WCOOP 2010
Collapse
X
-
Re: WCOOP 2010
pisut taob jah:Algselt postitas adam_q Vaata postitustaa cashi taob ka, no selge :)
Comment
-
Ma ei tea kas siin foorumis kuskil Tutanhamon1 kohta teema on, aga lugedes tema intekat PP avalehel tuli ta nägu meelde mulle EMV-lt. Minu arvates oli ta seal parim mängija. Lõpukätt küll ei mäleta kuidas ta 5ndana välja kukkus aga üks hiilgav riveri call boardiga J, 9, 8 ,6, 5 vms callis ta igatahes QJ-ga ära end allini Rummeli vastu, kes bluffis riveril rida olles eelnevalt turnil ckraisenud. Iga mõistlik vastane oleks maha pannud:P Mulle tundus see lihtsalt hiilgav ja plaksutasin kutile kuigi sel hetkel võis jääda mulje, et kutt ei oska foldida scary boardil oli see veidi kõrgem matem. Imekspandav luckbox ka ikkagi kui Olympicu turnasid vaadata ja ka seda viimase hetke satelliidi võitu vaadates nii emv-l kui wcoopil. Halba karmat mõnel vist pole olemaski:P
Igaks juhuks lõin googlesse otsingu ka
http://www.advisio.ee/et/Meeskond/Allan-Teder jah, tervitused. Sai ka ühes lauas mõnda aega müratud. solid. ja intekas on pehmelt öeldes vägev.Last edited by Keiss; 21.09.10, 05:35.
Comment
-
tegid vist 3-way diili, kus kõik said enamvähem sama summa. Just kui lauad avasin siis Mercier võitis prfai flipi AKs-ga TT vastu.Algselt postitas raunsz Vaata postitust$1000+50-sel käib rahade jaotamine. Mercier chipleader.
E. heads-up 2:1 pro kasuks
Comment
-
Kukkus shordiks peale seda kui callis BBlt AKga Imre SB shove 36 off vms ja Imre hittis obv.Algselt postitas Keiss Vaata postitustMa ei tea kas siin foorumis kuskil Tutanhamon1 kohta teema on, aga lugedes tema intekat PP avalehel tuli ta nägu meelde mulle EMV-lt. Minu arvates oli ta seal parim mängija. Lõpukätt küll ei mäleta kuidas ta 5ndana välja kukkus
Comment
-
T4 oli imrelAlgselt postitas pafka666 Vaata postitustKukkus shordiks peale seda kui callis BBlt AKga Imre SB shove 36 off vms ja Imre hittis obv.
Comment
-
Kõik tähtsad flipid tulid tal ära alati.Algselt postitas muhkLionu Vaata postitustJason Mercier panigi kinni selle ürituse!
Üks käsi ka 77 vs 55 sai pf sisse. flopp QQ5, turn kohe 7. Like pros do!
Comment
-
ütleme nii, et turnis seati õiglus jaluleAlgselt postitas raunsz Vaata postitustKõik tähtsad flipid tulid tal ära alati.
Üks käsi ka 77 vs 55 sai pf sisse. flopp QQ5, turn kohe 7. Like pros do!
Comment
-
Wcoop 46 $320 PL Holdem/Omaha
hetke seis...160mängjat alles ja 144 saab raha...
eestlastest sees veel
risti7 59k (saatis ka Bukkwildhi hingusele)
dzunglipoiss 48k
remrem123 61k
giRL90ihqdaa 22k
Edit:
giRL90ihqdaa langes... koht 158 :S
remrem123 riverstaariti välja.... 130 koht ja $680
Edit2:
7h täis mängitud ja 114 mängjat alles
risti7 97k
dzunglipoiss 66k
GOGOGOLast edited by JaanusX; 22.09.10, 01:59.
Comment

Comment