*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ropka11
    Vana Tegija
    • Oct 2008
    • 1008

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Algselt postitas K2snakas Vaata postitust
    lol mis vahe on HU käed ja fullringis mängitud HU käed ?? wtf?

HU käsi saab küll kustutada, aga vaevalt, et sul need full ringi k2ed alles jäevad, kui sa neid just tahtlikult ei kusuta:)
    Mida sa jaurad wtf.Väga suur vahe on.
    HU laudades ei kavatse enam mängida ja andmebaasi pole enam vaja -fullringis tahaks ikka näha kui mingi donk lauda tuleb kas olen temaga enne koos mänginud ja ei taha, et need käed kaduma lähevad.Kuigi need HU mängud ei kesta fullringis kaua.Tean küll, et HEM-is saab eraldi ka vaadata HU ja fullring käsi.
    Üldtabelis lööb HU laudades mäng statid ikka nii üles.Ja graafikut on ka kole vaadata
    Seal saab kustuta ainult limiidi ja pokeritoa järgi.Laua suurust küll ei näinud.

Comment

• K2snakas
      Pokkerihai
      • Feb 2009
      • 2388

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

no nüüd sa paned kelbas ja kui sa ise nii saamatu oled, siis ma ei vici sulle pilti kh tegema hakata kuidas sa käsi kustutada saad!

E:

või siis teine varjalt, kui ei taha k6iki, siis kustuta need käed mida tahad!
      Last edited by K2snakas; 04.03.10, 12:31.

Comment

• flipmachine
        Pokkerihai
        • Jul 2009
        • 1857

pokerstarsis on ainuksesena õige kohapeal Hero statid, teised on sassis. Kunagi oli sama jama, aga enam ei mäleta kuidas korda sai. Help wanted :P

Comment

• K2snakas
          Pokkerihai
          • Feb 2009
          • 2388

Algselt postitas flipmachine Vaata postitust
          pokerstarsis on ainuksesena õige kohapeal Hero statid, teised on sassis. Kunagi oli sama jama, aga enam ei mäleta kuidas korda sai. Help wanted :P
          tee üks laud ainult lahti ja siis lohista statsid õigete inimeste juurde ja siis table managerist save position..peaks nii olema:)

Comment

• olavike
            Vana Tegija
            • Oct 2008
            • 1269

Tegelt pole enam minu meelest seda Save Positions vaja, Table Manager saveb automaatselt positsioonid ära.

Comment

• K2snakas
              Pokkerihai
              • Feb 2009
              • 2388

Algselt postitas olavike Vaata postitust
              Tegelt pole enam minu meelest seda Save Positions vaja, Table Manager saveb automaatselt positsioonid ära.
              võib-olla uue hemmiga pole jah vaja, nq pole vict vaja seadistada import folderit vmt..aga endale pole seda uut peale pannud ja oli meeles, et vanaga käis nii:)

Comment

• Rage
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 6853

multi-currencyt ei ole veel HEMi progetud? eurolaudade numbrid on valed HEMis:-(

Comment

• taipupole
                  Lõpuboss
                  • Oct 2008
                  • 2181

Algselt postitas Rage Vaata postitust
                  multi-currencyt ei ole veel HEMi progetud? eurolaudade numbrid on valed HEMis:-(
                  Peaks olema. Testinud pole. Kuid oled ikka uuendanud 1.10.03c peale?

Comment

• FreakyJason
                    Klubi Liige
                    • Jan 2009
                    • 1381

Mul ei kuva HUDi popup akent ette (kus kõik statsid peal), kui hiirega statside peale liigun lauas. Saan vaadata ainult neid konkreetseid statse, mis lauda kuvab. Mis tegema pean?

Comment

• taavi
                      Grinder
                      • Oct 2008
                      • 684

Algselt postitas FreakyJason Vaata postitust
                      Mul ei kuva HUDi popup akent ette (kus kõik statsid peal), kui hiirega statside peale liigun lauas. Saan vaadata ainult neid konkreetseid statse, mis lauda kuvab. Mis tegema pean?
                      Algselt postitas taavi Vaata postitust
                      Hud Options-Table Preferences-Click For Popup linnuke võta ära...
                      ..

Comment

• FreakyJason
                        Klubi Liige
                        • Jan 2009
                        • 1381

Tänud!

Comment

• leits
                          Hundinui
                          • Apr 2009
                          • 9562

Mul on 1.10.03c, kuid ikka hem peksab ikka nii vigast. jumala puusse näitab seda seisu. updeitisin neid rate (usd ja euri vahel) ikka nothing ..

Comment

• leits
                            Hundinui
                            • Apr 2009
                            • 9562

hem ei tracki kõiki käsi. win 7, kõik on run as admin, uusim hem see 1.10.03c vms ... euro laudade asju ei n2ita õigesti .. wtf?

graph, sessions, report näitavad kõik erinevaid k2te arve ka. ühtegi filtirit peal pole, nimi õige. mida ***** see hem tahav.

samas hud uuendab end lauas
                            Last edited by leits; 05.03.10, 18:42.

Comment

• Rage
                              Klubi Liige
                              • Nov 2008
                              • 6853

niihh.. kas keegi on oma HEMile ostnud sellise addi nagu 'Hold'em Vision Pro'?

oskab keegi veidi pikemalt seletada mis see on, kuidas kasutatakse ja kas kasu ka on ja niisama kogemust...

Table Scanneri osas ma pole siiani kelleltki mingit tagasisidet saanud.. aga kuna ma parasjagu priiskamise meeleolus.. siis ostan oma HEMile selle ära.. sest starsi lobby mulle ikka kohe üldse ei meeldi..

Comment

• nomerlot
                                Klubi Liige
                                • Sep 2009
                                • 2233

Algselt postitas Rage Vaata postitust
                                sest starsi lobby mulle ikka kohe üldse ei meeldi..
                                kui starsi oma ei meeldi, siis sa pole sitta lobby't näinudki :)

Comment

Working...