*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) **

Algselt postitas stennn
    Kuidas ma seda teen?
    Ei mäleta täpseid kordinaate, kuna ei kasuta enam HEMI aga ehk oli nii:

HEM->Hud Options->Additional HUD Filters

Comment

• no_limit
      Jube Noob
      • Mar 2009
      • 139

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Minupoolsed tervitused kõigile.
      Ma olen siin värske olija (esimene post), seega väike tutvustus: mängin hetkel fulltildis nl 5 :D ja kui boonus kätte saadud (juhtub mõne päeva jooksul ) lähen towerisse minust algajamaid kimbutama :) . toweris plaanin alustada nl 10 ja siis grindin ja vaatan mis saab.Tahan osta HEM-i kuid maksmisega raskusi. Küsisin neilt alternatiivseid maksmise võimalusi, kuid midagi polnud ( ei saanud fulltildis ega starsist maksta, kus mul kontod ) .Netelleri konto tegemine võtab liiga palju aega ( juba 5 päeva möödas ) ja sealt nad peavad tegema veel telefonikõne mulle, et sellega võib minna väga pikalt.
      Kas on võimalik nii teha, et ma kannan kellegile panga kontole ( või fulltildis või staarsis buddytransfer) 55 $ ja vastu saaksin need HEM-i regamiseks vajavad koodid? Või pean ma ikkagi ootama, et saaksin netelleri konto " enne suve ära teha"
      Igasugused ostu kiirendavad nõuanded on teretulnud .

edu sessidel!!!

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

SEB on? Kui jah, siis proovi SEB Virtuaalkaardi, PT3-el sain nii ideaalselt ära makstud. Virtuaalkaardi tegemine võtab aega mõne minuti ja maksab ainult 10 krooni.

EDIT: Ja kui ei saa, siis mangu neid räigelt. Ütle, et sul tõesti ei ole muud võimalust, et see on ainus võimalus. Küll neil meel haledaks läheb ja lasevad kande teha, vastasel juhul peavad nad oma enda püksirihma koomale tõmbama hakkama.

Comment

• lauriiii
          Julm Donk
          • Feb 2009
          • 97

Algselt postitas Rage
          Options -> HUD options -> Table Options ja linnuke ette kohale: Scale fonts
          Tegin nii aga huvitaval kombel mõjub see ainult turna laudadele ???

Comment

• marguzz22
            Vana Tegija
            • Oct 2008
            • 1458

mul mure ongamega a) alati pean käsitsi laua leidma b) statte ei saa paika liigutada kuigi on lock layouti eest linnuke ära võetu?

Comment

• Rage
              Klubi Liige
              • Nov 2008
              • 6853

Algselt postitas lauriiii
              Tegin nii aga huvitaval kombel mõjub see ainult turna laudadele ???
              ei oska aidata:-( mul turna laudades üldse ei võta HUD jutule:-(

Comment

• rainer
                Õpihimuline Mängur
                • Oct 2008
                • 383

Mul selline küsimus HEM-i kohta.

Kuidas .txt-laiendiga faile HEMi importida ?

Unibetist ja triobetist on hand history export tehtud. Aga .txt-faili HEM nagu ära ei tunne.

Hetkel kasutan Trial versiooni. Lähitulveikus on plaan osta originaalvariant.

Tänud!

Comment

• no_limit
                  Jube Noob
                  • Mar 2009
                  • 139

Kas kuidagi saab panna hud- statid täpselt selle koha peale kus mängija istub nad on enamvähem paigas kuid atatid on kuidagi kahevahel ülemiste istujate statid on üldse temast kõrvalistuja seljas, või peabki jääma õigeid statte nimepidi taga ajama( mul hudil lisaks numbritel ka nimi küljes)

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas marguzz22
                    mul mure ongamega a) alati pean käsitsi laua leidma b) statte ei saa paika liigutada kuigi on lock layouti eest linnuke ära võetu?
                    Ise OnGame võrgustikus ei mängi ja seega jään vastuse võlgu aga proovi nii, et impordi kõik käed sisse ja siis kustuta OnGame HH-d ära - ehk aitab.

Algselt postitas rainer
                    Mul selline küsimus HEM-i kohta.

Kuidas .txt-laiendiga faile HEMi importida ?

Unibetist ja triobetist on hand history export tehtud. Aga .txt-faili HEM nagu ära ei tunne.

Hetkel kasutan Trial versiooni. Lähitulveikus on plaan osta originaalvariant.

Tänud!
                    Kui paned tööle HEM'i siis importimis lehel vajuta nupul "Import File(s)" ja otsi sellega üles oma teksti fail(id) ja proovi kas töötab. Anna teada ka tulemustest, et saaksin edasi aidata või tulevased kasutajad sama probleemiga leiaksid vastuse siit teemast.

Algselt postitas no_limit
                    Kas kuidagi saab panna hud- statid täpselt selle koha peale kus mängija istub nad on enamvähem paigas kuid atatid on kuidagi kahevahel ülemiste istujate statid on üldse temast kõrvalistuja seljas, või peabki jääma õigeid statte nimepidi taga ajama( mul hudil lisaks numbritel ka nimi küljes)
                    Stattide peal parem klõps ja lohista statid soovitud kohta ja table manageris "Save positions". Kui uues lauas statid on ikka vale kohapeal siis tõenäoliselt Te kasutate pokkeritoas "prefered seat" valikud ehk eelistatud istme valikud ning see tuleb määrata ka HEM-is. HEM->Hud Options->Seating Preferences.

Samuti pange HEM-is paika "Hero names", kui Te seda ei ole teinud: HEM->Hud Options->Setup Hero Names ja avanevas aknas valige "Hero" nimeks enda pokkeritoa või HEM'i aias.

Comment

• rainer
                      Õpihimuline Mängur
                      • Oct 2008
                      • 383

olen ka varem proovinud ja tegin ka nüüd nii nagu ütlesite ja tulemus on alljärgnev:

Imported 1 files.

Files Imported: 1 of 1

Hands Imported: 0 Hands/s: 0.0/s

Duplicate Hands: 0

Import Errors: 0

Comment

• marguzz22
                        Vana Tegija
                        • Oct 2008
                        • 1458

Kui kellegil tekkib sama probleem, mis mul siis http://208.109.95.123/forum/showthre...=ongame&page=3 saab vastuse

Comment

• tolmuahv
                          Klubi Liige
                          • Feb 2009
                          • 2502

Tärä!

Kas keegi teeks dumbuserile selgeks kahe sõnaga, kuidas HEM tööle saada PokerStarsis? Olen seni toksinud Partys ja sain suure surmaga peaaegu tööle (enne kasutasin Poker Officet, aga see on koguaeg koomas). Seni olen teinud järgmist:
                          - Imported hand history.
                          - Setup Hero names --> Tolmuahv @ PS
                          - Mõni PS laud lahti ja pelama
                          - Relaunch HUD
                          - Lootsin, et statid ilmuvad mängijatele juurde. Midagi ei juhtunud.

Olen sama protsessi paar korda korranud, aga ilmselgelt millestki valesti aru saanud. Help!

Comment

• UdusOlevSiil

Algselt postitas tolmuahv
                            Tärä!

Kas keegi teeks dumbuserile selgeks kahe sõnaga, kuidas HEM tööle saada PokerStarsis? Olen seni toksinud Partys ja sain suure surmaga peaaegu tööle (enne kasutasin Poker Officet, aga see on koguaeg koomas). Seni olen teinud järgmist:
                            - Imported hand history.
                            - Setup Hero names --> Tolmuahv @ PS
                            - Mõni PS laud lahti ja pelama
                            - Relaunch HUD
                            - Lootsin, et statid ilmuvad mängijatele juurde. Midagi ei juhtunud.

Olen sama protsessi paar korda korranud, aga ilmselgelt millestki valesti aru saanud. Help!
                            Pead ei anna kas on õige, aga mina teeksin nii:

Ülevalt vaskult võtad options ja sealt alt omakorda Configure Auto Import Folders.

Sealt siis valid Add folder ning siis tuleb valida Folder Name, selleks vajuta Select nupu peale ja sealt siis pead Pokerstarsi üle otsima

Minule asub see C ketal ja program filesi all ning sealt valin omakorda pokerstars ning sealt alt HandHistory, kui see leitud siis rohkem pole vaja valida ning võid rahuliku südamega vajutad OK peale, Nüüd Sul peaks tekkima Folder Name, mida juba enne mainsin minul on Folder Name'ks C:\Program Files\PokerStars\HandHistory
                            Folder Name all on selline asi:
                            Import from Sub Folders? Sinna kasti tekita roheline linnukene (pead ei anna, kas see peab seal tingimata olema, aga minul on ja HEM töötab PS-is ilusti)
                            Archive Folderi osa on mul tühjaks jäetud.
                            Nüüd võid siis rahuliku südamega Save nupule vajutada ning ja see järel võid vajutada Close sellele kastile, mille nimeks on Configure Auto Import Folder
                            Peale seda valid panna Start Auto Import ning siis võid hakata Starsis grindima.

Tere tulemast foorumisse ja loodetavasti õnnestus mul Sind õigele teele suunata HEM-i alal. Kui asja ei saa toimima, siis anna siin teemas uuesti märku ja loodetavasti siis asjapulgad seletavad lähemalt, kuidas asi tegelikult olema peab.

Ja sellest videost võib ka abi olla, see on küll prima võrgu kohta tehtud, kuid ranka minu meelest mööda minnes mainis ka kuidas see asi PokerStarsis peaks välja nägema:

http://foorum.pokkeriprod.com/index....pic,120.0.html

Comment

• tolmuahv
                              Klubi Liige
                              • Feb 2009
                              • 2502

Tänud - saingi tööle!
                              Enne olin saanud edukalt hand history importitud, aga tegi nüüd selle täpselt kirjeldatu järgi ja töötab. PokerStars andis 5 dollarit ka niisama peale hakkamiseks, üritame sellele järglased teha :)

Comment

• Arhimeedes
                                Räme Fish
                                • Mar 2009
                                • 4

Tere
                                Kas keegi oskaks öelda mis viga. Sai just soetatud endale holdem maganger aga table manageri ei saa kuidagi tööle. Kõik muu nagu töötab aga lauas statistikid ei näita. Kõik sai tehtud selle video järgi http://arion.pri.ee/ranka/HEM_IMPORT.wmv :)Mängin Triobetis. Milles võib probleem olla?

Comment

Working...