***FC Pokkeriprod*** trennid K 19:00 Kalevis ja P 20:30 Männikul

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • PraS
    Julm Donk
    • Jan 2011
    • 65

Re: ***Jalgpall Tallinnas*** järgmine trenn teisipäeval 20.45.

Soovitan teil nii teha, et üks nn õige sats ja siis teine selline sats kus on nn võõrad :D

Comment

• nikitheone
      Mr. Puujalg
      • Aug 2009
      • 6446

krt ei teagi. tahaks mängida küll, aga 12 kindlasti ei saa. mis kell see 13ndal oleks?
      &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• ErikT
        Julm Donk
        • Mar 2009
        • 50

Ise olen tulija turniirile.
        Sobivad mõlemad päevad

Comment

• raunsz
          Vana Tegija
          • Jan 2010
          • 1492

Olen nõus tulema kui mängida saab vähemalt 55% mänguajast (praegu sobivad mõlemad kuupäevad).

Comment

• muruntau
            • Jan 2009
            • 4325

Re: ***Jalgpall Tallinnas*** järgmine trenn pühapäeval 19.00.

Panin turniiri ka fb'sse üles ja saatsin kutsed. Kellel fb konto on, võiks siiski meie võistkonnaga ühineda (panna I like meie võistkonna lehel), seal saab selliseid küsitlusi paremini silmapaistvas ja paremini hallatavas vormis organiseerida.

Last edited by muruntau; 19.01.11, 15:29.

Comment

• nikitheone
              Mr. Puujalg
              • Aug 2009
              • 6446

ei saa 12 ega 13 tulla.
              &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• raunsz
                Vana Tegija
                • Jan 2010
                • 1492

Käisin täna huvipärast HV foorumiga pelumas. :D Päris huvitav tase seal, pall liikus kuidagi lihtsamalt ja lühikeste söötudega.
                Ma ei tea miks (pole ego:D), aga ma olin täna sitaks hoos seal. Pühapäeval võiks hoog jätkuda. :D

Neil oli üks selline mõnus reegel ka, mida võiks nt meie rakendada (Wismari sisehalliga seotud), et küljeaudid on need kui pall läheb selle valge kileosa peale. See muudaks mängu pisut paremaks, poleks seinapõrkega möödaminekuid (mis nt väljas on võimatud).

Comment

• ErikT
                  Julm Donk
                  • Mar 2009
                  • 50

Algselt postitas raunsz Vaata postitust
                  Neil oli üks selline mõnus reegel ka, mida võiks nt meie rakendada (Wismari sisehalliga seotud), et küljeaudid on need kui pall läheb selle valge kileosa peale. See muudaks mängu pisut paremaks, poleks seinapõrkega möödaminekuid (mis nt väljas on võimatud).
                  Mõtlesin ka selle peale,nii oleks mäng vähekene huvitavam ka minu arust.

Comment

• muruntau
                    • Jan 2009
                    • 4325

Kui mul endal pühapäeval meelde ei tule seda reeglit kasutada, siis tuletage meelde! Paar korda on varemgi käinud läbi idee, et teeks küljeautidega ka, aga pole varem trennis meelde tulnud.

Muide, on selline võimalus, et ma ise ei tule pühapäeval trenni. Vana vigastus + uus, üks luu suht rämedalt valutab, kui puutuda (see väike mõtetu mügarik jala siseküljel, kannast ~8 cm kõrgemal). Tegelikult aga tahaks lihtsalt pokkeri EMV'l ühel turnal osa võtta, mis on see pühapäevane rebuy. Praeguse seisuga on trenni tulek 50-50, Igaks juhuks võiks keegi, kes pühapäeval trenni läheb, teada anda, kui ta peaks homme linnas olema. Saaksin pallid-vestid üle anda, et need ikka kindlalt trenni jõuaks.

Comment

• veeretas
                      • Apr 2010
                      • 412

vahepeal on muutunud nii palju, et turnriks sobiks arvatavasti ainult 13. veebruar. Aratav sünnipäev Tartus sellel nv.

Comment

• muruntau
                        • Jan 2009
                        • 4325

Praeguse seisuga on turniirist huvitatuid 9, kui arvestada soound ja veeretast 1/2 tulijana. Lisaks pole ma mõnelt arvamust saanud, kes päris tõenäoliselt oleks tulijad. Arvatavasti läheme kahe võistkonnaga, aga oleks veel inimesi vaja sellisel juhul! P.S. kui turniir toimuks laupäeval ja jätame trenni alles pühapäeva õhtuks, maksavad turniiri kinni need kes osalevad! 1 sats=€25, seega ~4-5 euri nägu.

Teine asi, et ostsin praeguseks kogunenud liitumisraha eest 2 nike palli (kokku €31) ja stopperi ja vile, kokku €20. Võtsin stopperi ja vile Viru keskusest, ei viitsinud linna pealt hakata otsima kõige odavamat urgast. Pallid sai 40% alega, kui keegi tahab Nike kaupu osta 40% allahindlusega, siis PM, annan numbri. Praeguse seisuga on minu käes liitumisraha €4.

Soccernetis on 1-2 inimest teatavat huvi näidanud üles meie trenni/võistkonnaga liitumise vastu, eks näis mis saab. Kellel veel jalkahuvilisi sõpru on, võiks ka kutsuda. Eelistaks pokkeriga/foorumiga mitte seotud inimeste puhul teatava tasemega mängijaid ikkagi.

Comment

• raunsz
                          Vana Tegija
                          • Jan 2010
                          • 1492

Kui 2 meeskonad, siis ma tuleks ka. Praegu ei otsustasundki sp, et 10 inimesega mänguajaga väga varieeruda ei anna.

Comment

• ilves
                            Julm Donk
                            • Jan 2011
                            • 48

Tervist,
                            hommeses trennis pole 100% kindel, aga loodan et saan tulla.

Huvitavat veel, et õigustada oma viibimist meeskonnas

ja tervitused Gerdile, keda eile überis nägin :), aga ei olnud nõus maatüdrukut ära ajama :D

Comment

• fyte
                              Pokkerihai
                              • Jun 2010
                              • 3378

Tänase trenni list:
                              1. fyte

Comment

• raunsz
                                Vana Tegija
                                • Jan 2010
                                • 1492

Tänase trenni list:
                                1. fyte
                                2. raunsz

Comment

Working...