*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Keiss
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 1592

Re: Holdem manager

Aga kui üritaks teha läbi netelleri?

Naiivne nagu ma olen ;D ??

Comment

• Tigrano
      Administraator
      • Oct 2008
      • 7614

Algselt postitas Rage
      mul versioon 1.05.09, sellel sellist valikut ei ole:-(
      Aga miks sul on selline versioon ;D Alati käi ajaga kaasas ja tõmba updated ära.

Comment

• farik666
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 834

Kas on kuidagi võimalik "reports" tabi alt... "select report names from list" rippmenüüse ka enda valitud stattidega reporti teha? (tean et olemasolevatele saab igast statte juurde lisada)

Aga jube hea oleks nt. kui saaksin teha rippmenüüsse "steal" valiku ja sealt alt tuleb mulle steal from CO, steal from btn, steal from sb, steal success from CO jne.. ???

Ja kuidas ma saaksin vaada näiteks, kuidas olen käitunud unopened pottides Buttonilt või raiser+caller pottides BB'lt jne. ??

Tänud.

Comment

• Rage
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 6853

Algselt postitas Tigrano
          Aga miks sul on selline versioon ;D Alati käi ajaga kaasas ja tõmba updated ära.
          aga selle pärast et ma pole veel HEMi ostnud:-)

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas farik666
            Kas on kuidagi võimalik "reports" tabi alt... "select report names from list" rippmenüüse ka enda valitud stattidega reporti teha? (tean et olemasolevatele saab igast statte juurde lisada)

Aga jube hea oleks nt. kui saaksin teha rippmenüüsse "steal" valiku ja sealt alt tuleb mulle steal from CO, steal from btn, steal from sb, steal success from CO jne.. ???

Ja kuidas ma saaksin vaada näiteks, kuidas olen käitunud unopened pottides Buttonilt või raiser+caller pottides BB'lt jne. ??

Tänud.
            Saab aga ära küsi, kuidas :P Sest ma ka ei oska.

Comment

• farik666
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 834

rocket science täielik :)

Comment

• ropka11
                Vana Tegija
                • Oct 2008
                • 1008

Kes on upgratenud oma HEM-i small stakes-ist pro-ks
                Kuhu ma pean savema mailile lisatud faili, et HEM vana koodi tühistaks.
                Thanks for upgrading,

Please save the attached file into your holdem manager\config folder and
                relaunch holdem manager. It should clear the code (it might require a
                restart) and then use

rsk hommiku just uuendasin ver. ja nõudis koodi

Comment

• taipupole
                  Lõpuboss
                  • Oct 2008
                  • 2181

Holdem Manager 3 is a visual tool for analyzing your poker game and it provides a heads up display on the poker table to help identify information about your opponents.

ja
                  Holdem Manager 3 is a visual tool for analyzing your poker game and it provides a heads up display on the poker table to help identify information about your opponents.

Preflop Activity - Filtrisse jätad PAFP alla ainult Unopened ja Postisionisse SB, CU ja BTN. Edasi võid end huvitavad statid (nt. VPIP ja Raise BTN) lisada rohelisest plussmärgist, loomulikult siis PbP tulbast.

Arvan ma, kui tööülesandest õigesti aru sain.

Comment

• rohelinekonn
                    Klubi Liige
                    • Nov 2008
                    • 3808

Mul ei salvesta käsi sinna kausta millegi pärast mis alguses valisin. Tegin Ranka video õpetuse järgi kõik. Milles võib probleem seisneda?

Ja kas saab otsida ka mingi teatud mängija statse kuskilt sealt managerist üles?

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas rohelinekonn
                      Mul ei salvesta käsi sinna kausta millegi pärast mis alguses valisin. Tegin Ranka video õpetuse järgi kõik. Milles võib probleem seisneda?
                      See, et ei salvesta on juba pokkeritoa probleem ju. Kontrolli oma aadressid üle või/ja täpsusta probleemi.

Ja kas saab otsida ka mingi teatud mängija statse kuskilt sealt managerist üles?
                      Saab küll.

Vajuta change nuppu (pildil punane ring)
                      [img width=750 height=602]http://www.pokkeriprod.com/ranka/pildid/HEM/change_name.jpg[/img]

Avaneb uus aken, kuhu trüki mängija nimi ja vajuta Select nuppu.
                      [img width=397 height=520]http://www.pokkeriprod.com/ranka/pildid/HEM/player.jpg[/img]

Edasi toimi nagu endaga - report tabis ta statid, graph tabis ta statid jne. Natuke keeruline on HEM-i mängijate otsimine, PT3 lahendus on parem.

Comment

• rohelinekonn
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 3808

Nagu ma aru saan salvestab Triobet käed oma kausta või noh seda peaks ta tegema sest mul on nii pandud Triobetis seaded. Siis hemis tegin nii nagu pildil ja siis hem peaks ise importima sealt need minu valitud kausta võisain valesti aru?

[img width=150 height=71]http://img116.imageshack.us/img116/942/hemvb4.th.jpg[/img]

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Nagu ma aru saan salvestab Triobet käed oma kausta või noh seda peaks ta tegema sest mul on nii pandud Triobetis seaded. Siis hemis tegin nii nagu pildil ja siis hem peaks ise importima sealt need minu valitud kausta võisain valesti aru?

[img width=150 height=71]http://img116.imageshack.us/img116/942/hemvb4.th.jpg[/img]
                          Kas TrioBet'i kaustas (C:\Microgaming\Poker\TrioBetMPP) on fail GameHistory.dat? Kui on siis ava suvaline laud ja vaata lauas 4-5 kätt ning siis vaata kas kaustas oleva GameHistory.dat muutmis kuupäev ja kellaaeg on sama, kui jälgisid lauda. Kui on, siis tea, et TrioBet salvestab käsi kenasti ja viga on HEM'i poolne.

Kui GameHistory.dat faili üldse ei ole või faili muutmis kuupäev ja kellaaeg üldse ei uuene, siis on tegu TrioBet'i poolse veaga.

Samuti võta ära linnuke kastist "Import from sub folders" (leiad tollest aknast, millest screenshoti tegid), sest TrioBet'i kataloogis on väga palju katalooge ning lihtsalt raiskad HEM'i väärtusliku aega

Anna teada muudatustest - kas said korda või ehk probleemi asukoht täpsustus.

Comment

• ropka11
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1008

Panen siis siia ka kirja kuidas saab small stakesi koodi maha ja pro peale ehk kuidas sellist pilti jälle ette saada, et seda uut koodi üldse kuhugi toppida.
                            Mine c:\program files\rvg software\holdem manager\config
                            folder parem klõps tühjal väljal ja vali New – Text Document ja nimeta ta ClearCode ja siis HEM käima ja ongi

Comment

• Rage
                              Klubi Liige
                              • Nov 2008
                              • 6853

triobeti puhul panin mina kahte folderit importima: triobet ja triobet\Logger

subfolderite linnukese võtsin välja, et ta ei käiks kõike katalooge lammutamas.. arhiveerimise võtsin ka välja, et IO koormust vähendada..

Comment

• rohelinekonn
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 3808

Algselt postitas ranka
                                Kui GameHistory.dat faili üldse ei ole või faili muutmis kuupäev ja kellaaeg üldse ei uuene, siis on tegu TrioBet'i poolse veaga.

Samuti võta ära linnuke kastist "Import from sub folders" (leiad tollest aknast, millest screenshoti tegid), sest TrioBet'i kataloogis on väga palju katalooge ning lihtsalt raiskad HEM'i väärtusliku aega

Anna teada muudatustest - kas said korda või ehk probleemi asukoht täpsustus.
                                GameHistory.dat fail olemas ja uuendab ka kella aegajakuupäeva. Linnukese võtsin kah ära kui minu kaust on ikka veel tühi. Ma ei oska kuidagi probleemi asukohta täpsustada, pole õrna aimu mida ma peaksin kontrollima. ???

Comment

Working...