***FC Pokkeriprod*** trennid K 19:00 Kalevis ja P 20:30 Männikul

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • nikitheone
    Mr. Puujalg
    • Aug 2009
    • 6446

Re: ***FC Pokkeriprod*** trennid teisip 20.45. @ W hall, pühap 20.00 @ Männiku h

Algselt postitas inward Vaata postitust
    Okei, vaatan. Niki, kas sa saad MTÜ arvelt teha ise nö arve ka Järva-Jaanile sõprusmängu eest (60€). Neil vallavalitsus maksaks kinni selle, lihtsalt oleks vaja nö teha arvet ala "Võistlused" või nii. Anna teada, kui online tuled.
    meili osas pole kindlat arvamust, süvenen veel.

arve osas räägi muruga
    &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• inward
      Klubi Liige
      • Sep 2009
      • 6275

Re: ***FC Pokkeriprod*** trennid teisip 20.45. @ W hall, pühap 20.00 @ Männiku h

Muru, ütles, et ma sinuga räägiksin. Tema nö ei oska teha. See ei tohiks ju eriti raske olla ? Kuidas teha MTÜ alt arve millegi eest, "Sõprusmäng"; "Võistlused" jne. ?

Comment

• nikitheone
        Mr. Puujalg
        • Aug 2009
        • 6446

aa, ma rääkisin muruga mingi reedel. point on selles, et selleks on vaja raamatupidamisprogrammi. mu firmas tegeleb sellega teine inimene ja ma ei ole kursis. Väga raske ei peaks olema. Kõige tuntum tasuta programm on Merita, mille free-trialit saab kasutada. http://www.merit.ee/aktiva.html
        hetkel pole mul viitsimist ega tahtmist sellesse maailma sukelduda, aga kui keegi tahab, siis palun ;P
        &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• muruntau
          • Jan 2009
          • 4325

Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
          aa, ma rääkisin muruga mingi reedel. point on selles, et selleks on vaja raamatupidamisprogrammi. mu firmas tegeleb sellega teine inimene ja ma ei ole kursis. Väga raske ei peaks olema. Kõige tuntum tasuta programm on Merita, mille free-trialit saab kasutada. http://www.merit.ee/aktiva.html
          hetkel pole mul viitsimist ega tahtmist sellesse maailma sukelduda, aga kui keegi tahab, siis palun ;P
          Ma pole ka veel viitsinud süveneda ja selgeks teha, aga mingi hetk teen seda.

Comment

• jozik
            Õpihimuline Mängur
            • Mar 2011
            • 437

Rõõmusõnumid:

peale pikki läbirääkimisi ( 3 päeva ja 4 ööd ) õnnestus meie klubi eestvedajal Muruntaul lõpuks saada allkirjad lepingule, mis garnteerivad meile paremad ja ohutumad treening- ning võistlustingimused. Olenevalt eellepingu edukusest võib situatsioon, kus iga mees peab oma kotis või käe otsas vedama rasket ( keskmiselt 1 kg ) H2O ja mineraalide segu. Hetkel suudame garanteerida, et mängude eel ei ole vaja oma lihaseid liigselt kurnata. Liiga esimeses pooles toimuvad degusteerimised, kus on võimalik proovide kolme erinevat mineraalide segu. H2O osa katsume kogu aeg samast kohast hankida. Alustame sidrunist, jätkame aplesiniga ja lõpetame multinektariga.

Teine uudis on meil turvalisuse alalt. Katsume nüüd igale poole kaasa vedada meditsiini pauna. Uus ja uhke kott ootab juba kandjaid. Olemas on juba tundeid jahutavad kaks külma ballooni, tulevad veel elastiksidemed, plaastrid, marli sidemed, nipet näpet veel asju. Samas kuulutame välja ka konkursi. Ülesandeks on ära arvata, miks on paunas tampoonid. Esimesele õigesti vastajale on auhinnaks üllatus.

Nüüd kus meeskond hoolitseb meie eest aina rohkem ja rohkem on aeg hakata endast ka rohkem meeskonnale andma. Seega tehke trenni ja käige mängudel.

rindereporter Poom

Comment

• kait
              Julm Donk
              • Mar 2011
              • 68

Arve tegemiseks pole mingit eraldi tarkvara vaja. Peaasi, et raamatupidamises korrektselt kajastuks (huvilistele lugemiseks raamatupidamise seadus, 2.peatükk - https://www.riigiteataja.ee/akt/RPS). Kesiganes MTÜ raamatupidamist teeb, peaks teadma neid asju Kui keegi teeb üldse...
              "Sõprusmängu korraldus" võiks üsna täpselt kajastada "majandustehingu" sisu. Ignoreerige, kui tundub ilmne.

Comment

• difender
                Jube Noob
                • Sep 2011
                • 149

''Samas kuulutame välja ka konkursi. Ülesandeks on ära arvata, miks on paunas tampoonid''

Loogiliselt võttes peaks tampoonid tagama ninast verejooksu peatamise?

Comment

• inward
                  Klubi Liige
                  • Sep 2009
                  • 6275

No senikaua, kui me arvet Järva-Jaanile ei ole suutelised esitama, ei saa nad nö maksta ka sõprusmängu eest.

Comment

• pastilaa
                    kuum poiss
                    • Apr 2009
                    • 7518

arvete esitamisega endal pole aega tegelema hakata, aga esimese osas võin aidata. kes tegelema hakkab, andku skypes märku

Comment

• Postiljon
                      FPP Pro
                      • Sep 2011
                      • 203

Tahtsin ka öelda nagu difender, et tampoonid peaks nina verejooksu jaoks olema.

Comment

• nikitheone
                        Mr. Puujalg
                        • Aug 2009
                        • 6446

Algselt postitas kait Vaata postitust
                        Arve tegemiseks pole mingit eraldi tarkvara vaja. Peaasi, et raamatupidamises korrektselt kajastuks (huvilistele lugemiseks raamatupidamise seadus, 2.peatükk - https://www.riigiteataja.ee/akt/RPS). Kesiganes MTÜ raamatupidamist teeb, peaks teadma neid asju Kui keegi teeb üldse...
                        "Sõprusmängu korraldus" võiks üsna täpselt kajastada "majandustehingu" sisu. Ignoreerige, kui tundub ilmne.
                        kusjuures ega keegi väga ei teegi. ma aint jälgin, et inimesed maksaksid raha ja postitan siia, kes pole maksnud. keegi, kellel on mingit kogemust/haridust (või on tal äkki imeline kaasa?) võiks selle korralikult üle võtta.

Comment

• jozik
                          Õpihimuline Mängur
                          • Mar 2011
                          • 437

siit koorub uus tõsieluseriaal: FC Pokkeriprod otsib raamatupidajat, kes oleks mõnele mängijale ka elukaaslane =)

Comment

• inward
                            Klubi Liige
                            • Sep 2009
                            • 6275

Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
                            kusjuures ega keegi väga ei teegi. ma aint jälgin, et inimesed maksaksid raha ja postitan siia, kes pole maksnud. keegi, kellel on mingit kogemust/haridust (või on tal äkki imeline kaasa?) võiks selle korralikult üle võtta.
                            Kas arvete maksmisega tegeleb ka Müür siis ? Väljakute rendid jne.

Comment

• nikitheone
                              Mr. Puujalg
                              • Aug 2009
                              • 6446

arvete maksmine = ülekanne netipangas

aga vastuseks su küsimusele - jah. ma ütlen, et mingeid arusaamatusi poleks - ma pole ei raamatupidaja ega pole kunagi olnud. müür lihtalt ei viitsinud (sest tal palju muud tegemist ja mõtsin aidata) panna kokku raha maksnud inimesi ja trenniskäijaid. Ehk müür saab arved jne, mina nendega ei tegele. Ehk ma ainult vaatan kes on maksnud :)

Comment

• inward
                                Klubi Liige
                                • Sep 2009
                                • 6275

Ma saan aru jah, et arvete maksmine on ülekannete tegemine netipangas ja väga hea, et sa tegeled selle trennis käijate ja maksjate kontrolli mehhanismiga. Pilt selge nüüd.
                                Siiski siiski, meil vahepeal on vaja ka arveid ise esitada. Ka vist Angelo on küsinud selle kohta ja noh Järva-Jaanile oleks ka vaja. Ega seal midagi keerulist olla ei saa, mul isegi paar tuttavat raamatupidajat, uurin siis ühesõnaga.

Sisuliselt saab selle laadsel leheküljel arve ära vormistatud ja ongi kõik. http://ranits.ee/
                                Last edited by inward; 12.03.12, 18:20.

Comment

Working...