***FC Pokkeriprod*** trennid K 19:00 Kalevis ja P 20:30 Männikul

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • muruntau
    • Jan 2009
    • 4325

Re: ***Jalgpall Tallinnas*** järgmine trenn teisipäeval 20.45.

Algselt postitas raunsz Vaata postitust
    Ma 20, siis ei saa v?
    Nende tingimus oli, et peab võistkonna särgid seljas olema. Eeldatavasti nad tahavad, et oleks Live üritus. Mul aga ei ole praegu välja pakkuda ühtegi kohta, kus saaks sellise donkamendi väljaspool kasiinot maha pidada ja sellisel juhul oleks jah vanusepiir 21.

Ok, vbla see see Kamikaze pubi variant tuleks isegi kõne alla, nagu Tallinna ja Tartu kutid vahepeal tegid. Sellisel juhul võiks keegi teine orgunni seekord enda peale võtta ja proovida asja korraldada. diiler, chipid, struktuur, levelid jnejne. Mul pole ka kõige jaoks aega ega viitsimist.

Comment

• pastilaa
      kuum poiss
      • Apr 2009
      • 7518

Algselt postitas raunsz Vaata postitust
      Ma 20, siis ei saa v?
      (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• nikitheone
        Mr. Puujalg
        • Aug 2009
        • 6446

omfg. geniaalne
        &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• veeretas
          • Apr 2010
          • 412

Visaduse vastu pokkeri mängimisest oleks huvitatud küll.
          Aga staadioni koha pealt pakuks välja nt. Hiiu staadionit, pesemine jms peaks ok olema, kui ma ei eksi siis Nõmme Kalju kodustaadion.
          1/2 väljakut oli 30€ tund ja võistlusteks kasutamine peaks siis olema see mis 65€ tundhttp://www.sportkeskus.ee/index.php?page=124
          Piritaga võrreldes endale asukoht tunduvalt sobivam. Elupaik siis pärnu mnt. lõpp, sisuliselt Laagri.

Comment

• Max
            Õpihimuline Mängur
            • Dec 2010
            • 339

Sobiks samuti rohkem Hiiu staadion aga hindu ja asju ei tea. Piritale saamiseks läheb ikka päris tükk aega ja kui nt õhtuti veel sis vb lõpus transporti väga polegi millega liikuda ära. Sinnajõudmiseks üle tunni vb isegi poolteist + tagasi.
            Aga vormi kohta et lühkarid ja kes soovib pikkade dressidega mängida, et pükstekohta soovitaks seda et kõik muretseks isiklikud ja usun et paljudel ka on. Sellesuhtes nõudeid ei ole et peab kõigil täpselt sama olema. Oleks kõigil tume või must sis oleks norm.

Comment

• nikitheone
              Mr. Puujalg
              • Aug 2009
              • 6446

hiiu oleks mulle isiklikult päris nõme variant
              &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• muruntau
                • Jan 2009
                • 4325

Hiiu staadioni kohta. Liigamängu jaoks on standard 2,5-3h reserveerida ja €165-€200/mäng on kindlasti üle meie eelarve. Soojenduseks peab olema vähemalt 1/2h olema enne mängu, vbla rohkemgi + veel aega erijuhtumite jaoks (nt vastasvõistkond jääb hiljaks vms) ja saabki päris korraliku hinna seal kokku. Asukoht on kesklinna suhtes ka veidi kaugem võrreldes Piritaga. Selles suhtes on ka Flora varustatad paremad, hind odavam, kvaliteet sama/parem ja asukoht way parem

Comment

• fyte
                  Pokkerihai
                  • Jun 2010
                  • 3378

Ma ei viitsiks ka Hiiul käima hakata, sest 2 erineva bussiga edasi-tagasi sõitmine võtab liiga palju aega.

Comment

• soouni
                    Grinder
                    • Jul 2010
                    • 771

Algselt postitas fyte Vaata postitust
                    Ma ei viitsiks ka Hiiul käima hakata, sest 2 erineva bussiga edasi-tagasi sõitmine võtab liiga palju aega.
                    +1 sama siin

Comment

• ErikT
                      Julm Donk
                      • Mar 2009
                      • 50

Ja ka minul oleks Hiiule natuke liig käia.
                      Niigi Wismarisse sõidan tunnike.

Comment

• muruntau
                        • Jan 2009
                        • 4325

Tundub, et hiiukas jääb välja. Liiga palju vastuargumente + ebamugav paljudele (ka minule). On midagi konkurentsivõimelise hinnaga + enamvähem asukohaga + publikumugavusega veel? Praeguse seisuga on Pirita staadion mitme argumendiga kõige parem variant.

Panin muide eilsest turniirist fotod üles meie FB lehele. Kahjuks sattusid pildile ainult põhikoosseisu mängijad ja enamasti ka just pealtvaatajate poolse ääre mängijad ehk mina ja Anders. Järgmine kord teeme loodetavasti juba ise pilte ja tulevad ka paremad.

Comment

• fyte
                          Pokkerihai
                          • Jun 2010
                          • 3378

Lol:
                          (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• muruntau
                            • Jan 2009
                            • 4325

Selle tüübi vastu oli raskusi. Sest tal oli raskusi. Keha pani korralikult, ütleme nii

Comment

• Max
                              Õpihimuline Mängur
                              • Dec 2010
                              • 339

See suur karu oli see kelle pikali tõmbasin :D Minu 60 kg tema 120+ vastu :D Hakkas veel ädaldama, camoon, ega see naiste mäng ole.
                              No piritale sõit mul kindlalt üle h ja usun et kauemgi kui teistel 2 bussiga juhul kui kindlalt autopeale kuskil ei saa.
                              Et jh nii või naa kellegi üks või teine ots ei sobi, vähemalt 100% trenni jaoks.

Comment

• veeretas
                                • Apr 2010
                                • 412

Jep, võiks flora väljakuid ka lähemalt uurida(oleks keset linna ja suht sama asukoht mis praegu), sest vaatasin praegu tallinn.ee-st, et kui kodust ühistranspordiga minna siis ca 1h 30 min+ rummu teele. Ehk praeguste trenni aegadega jääks teisipäevane trenn ilma autota arvatavasti ära. Hetkel küll oman autot, aga antud sõidukit pole plaanis pikemalt pidada.
                                Aga eks hind ja enamus paneb asjad paika, aga ennem võiks kõiki variante uurida.
                                Ja äkki võiks proovida ka Triot meile sponsoriks, ta on suht palju sporti toetanud.

Comment

Working...