka käsi , kuigi PS on salvestama pandud käed ja HEM-i tabel manager laudasi näitab
Endal sama jama, kuigi sõber suutis korra kõik tööle saada, siis hiljem sisse logides enam ei tööta. HELP PLS.
Mul aitas see, et Starsi lobbys muutsin kausta, kuhu käed salvestatakse, keele "English" peale (vaikimisi oli Stars andnud eestikeelse). Aga jah, kõigepealt muidugi tuleks HEM-is autoimpordi alt uus tuba teha (Stars.ee siis) ja importima panna.
Mul aitas see, et Starsi lobbys muutsin kausta, kuhu käed salvestatakse, keele "English" peale (vaikimisi oli Stars andnud eestikeelse). Aga jah, kõigepealt muidugi tuleks HEM-is autoimpordi alt uus tuba teha (Stars.ee siis) ja importima panna.
Kõik need asjad on tehtud, aga ikka mingi kala sees, tegin viimase update ka ära, rohkem ei oska nagu midagi teha
Comment