Vahepeal viskab foorum ennast valgeks ning tuleb ette kiri FW-1 at poolik2: Failed to connect to the WWW server. Milles asi võib olla?Lisasin pildi ka, et kas teistel ka selliseid asju toimub? Kas foorumi soft nõrk või ei kannata trafficut niipalju? http://img521.imageshack.us/my.php?image=paskum8.jpg
*** Probleemid foorumiga ***
Collapse
X
-
Re: Probleem-aeg ajalt foorumiga !
pole kordagi veel ette tulnud, pakuksin su enda netiprobleemi, kuid näen et töötad elisas ja tean mis ühndused seal olemas, seega selle kah välistaks. pakun et mingi vaheserver saab liialt koormust vms. samas on ka mul kodus elisa ühendus ja pole kordagi veel sellist probleemi olnud.Algselt postitas marguzz22Vahepeal viskab foorum ennast valgeks ning tuleb ette kiri FW-1 at poolik2: Failed to connect to the WWW server. Milles asi võib olla?Lisasin pildi ka, et kas teistel ka selliseid asju toimub? Kas foorumi soft nõrk või ei kannata trafficut niipalju? http://img521.imageshack.us/my.php?image=paskum8.jpg
-
Ise pole kordagi sellist probleemi kohanud ja screen-shoti järgi tundub, et tegu on ühenduse probleemiga, kuna ei ole suudetud lehte korralikult välja laadida.
EDIT: Ja kaua see probleem kestab? Peale refreshi on korras?
Comment
-
Mul on reeglina 3 selle foorumi tab'i lahti, kuna ununeb ära ja pole kordagi sellist muret tekkinud. Samuti ei ole peale tänast kuulnud kaebusi ei msn-is ega kuskil. Jõle imelik.Algselt postitas marguzz22tuleb uues aknas avada refreshist ei aita, tavaliselt esineb kui´mitu akent foorumis korraga avada
Comment
-
Tahaks ajada selle probleemi sinu kaela :) Muudes foorumites seisab nimi sees?Algselt postitas Rageno ei püsi mul account sees.. ikka ja jälle peab sisse logima, kuigi ma olen määranud logimise ajaks foreva:-/
Comment
-
Re: *** Probleemid foorumiga ***
Kas veel kellegil peale minu on foorumi "quoted" vigased? Et kui avan suvalise teema, siis quoted on nagu "katkematud" ning peale refreshi asi kaob?
Segane jutt aga arvan, et kui Teil on sama probleem, siis peaksite teadma, millest jutt käib.
Comment
Comment