***FC Pokkeriprod*** trennid K 19:00 Kalevis ja P 20:30 Männikul

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • inward
    Klubi Liige
    • Sep 2009
    • 6275

Re: ***FC Pokkeriprod*** trennid teisip 20.45. @ W hall, pühap 20.00 @ Männiku h

Augusti lõpuni või midagi sinnakanti oli. Sellisel juhul tõenäoliselt läheb nimekiri täis ära, tahtjaid on lihtsalt nii palju rohkem.

Comment

• muruntau
      • Jan 2009
      • 4325

Re: ***FC Pokkeriprod*** trennid teisip 20.45. @ W hall, pühap 20.00 @ Männiku h

Veidi offtopic, aga homme kell 18.45. toimub superkarika mämg. Kui keegi on huvitatud mängule minemisest, siis klubid saavad teatud arvu tasuta pileteid sellele mängule. kes on huvitatud, andke mulle teada. Piletitel saab järel käia homme kell 09.00.-17.00. jalkaliidus, huviline peaks seda ise tegema, kuna ma ise ei lähe.

Comment

• nikitheone
        Mr. Puujalg
        • Aug 2009
        • 6446

Algselt postitas Pumper Vaata postitust
        Tulgu trenni, vaatame üle, me siiani otsime ründajat, kuna meie Meelis sõjaväes ja Max vigane.
        Aga eriti muudele positsioonidele kedagi ei otsi, sõprusmängudel katsetame ka erinevaid uusi ründajaid.

Rääkisin Kalevi härraga ja palusin maiks meile 2 aega bookida, eeldatavalt neljap ja teisip.
        viitsid täida see googledocsi tabel ka ära, palju keegi käinud on, siis vaatan maksed üle
        &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• jozik
          Õpihimuline Mängur
          • Mar 2011
          • 437

Algselt postitas inward Vaata postitust
          Ja su sõber vv-ga ei ole lootust, et trenni naaseb või liigat mängib ? Markus on küll hea väravavaht, aga eks kõike võib juhtuda ja päris kõiki mänge ta nkn ei saa mängida vb. Eks siis Gerd/Mario peab hädast välja aitama.
          Ei väravavahte oleks meil vaja. Kuigi Mario on super väravavaht, siis olen kuulnud, et niipea kui ta väravasse läheb, siis on tööandja ta lubanud maha lüüa. Kuigi Gerdile meeldib käega mängida, siis temale võrdväärset vasakujalgset virtuoosi meil ei leidu. Hakaku margus mõttega harjuma ,et ta on asendusväravaht. Hüppab teine nagu pöörane ja on hulljulge.

Joosep<<ainukene vv kellel nulli liigamäng>> Poom

Comment

• inward
            Klubi Liige
            • Sep 2009
            • 6275

No me ei hakka hoidma ühte vaba kohta liiga nimekirjas selle jaoks, et ÄKKI teine hea vv registreerib end poole hooaja pealt, kui meil on häid mängijaid, kes tahavad liigat mängida. Praegu veel vabu kohti on.

Comment

• margus
              Jube Noob
              • Jul 2011
              • 130

Kas need uued poisid, kes trennis käivad tulevad ka liigat mängima? Paar tükki olid päris asjalikud :)

Comment

• Pumper
                Klubi Liige
                • Mar 2009
                • 2359

Eks selgub, kuis nad soovi avaldavad, ma olen arusaanud, et nad on huvitatud.

Samas need kes ei osale võiks teada anda, Tarmo mainis mulle, et peab Pärnusse minema ja vist ei osale.

Comment

• pastilaa
                  kuum poiss
                  • Apr 2009
                  • 7518

Uus poiss sinises rääkis trennis igatahes, et võibolla ei saa kahjuks osaleda ikkagi liigas. Aga eks ta annab ise täpsemalt teada.

Comment

• inward
                    Klubi Liige
                    • Sep 2009
                    • 6275

Ja see esimene uus kutt Andrius on suvel Pärnus, et ei tea, kui tihti saab mängudel käia liiga keskperioodil jne.

e: Mis iseenesest pole probleem, kõik ei saagi kõikidel mängudel käia jne.
                    Last edited by inward; 06.03.12, 14:08.

Comment

• inward
                      Klubi Liige
                      • Sep 2009
                      • 6275

Poisid, õppime kaugelt lööma :D

[YOUTUBE]FHQpb-5Zgzo[/YOUTUBE]

Comment

• inward
                        Klubi Liige
                        • Sep 2009
                        • 6275

Kell 16:00 täna Punase tänava kunstmuruväljakul teeme mängu, kellel vaba on vms. Fyte ja Veeretas pidid tulema.

Comment

• TrvP
                          Õpihimuline Mängur
                          • Jan 2012
                          • 409

Ma sooviks liigat kaasa teha küll. Laupäeval plaanis sõpruskohtumisele ka tulla, ehk saab suurel platsil ka paar kiiremat teha ja vaadata, kas minust on platsil kasu.

Liigaga on see teema, et kui suveks Tlna tööle jään, ei ole probleemi trennides käimisega, kuid kui kuhugi teise kohta tööd saan, siis kahjuks ei saa osaleda. Kindel on see, et suvel pean tööle minema.

Muidugi soovitati trennis Solarist röövida, pidavat täitsa tulus olema :D
                          Last edited by TrvP; 07.03.12, 19:24.

Comment

• muruntau
                            • Jan 2009
                            • 4325

Üritaks panna mängijate nimed ja särginumbrid kokku, igaüks võiks enda särginumbri siia kirjutada. Saaks nii nimekirja, mille alusel on mängudel lihtsam protokolli täita ja teaks ka ära, mis numbrid veel vabad on uutele mängijatele.

Panen mõned, mis mul meeles on:
                            1. vv
                            2 Jozik
                            3 veeretas
                            4 muru
                            5 meer
                            6 pastilaa
                            7 Ilves (Gerd küsis endale juba)
                            8 Reigo
                            9 luuavars
                            10 Andero
                            11 Randver (vaba pmst)
                            12 ?
                            13 Kait
                            14 ?
                            15
                            16 Niki
                            17 Raunsz (see number jääbki vabaks)
                            18 ?
                            19 Inward
                            20 ?
                            21 vaba, särk minu käes
                            22 ?
                            23 Margus
                            24 Karu
                            25 ?
                            26 ?
                            27 vaba, särk minu käes (fyte bronnis)
                            28 pumper
                            29 ?
                            30 Max
                            77 Gerd

Kui kellelgi tuleb sõbra number ka meelde, võiks ka selle ära mainida.
                            Last edited by muruntau; 08.03.12, 17:50. Põhjus: ma olen 6

Comment

• fyte
                              Pokkerihai
                              • Jun 2010
                              • 3378

Bronnin 27

Comment

• inward
                                Klubi Liige
                                • Sep 2009
                                • 6275

Hr. Hanstin on 19.

Comment

Working...