*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • nikitheone
    Mr. Puujalg
    • Aug 2009
    • 6446

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

:D
    &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Algselt postitas ReinZ Vaata postitust
      Control Panel > Folder Options > View > Show hidden files, folders, and drives.
      Suured tänud.

Algselt postitas HBP Vaata postitust
      Mul kuulsin ühte linnalegendi:

Et HEMi teine kood on ainult selleks juhuks, kui sul juhtub olema lauaarvuti ja laptop.Et siis saad kasutada seda mõlemas.Aga kui need peaks juhtuma korraga tööl olema, siis pannakse see lukku.

On selles linnalegendis ka tõtt?
      Nendest koodidest ma ei ole veel täpselt aru saanud. Antakse üks kood, mida saad kasutada kahe erineva HEM'i jaoks aga hetkel mul on kood kasutusel kolmes erineva arvuti HEM'is. Ükski HEM ei ole karjuma hakanud ega lukku läinud.

Algselt postitas dener89 Vaata postitust
      aidake palun.
      hem nussib, HUD ei kuva laudades,kuigi table manageri lööb ette ja laudu näitab,kuid kõik numbrid seal on nullis :)
      Anna natuke rohkem infot. Mis pokkeritoas mängid? Käsi impordib? Kui jah siis hero nimed on paika pandud? Kas table finderiga (Table Manager->Table->Table Finder) oled laudu otsinud?

Comment

• dener89
        Grinder
        • Mar 2009
        • 625

Tsekkisin järgi,hero polnud paika pandud jah...ei tea kuidas see oli maha võetud
        thanks for the tip

Comment

• jaans20
          Julm Donk
          • Apr 2009
          • 51

Control Panel > Folder Options > View > Show hidden files, folders, and drives.

tegin selle, kuid asi ikka toimima ei hakanud , mis veel võiks aidata ?

Comment

• Tipner
            Räme Fish
            • Apr 2010
            • 11

Mul on selline imelik probleem, et holdem manager töötab ja impordib käsi nagu vaja aga graafikut edasi ei joonista. imelik asja juures on see, et graafikul võitude tulemused muutuvad nii nagu vaja aga uute käte tulemused enam lõppu ei ilmu. näiteks võidan 20bb ja graafik ka tõuseb 20bb aga seda kätt iseenesest enam kajastatud ei ole. Oskab keegi aidata? :)

Comment

• ReinZ
              Kahtlustatav Pettus(t)es
              • Sep 2010
              • 43

Algselt postitas jaans20 Vaata postitust
              tegin selle, kuid asi ikka toimima ei hakanud , mis veel võiks aidata ?
              mis asi sul toimima ei hakanud?
              ei näita peidetud faile? vaata siia siis: http://www.teeeh.com/troubleshooting...s-not-working/
              Last edited by ReinZ; 11.10.10, 20:21.

Comment

• jaans20
                Julm Donk
                • Apr 2009
                • 51

mis asi sul toimima ei hakanud?
                ei näita peidetud faile? vaata siia siis: http://www.teeeh.com/troubleshooting...s-not-working/
                ei no mystika on selles , et nii kui stars.ee endale peale panin nii enam HEM ei toimi , ei kuva andmeid laudu ja samuti ei näe ka HEM-i ei graafikuid ega ka käsi , kuigi PS on salvestama pandud käed ja HEM-i tabel manager laudasi näitab

Comment

• Lahekutt
                  Jube Noob
                  • Feb 2009
                  • 113

Keegi oskab öelda, kuidas neid won showdown ja nonshowdown joonte värve muuta sai?

Comment

• dener89
                    Grinder
                    • Mar 2009
                    • 625

ranka nüüd jälle mingi jama,käsi ei impordi enam ning HUD i ei kuva ka.
                    saidiks on pokerstars

Comment

• Ermii
                      Õpihimuline Mängur
                      • May 2009
                      • 402

Algselt postitas jaans20 Vaata postitust
                      ei no mystika on selles , et nii kui stars.ee endale peale panin nii enam HEM ei toimi , ei kuva andmeid laudu ja samuti ei näe ka HEM-i ei graafikuid ega ka käsi , kuigi PS on salvestama pandud käed ja HEM-i tabel manager laudasi näitab
                      Endal sama jama, kuigi sõber suutis korra kõik tööle saada, siis hiljem sisse logides enam ei tööta. HELP PLS.

Comment

• Ämmapets
                        Jube Noob
                        • Oct 2009
                        • 171

Endal oli sama mure peale Stars.ee installimist. Järgige nõuandeid:

http://faq.holdemmanager.com/questions/48/My+HUD+Doesn%27t+Work

Mul aitas see, et Starsi lobbys muutsin kausta, kuhu käed salvestatakse, keele "English" peale (vaikimisi oli Stars andnud eestikeelse). Aga jah, kõigepealt muidugi tuleks HEM-is autoimpordi alt uus tuba teha (Stars.ee siis) ja importima panna.

Comment

• Char
                          Pokkerihai
                          • Sep 2009
                          • 1848

ütleme et ma olen viimasel ajal cashi mänginud ja käed salvestavad ära ja impordib hemi

kui ma nüüd ostan pokertableratingust käsi , kas sis need käed mis seal on ja minu käed, mis on samad, saavad topelt?

jama ju?

Comment

• Cypher0
                            Pokkerihai
                            • Jan 2010
                            • 1512

Algselt postitas Char Vaata postitust
                            ütleme et ma olen viimasel ajal cashi mänginud ja käed salvestavad ära ja impordib hemi

kui ma nüüd ostan pokertableratingust käsi , kas sis need käed mis seal on ja minu käed, mis on samad, saavad topelt?

jama ju?
                            HEM peaks aru saama impordi ajal, kui mingid käed on topelt ja need välja jätma.

Comment

• Char
                              Pokkerihai
                              • Sep 2009
                              • 1848

Algselt postitas Cypher0 Vaata postitust
                              HEM peaks aru saama impordi ajal, kui mingid käed on topelt ja need välja jätma.
                              selge, suured tänud :)

Comment

• Ermii
                                Õpihimuline Mängur
                                • May 2009
                                • 402

Algselt postitas Ämmapets Vaata postitust
                                Endal oli sama mure peale Stars.ee installimist. Järgige nõuandeid:

http://faq.holdemmanager.com/questions/48/My+HUD+Doesn%27t+Work

Mul aitas see, et Starsi lobbys muutsin kausta, kuhu käed salvestatakse, keele "English" peale (vaikimisi oli Stars andnud eestikeelse). Aga jah, kõigepealt muidugi tuleks HEM-is autoimpordi alt uus tuba teha (Stars.ee siis) ja importima panna.
                                Kõik need asjad on tehtud, aga ikka mingi kala sees, tegin viimase update ka ära, rohkem ei oska nagu midagi teha

Comment

Working...