*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Metsapull

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Ise proovisin ka aga laiskus on suur ja kannatus katkes ning midagi head sellest välja ei tulnud . Kas keegi oskab soovitada, kust ma võiks leida HUD-ile hea player preferences conifgurationi (ei hakanud mingit haiget tõlget tegema) või siis äkki oleks nõus enda oma jagama?

Pokerstars ja Fullring on veel väikesed märksõnad.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Miks sa ise ei tee? Igal mehel on erinev maitse - mõni eelistab kirevaid värve, tiene 100-at statti laual, kolmas tahab fonti teha suureks jne. Seega ma arvan ,et HUD-id peaks tegema kõik oma käe järgi.

Comment

• Metsapull

Algselt postitas ranka
        Miks sa ise ei tee? Igal mehel on erinev maitse - mõni eelistab kirevaid värve, tiene 100-at statti laual, kolmas tahab fonti teha suureks jne. Seega ma arvan ,et HUD-id peaks tegema kõik oma käe järgi.
        Ma proovisn teha, aga täiesti nullist tegemine läks mul võssa ning seega mõtlesin, et asi tuleks ehk siis paremini välja, kui saaks kellegi teise oma aluseks võtta ning sedasi siis saaks oma käe järgi natuke ümber seadistada.

Comment

• RudiTurbo
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 4167

Algselt postitas Metsapull
          Ma proovisn teha, aga täiesti nullist tegemine läks mul võssa ning seega mõtlesin, et asi tuleks ehk siis paremini välja, kui saaks kellegi teise oma aluseks võtta ning sedasi siis saaks oma käe järgi natuke ümber seadistada.
          Minul on ntx :Name, hands, VPIP, PFR
          Flop CB, Fold to flop CB, Steal, Agg factor
          Went to showdown, won at showdown, winrate.

Ja värvuseid kasutan ka, VPIP on punane kui alla 20, valge kui kuni 40 ja roheline kui üle 40, siis on kohe näha, et fish, kui roheline VPIP ;D
          Cbeti statid on helesinised, Steal on lihtsalt valge ja AF on punane.
          Alumised on veic vähem olulised statid ja need on kõik valged. Kuigi Went to showdown on kah kasulik, aga kui tähtis otsus, siis mõtlen ikka muudele ja unustan selle vaatamata pea alati. Vb peax ka mingi värvuse panema :)

Ma pole seda teemat eriti lugenud, aga kas kellelgi on sellist probleemi, et 6 maxis on statid segamini. Kui panen ühel laual paika, siis teistel laudadel pole õigete mängijate juures. Ning kas on äkki võimalik sättida nii, et statte saab liigutada igal laual eraldi?
          Full ringis on kõik lauad paigas alati.

Comment

• BuildUp
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 2547

Keegi äkki oskab rääkida, et HUDis 3bet ja 4bet..mingi väga imelik. Mõnel mängijal näitab 3bet 4% ja 4bet 23%. Kust see 4bet nii suur tuleb?

Comment

• lenC
              Administraator
              • Oct 2008
              • 6440

Algselt postitas BuildUp
              Keegi äkki oskab rääkida, et HUDis 3bet ja 4bet..mingi väga imelik. Mõnel mängijal näitab 3bet 4% ja 4bet 23%. Kust see 4bet nii suur tuleb?
              4bet=kordi 4-betitud/võimalused 4-bettida*100

Teisisõnu tuleb olukordi, kus võimalik 4-bettida palju harvemini kui olukordi, kus võimalk 3-bettida, seega 4-bet statiks on suurt samplit vaja. Ja ilmselgelt võib olla 4-bet % suurem kui 3-bet, sest neid arvutatakse teistmoodi. Loodan, et said aru.

Comment

• BuildUp
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 2547

Algselt postitas lenC
                4bet=kordi 4-betitud/võimalused 4-bettida*100

Teisisõnu tuleb olukordi, kus võimalik 4-bettida palju harvemini kui olukordi, kus võimalk 3-bettida, seega 4-bet statiks on suurt samplit vaja. Ja ilmselgelt võib olla 4-bet % suurem kui 3-bet, sest neid arvutatakse teistmoodi. Loodan, et said aru.
                Aga kuidas ma siiski leian siis selle reaalse 4beti suuruse? Hudis on veel 4bet% all mingi 4bet range. Kas see on see õige?

Comment

• lenC
                  Administraator
                  • Oct 2008
                  • 6440

Algselt postitas BuildUp
                  Aga kuidas ma siiski leian siis selle reaalse 4beti suuruse? Hudis on veel 4bet% all mingi 4bet range. Kas see on see õige?
                  Just - kui see 4-bet range on näiteks 0,9%, siis ta reaalne range ongi KK+.

Comment

• RudiTurbo
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 4167

Kas kellelgi peale minu pole seda 6maxi probleemi, mida eelmises postis kirjeldasin?

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas RudiTurbo
                      Kas kellelgi peale minu pole seda 6maxi probleemi, mida eelmises postis kirjeldasin?
                      Kas 6maxis preffered seati kasutad? Kui jah, siis kas sa HEM'is oled selle määranud?

Comment

• RudiTurbo
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 4167

Algselt postitas ranka
                        Kas 6maxis preffered seati kasutad? Kui jah, siis kas sa HEM'is oled selle määranud?
                        Ei kasuta seda kuskil, igalpool istun erinevas kohas.

Edit: wow, aga thx, Sinu postitusest oli siiski abi, ei teadnudki, et HEMis endas annab mingit preferred seati panna ning 6 maxis oli mul defaultis mingi koht seatud ja hetkel tundub, et nüüd on asi korras :)

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas RudiTurbo
                          Ei kasuta seda kuskil, igalpool istun erinevas kohas.

Edit: wow, aga thx, Sinu postitusest oli siiski abi, ei teadnudki, et HEMis endas annab mingit preferred seati panna ning 6 maxis oli mul defaultis mingi koht seatud ja hetkel tundub, et nüüd on asi korras :)
                          No sinna ma sihtisingi, et sa vaadaksid mõlemad üle. Aga hea, kui asi korras.

Comment

• Swicheroo
                            Julm Donk
                            • Jan 2009
                            • 50

Kuskil sellist õpetust on, et kuidas ma HEMi trios tööle saan. Hetkel trial versioon aga järgmise nädala jooksul plaanis upgrade kui asi meeldib.

Comment

• kollane
                              Pokkerihai
                              • Nov 2008
                              • 2031

Algselt postitas Swicheroo
                              Kuskil sellist õpetust on, et kuidas ma HEMi trios tööle saan. Hetkel trial versioon aga järgmise nädala jooksul plaanis upgrade kui asi meeldib.
                              http://foorum.pokkeriprod.com/index....pic,120.0.html

Comment

• Swicheroo
                                Julm Donk
                                • Jan 2009
                                • 50

Aitäh!

Comment

Working...