***FC Pokkeriprod*** trennid K 19:00 Kalevis ja P 20:30 Männikul

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • muruntau
    • Jan 2009
    • 4325

Re: ***FC Pokkeriprod*** Pühap mäng 19.00. Viimsiga @ W., trenn teisip 20.45.

Palun vähemalt neil, kel liigaplaanid on, see eelmine pikem komm läbi lugeda. Lühidalt eelmise sisu: kogu võistkonna orgunn võtab liiga palju aega ja ma ei saa panna enda aega nii palju ilma riskita, et osades aspektides võib meie võistkonna- ja trennielamus kannatada. Pakkusin välja, et aktiivsemad trenniliikmed mõtleksid veidi aktiivsemalt kaasa ja võtaks mõned kohustused üle. Koos meeskonnana tegutsedes toimib meeskond ka paremini!

Comment

• ErikT
      Julm Donk
      • Mar 2009
      • 50

See töö kõik mis sa teed on vägagi kiiduväärt ja on arusaadav et lõpuks üksi tehes saab jaks otsa. Jalgpall on meeskonna mäng ja paljud võiksid ka meeskondlikult kaasa aidata. Momendil, ma tahaks väga aidata ja aktiivselt osa võtta,aga vigastuse tõttu võtsin omale kuu ajalise puhkuse et jalg ikka korda saaks, sest kellel ikka vigast mängijat vaja ja ega nii see jalg ei parane ka kui koguaeg tampi anda, kuu aega andsin enne kui otsustasin et vaja puhkust. Praegu ma lubama ei hakka midagi,aga kui märtsis jälle jonksus olen,siis võin ka enda peale mõne lisaülesande võtta.
      Pole siis ka mina veel liiga maksu ära maksnud, aga tõesti praegu pole rahaline seis kiita + selle kõrvalt on mul veel üks üsna kulukas hobi.
      Märtsiks proovin oma võimalused ja tahtmistes selgust saada.
      Erik.

Comment

• Max
        Õpihimuline Mängur
        • Dec 2010
        • 339

Hi, minupoolt ka kindlalt liigaosavõtt veel tulemas. Ühekorra kui seda makset tegin sis swedil oli leht maas või täpsemalt läks maha just ja vaatasin et makse polnud läbi läinud.

Muru: et ühes postituses sain aru et soovid sulas seda? Äkki täpsustad.
        Traumas sai ka ära käidud. Õnneks luumurdu polnud aga jalg oli kolepaistes küll vahepeal ja nüüd veel varbad sinised. Öeldi et kui jalg enam valus pole võin sportima hakata, pakuti umbes min nädal veel. Hetkel putsasid küll jalga ei suuda panna. Loodetavasti nädalapärast kannatab joosta juba ilusi. Eks annan märku mis seis lähiajal.

Edu pühapäevaks!!!

Comment

• The_Meer
          Grinder
          • Apr 2010
          • 765

Käisin ka eile traumapunktis.Krt ma ei ole kindel,aga äkki istusid ka seal ärjekorras.Igatahes olin ma suht räigetes valudes ja silme eest oli must.Yhesõnaga mul selg hetkel seal sammuses ning paar nädalat kindlasti trenni ei tule.

Comment

• muruntau
            • Jan 2009
            • 4325

Max, sulas jep mulle.

Comment

• muruntau
              • Jan 2009
              • 4325

Head jalgpallisõbrad!

FC Pokkeriprood koostöös JK Tallinna Kaleviga korraldavad Playmakers Club’is Tallinnas Jalgpallihuviliste MV-d. Kaasa lööma on oodatud kõik jalgpallihuvilised. Ainus tingimus on, et tulete jalgpalli särgis, eelistatavalt endanimelises.

Idee tekkis sellest, et ei ole jalgpallisõpradel just palju selliseid ühiseid jalgpalliväliseid üritusi. Miks mitte proovida vahelduseks proovida rammu ka mõttemängudes? Meile FC Pokkeriprodest, kes me alles liigaga liitume, on see ka võimalus astuda jalgpalliellu omal „koduväljakul.“

Playmakersi klubi ongi pühendunud erinevate seltskonnamängude mängimise võimaluse pakkumisele: seal saab mängida kõike alates kaardimängudest kuni male ja lauajalgpallini välja. Seega, kes peaks välja kukkuma ei pea sugugi kurvastama, sest tegevust ning uusi ja vanu jalgpalli sõpru on ümberringi küllaga. Samuti on Playmakersi tase vägagi professionaalne, nende korraldatavad turniirid jäävad kasiinos toimuvatele alla ainult kahes aspektis: ise peab kaarte segama-jagama ja auhinnafondi suuruses. Viimast ainult seetõttu, et nende turniiridel ei ole osavõtutasu. Kohapeal on ka turniiri läbiviija-õhtujuht ja seinal ekraanil on võimalik näha turniiri infot, blindide tasemeid, mängijate arvu, keskmist stäcki jne

Rahalist auhinnafondi ei tule ka meie üritusel, küll aga tuleb auhindadeks igasugust pokkeriteemalist nänni nagu pokkeriraamatud, kaardipakid. Selle ürituse eesmärk ei ole siiski suurte rahade peale mängimine, vaid mõnus ajaviitmine heas seltskonnas.

Üritust toetab Playmakers ja Triobet. Üritame veelgi võimalikelt sponsoritelt auhindu välja võidelda!

Turniiri algusaeg 19.00., late reg kuni teise pausini orienteeruvalt 21.00 kanti.
              Pilet on üritusel €5, mille eest on buffeelaud.
              Playmakers Club asub Tornimäe 5, ühes kaksiktornidest.

Eelregamine on vajalik, seda saab teha kas FB's või Soccerneti foorumis

Edit: Ja ka NSFW reklaam:
              (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
              Last edited by muruntau; 19.02.11, 12:48.

Comment

• muruntau
                • Jan 2009
                • 4325

Plaan siis selline, et 12. märts on kell 13.00. Pokkeriprod Tallinn vs Tartu mäng ja õhtul jalgpallihuviliste pokkeri event, mida hellitavalt kutsume ka meistrivõistlusteks. Tehke endal see laupäev (ja ka reede õhtu) vabaks. Turna algus 19.00., algul jäi see eelmisesse posti lisamata.

Comment

• muruntau
                  • Jan 2009
                  • 4325

Pokkeriürituse jaoks on ka äärmiselt vajalik, et me saaks enda satsi särgid juba selleks ajaks valmis. See oleks küllaltki korralik promoüritus, sest JK Kalevi kaudu peaksid sinna tulema ka delfi SL Õhtulehe, Soccerneti ja mingi võimalus ka et elu24 piltnikud. Või vähemalt mõned neist. Üritangi selle üritusega sponsorikandidaatidele uuesti peale lennata, see peaks meid aitama oluliselt paremini müüa.

Comment

• muruntau
                    • Jan 2009
                    • 4325

Sain täna veel kolm pakkumist vormidele, Rucanorilt, Trendilt (mingi selline nimi vist oli) ja Adilt, kusjuures adi on neist ka parima hinnaga, sest seal tutvused. Gerd toob näidise teisipäeval trenni näha, kui meeldib peaks ära tellima. Adi komplekt särk+püksid+kedrad on kokku veidi alla €25.

See aga tähendab, et kas jälle raha kogumine või peab sponsori saama. Üritan igatahes saada sponsot.

Comment

• muruntau
                      • Jan 2009
                      • 4325

Muide, kes homme mängule tulijad on? meil on vigastatuid omajagu, mina kaasa arvatud. Kõik kes trennis ikka mingil määral käivad võiks üritada end homme kohale vedada, sest platsile saab ikka. Must särk siis kaasa!

Comment

• Max
                        Õpihimuline Mängur
                        • Dec 2010
                        • 339

Et selline soovitus veel, et vb osad soovivad ise endale terve komplekti jalkavarustust muretseda. Enne ostmist kes annavad märku et tahavad isiklikku vormi, siis saab arvestada et pole vaja niipalju lisavorme muretseda. Soovitaksin seda läbi mõelda.

Comment

• veeretas
                          • Apr 2010
                          • 412

muru nagu ma aru saan siis sa homme ei tule? Ise kohal, aga tuleks võtaks siis sinu käest kindad ja muu mandi, kui sa ei tule.

Comment

• muruntau
                            • Jan 2009
                            • 4325

Veeretas, tulen küll, pealt vaatama. Peab ju uued hüüdlaused kasutusse võtma. RAKEBACK PUNKT POKKERIPROD PUNKT COM!!!

Max, mis mõttes isikliku vormi, selles mõttes, et võistkonnast eraldi vms? Minu plaan on selline, et tellib 20 täiskomplekti + paar varusärki ja 1) juhul kui sponsori saab on kõik korras, 2) juhul kui sponsorit ei saa, siis põhivennad ostavad isikliku välja ja peab varukomplektide raha kuidagi kokku klappima, mille siis tagantjärgi maksavad need, kes veel liituvad või harvemini käivad vms. Selles suhtes, et €25 + ~€5 logode ja numbrite printimine näkku iseenesest ei ole hooaja kohta suur väljaminek, kuigi kahjuks kõik väljaminekud meil niimoodi kokku langevad. Ja õige värk oleks ikka see, kui kõigil sama vorm, palju etem mulje jääks

Comment

• raunsz
                              Vana Tegija
                              • Jan 2010
                              • 1492

Türr tahaks mängida, aga ei suuda ikka mängida täna ilmselt (pole veel terve). :(

sryy
                              Last edited by raunsz; 20.02.11, 09:01.

Comment

• Max
                                Õpihimuline Mängur
                                • Dec 2010
                                • 339

Mõtlesingi nagu täiskomplekti välja ostmist. Seletus tuli keeruliselt välja enne :D

Comment

Working...