*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • inward
    Klubi Liige
    • Sep 2009
    • 6275

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Väga donk küsimus, aga ma kustutasin kogemata Reportside alt Net amount won ehk siis selle $, panin tagasi aga nüüd ta on selles statside veergus kõige taga, kuidas seda sinna ette liigutada saab, et oleks bb/100 kõrval :D ?

Comment

• kuco
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 1910

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Algselt postitas inward Vaata postitust
      Väga donk küsimus, aga ma kustutasin kogemata Reportside alt Net amount won ehk siis selle $, panin tagasi aga nüüd ta on selles statside veergus kõige taga, kuidas seda sinna ette liigutada saab, et oleks bb/100 kõrval :D ?
      Sul on vasakus ääres olemas nimekiri statidest, mis on raportis. Seal on ka olemas nupud üles ja alla liigutamiseks. Kasuta neid ja kui oled muudatuse ära teinud siis vajutad refreshi nime kõrval.

Comment

• inward
        Klubi Liige
        • Sep 2009
        • 6275

Tänud, nii obv nüüd vaadates.

Comment

• rrrr
          Grinder
          • Nov 2008
          • 904

Olen ma pime või aga ma ei näe kuskil HUDi check-fold statti???

Comment

• Kotkas1000
            Pokkerihai
            • Nov 2009
            • 2305

Kust ma saaksin lugeda HEMi kuvatava ev-joone kohta. Mida see siis ikkagi näitab täpsemalt? Kui mul on peal downswing, mille käigus olen lugematu hunniku BI alla kukkunud ja EV joon on täpselt sama minu profiti joonega, siis mida see tähendab??
            Siinne otsing ei luba vist kasutada 2 tähelisi otsingusõnu.

Comment

• funkme
              Julm Donk
              • Dec 2009
              • 41

Kuidas ma saan mingi kindla turniiri kõiki käsi õiges järjeskorras hand replayeris üle vaadata ? praegu pean üks haaval selectima käsi mida näha tahan. aga mingi slideshow moodi lahendus vms.
              On HEM-is üldse selline võimalus ?

Comment

• K2snakas
                Pokkerihai
                • Feb 2009
                • 2388

Algselt postitas funkme Vaata postitust
                Kuidas ma saan mingi kindla turniiri kõiki käsi õiges järjeskorras hand replayeris üle vaadata ? praegu pean üks haaval selectima käsi mida näha tahan. aga mingi slideshow moodi lahendus vms.
                On HEM-is üldse selline võimalus ?
                ei tea kas slidshow on, aga pmts võtad results, sealt valid oma turna mida tahad vaadata ja siis alla on k2ed esimese k2e peal parem klõps ja siis "view all hands" ja siis vasakul pool on nooleke ja saad käsi edasi clickida!

Comment

• ropka11
                  Vana Tegija
                  • Oct 2008
                  • 1008

Kas HEM-is saab kuidagi HU laudades mängitud käed ära kustutada.
                  Ja kui võimalik siis ega sellega lähe kaduma ka fullring laudades mängitud HU käed

Comment

• minuraha
                    FPP Pro
                    • Dec 2009
                    • 214

Algselt postitas ingu Vaata postitust
                    1. Kui osta HEM siis seda saab instaleerida kahele arvutile eks? Kui kahele arvutile on HEM instaleeritud ja ühele unistall/unregister tehakse, siis kolmandale arvutile seda enam panna ei saa?
                    2. Mis on hetkel kõige odavam hind millega võib HEMi saada ?
                    3. Kas keegi oleks kahepeale ostmisest huvitatud?
                    Ärge kurat ostke seda HEMi, tõmmake tasuta internetist. Töötab sama hästi nagu 29841751$ eest ostetud ORIGINAAL, kui linki ei tea kust tõmmata, siis võin teid kostitada sellega.

Comment

• Toots_x
                      Õpihimuline Mängur
                      • Sep 2009
                      • 320

Võibolla on asi põhimõttes.

Comment

• rohelinekonn
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 3808

hem maksab nii vähe. Ja kuskilt netist miski piraat versiooniga saad muud kraami ehk kah kaasa ja siis on konto ühel päeval nullis.

Comment

• kalkaan
                          Jube Noob
                          • Oct 2008
                          • 187

Algselt postitas minuraha Vaata postitust
                          Ärge kurat ostke seda HEMi, tõmmake tasuta internetist. Töötab sama hästi nagu 29841751$ eest ostetud ORIGINAAL, kui linki ei tea kust tõmmata, siis võin teid kostitada sellega.
                          Vot see on õige suhtumine. Ainult idioodid maksavad selle programmi eest. Nendele troppidele polegi mingit raha vaja, kes päevast päeva selle programmi arendamisega tegelevad - neil pole niikuinii midagi muud teha. See programm toob küll nendele, kes oskavad seda kasutada tuhandeid taalasid sisse, kuid see 55 või 80 taala maksmine patsiga poistele on raha prügikasti viskamine - parem juba alega uued Nike tossud osta.

Comment

• Toots_x
                            Õpihimuline Mängur
                            • Sep 2009
                            • 320

Ma arvan, et ranka lööb meile kõigile vastu pead kui väga kaua jätkub diskussioon teemal: "Piraatlus way to go, ausad litsentsi ostjad ahju!"

Teema on ikkagi mõeldud muuks otstarbeks, ning üleüldiselt ei viitsi seda tasuta/mitte tasuta/netist tõmban whinet kuulata.

Comment

• K2snakas
                              Pokkerihai
                              • Feb 2009
                              • 2388

Algselt postitas ropka11 Vaata postitust
                              Kas HEM-is saab kuidagi HU laudades mängitud käed ära kustutada.
                              Ja kui võimalik siis ega sellega lähe kaduma ka fullring laudades mängitud HU käed
                              lol mis vahe on HU käed ja fullringis mängitud HU käed ?? wtf?

HU käsi saab küll kustutada, aga vaevalt, et sul need full ringi k2ed alles jäevad, kui sa neid just tahtlikult ei kusuta:)

Comment

• leits
                                Hundinui
                                • Apr 2009
                                • 9562

euro laudu ei ole mõtet n2ppida, kuna ise ka ei saa aru p2rast, mis seis j2i. see hemi multi currency on ikka kaugel töötamisest ..

Comment

Working...