*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • harryahven
    Pokkerihai
    • Dec 2009
    • 1964

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

krdi jama siis postgressiga, et (pilt ei ole minu arvutist) siin ütleb et "the port number entered already in use, please specify a different port"

EDIT: nüüd ütleb, et selected encoding is not valid for teh chosen locale

Comment

• Mandre
      Jube Noob
      • Mar 2009
      • 196

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

keegi oskab öelda miks mul lauas statid ringi jooksevad ???

Comment

• vilkar
        Klubi Liige
        • Jul 2009
        • 1290

Nih sain ka HEMi paigaltatud eelmine nädal ja kõik nagu töötab ainuke probleem on see et trios ei käivitu HUD mul..... Hemis näitab hande ja graafikut jne kõik olemas aga hud ei käivitu ja lauas state ei näe....

infoks veel niipalju, et mul läpparil vista home premium peal, et võibolla vista taga midagi? kas kellegil on olnud analoogseid probleeme ?

Ette tänades,

Vilkar

Comment

• Tigrano
          Administraator
          • Oct 2008
          • 7614

Algselt postitas vilkar
          Nih sain ka HEMi paigaltatud eelmine nädal ja kõik nagu töötab ainuke probleem on see et trios ei käivitu HUD mul..... Hemis näitab hande ja graafikut jne kõik olemas aga hud ei käivitu ja lauas state ei näe....

infoks veel niipalju, et mul läpparil vista home premium peal, et võibolla vista taga midagi? kas kellegil on olnud analoogseid probleeme ?

Ette tänades,

Vilkar
          Vaata, et paned Hudi ka käima administratorina ehk võtad program failide alt HEMi kataloogist HUDi ja käivitad ta adminstratorina.

Teine asi, et paljudel on Trios aidanud ka table manageri alt>table finder.

Comment

• vilkar
            Klubi Liige
            • Jul 2009
            • 1290

Algselt postitas TIGRANO
            Vaata, et paned Hudi ka käima administratorina ehk võtad program failide alt HEMi kataloogist HUDi ja käivitad ta adminstratorina.

Teine asi, et paljudel on Trios aidanud ka table manageri alt>table finder.
            table manageri all mõtled tabel scannerit? või kust sa selle võtad... ma ei tea ma hetkel ei näe seda... proovin seda Hudi teemat administratorina tööle panna

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Algselt postitas vilkar
              table manageri all mõtled tabel scannerit? või kust sa selle võtad... ma ei tea ma hetkel ei näe seda... proovin seda Hudi teemat administratorina tööle panna
              Kui paned start auto import, siis tuleb uus aken ette ja see ongi table manager.

Comment

• vilkar
                Klubi Liige
                • Jul 2009
                • 1290

Algselt postitas TIGRANO
                Kui paned start auto import, siis tuleb uus aken ette ja see ongi table manager.
                no nii häkkin sellega nats veel. kohe kohe peaks asja ka saama .... krdi vista ikka paras ajude nuss sellega...

Comment

• Tarmonator
                  Lingiparandaja
                  • Oct 2008
                  • 3274

Algselt postitas vilkar
                  no nii häkkin sellega nats veel. kohe kohe peaks asja ka saama .... krdi vista ikka paras ajude nuss sellega...
                  süüdi on tavaliselt laua ja monitori vaheline tihend.

Comment

• vilkar
                    Klubi Liige
                    • Jul 2009
                    • 1290

Algselt postitas Tarmonator
                    süüdi on tavaliselt laua ja monitori vaheline tihend.
                    ....

proovisin igati pidi.... hem salvestab käsi nüüd ja auto impordi lahti teen tuleb ka table manager ja sealt table finder aga ikkagi ei tule hud lahti trios... krt uurin homme edasi ja tuhnin holdemmanager.net foorumis ringi nats....

Comment

• olavike
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1269

Kõikidele probleemidele on holdemmanager.net lehel vastused olemas :)
                      tuleb vaid veidi vaeva näha ja otsida :)

Comment

• dener89
                        Grinder
                        • Mar 2009
                        • 625

Nii ostsin uue arvuti,lasin hem i peale panin serial code ja pc2 ning seejärel panin: activate online.
                        ei ühenda ära ning kiri tuli :there were errors during activation you can try activating online or go back and try another method,if problem persist,please contact customer service.

mainin,et windows 7 mul,kui see peaks midagi muutma
                        keegi oskab aidata äkki ?

Comment

• ment52
                          Politseidokumendiga kusjuures!
                          • Oct 2008
                          • 1270

pead teise seriali küsima supportist teise arvuti jaoks imo.

Comment

• kalkaan
                            Jube Noob
                            • Oct 2008
                            • 187

http://www.holdemmanager.net/faq/afmmain.aspx Äkki saad siit vastuse

Comment

• Ajuvaba
                              Grinder
                              • Oct 2008
                              • 634

Laadisin uude arvutisse HEMi+postgre. Kui hakkan käivitama, siis lükkab ette database control paneli ja kuii tahan connectida, siis ütleb "A connection to PostgreSQL could not be made. Would you like to HEM attempt to start that service - YES. Sorry HEM was unable to start this service - OK - HEM has started this service, please try again later - OK

ja ongi kõik. Oskab keegi kommenteerida?

Tänud.

Comment

• ment52
                                Politseidokumendiga kusjuures!
                                • Oct 2008
                                • 1270

Holdem Manager 3 is a visual tool for analyzing your poker game and it provides a heads up display on the poker table to help identify information about your opponents.

Comment

Working...