***FC Pokkeriprod*** trennid K 19:00 Kalevis ja P 20:30 Männikul

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • margus
    Jube Noob
    • Jul 2011
    • 130

Re: ***FC Pokkeriprod*** trenn teisip 20.00., mäng kolmap 18.45., neljap 20.00.,

+1 Karu Pealikuks :) - tal tagant hea ülevaade ja kõva hääl..
    Raunsz kus kandis elad?

Comment

• raunsz
      Vana Tegija
      • Jan 2010
      • 1492

Re: ***FC Pokkeriprod*** trenn teisip 20.00., mäng kolmap 18.45., neljap 20.00.,

Pelgurannas. Ristiku tänav.

Comment

• margus
        Jube Noob
        • Jul 2011
        • 130

Võin siis sulle vastu tulla.. olen kell 19:00 bussijaama kõrval parklas (lasnamäe poolses parklas.. seal kus taksod ka seisavad tavaliselt..)
        Kui midagi muutub anna teada.. (Olen seekord sinise VW golfiga)
        Last edited by margus; 16.08.11, 16:02.

Comment

• raunsz
          Vana Tegija
          • Jan 2010
          • 1492

wow, exclusivo!

Helistan. ..6767 lõpuganr mul

Comment

• romario
            FPP Pro
            • Dec 2010
            • 230

Loodetavasti väga igav ei olnud, neljapäeval teeme natuke taktikalist trenni ja õpime standardolukordade kombinatsioone...

Comment

• inward
              Klubi Liige
              • Sep 2009
              • 6275

Täitsa okei oli. Tõid hästi välja, milliseid tugevusi me Kalevi vastu ei kasutanud, et mängu enda poole pisut kallutada. Loodetavasti on plaan Anži mängu jaoks ka olemas :D

Comment

• fyte
                Pokkerihai
                • Jun 2010
                • 3378

Need harjutused markerite juures olid liiga pikad. Tehnika ja pallivaldamisele tuleb see kyll kasuks obv, aga yle pole sellele vaatamata mõtet pingutada imo. Tallaga palli tõmbamine selg ees liikudes ja seda teha ca 10 ringi?
                Ka tsenderdamise harjutus võttis yleliia aega - seal värava all oodates hakkasid lihased vaikselt kylmaks minema, kui pooled tsenderdused läksid valesse kohta.

Comment

• inward
                  Klubi Liige
                  • Sep 2009
                  • 6275

Harjutuste pikkuse osas võib sul tõesti õigus olla, pole ammu nende harjutustega kursis olnud, mis kunagi sai tehtud trennides. Aga sa registreeri ennast meeskonda kiirelt ära. Sina, reix ja margus keskpoolkaitses koos äärtega viiks meie mängu jälle nõks edasi. Suudaks paremini vastast suruda ja palli hoida.

Comment

• romario
                    FPP Pro
                    • Dec 2010
                    • 230

Selleks, et lihased ära ei külmuks palli oodates, peabki kaaslaste tehnika piisav olema :). Imo pole mõttet üht harjutust paar korda kah ainult teha, sest käppa tulebki ta alles 5+ korda tehes, aga muidugi peab kõik mõistuse piires olema.

Aga avaldage julgelt arvamust, mis ei meeldinud, sest lisaks edasiminekule mänguliselt, peab asi amatöörsatsis ka fun olema.

Comment

• fyte
                      Pokkerihai
                      • Jun 2010
                      • 3378

Ok, no ma ma ütlen otse välja - tõesti oli veits üksluine ja tunnen, et kõige rohkem sai ülekaalukalt kasu siiski tavalisest mängust. Olen mõned aastad tagasi ka sellistega koos trenni teinud, kes praegu esiliigat (ja teist ka) mängivad edukalt ning ka nendel olid taolised tehnikaharjutused kavas sees, kuid seda obv nii, et igat asja tehti 2 ringi läbi, mitte 10.

Comment

• romario
                        FPP Pro
                        • Dec 2010
                        • 230

Aga kas nendel I ja II liigas pallivatel kuttidel on siis hea tehniline pagas? Julgen öelda, et eestlaste tehnilised oskused on klubide ja koondise tasemel Euroopas ühed kõige kehvemal tasemel olevad.

Loomulikult on kõige toredam palli mängida, mitte harjutusi teha, aga jalgpall on nagu pokkergi. Mängida on ju palju toredam, kui seda mängu õppida, kuid kui heaks tahad saada, siis tuleb natuke ka treenida end selles vallas.

Comment

• fyte
                          Pokkerihai
                          • Jun 2010
                          • 3378

Algselt postitas romario Vaata postitust
                          Aga kas nendel I ja II liigas pallivatel kuttidel on siis hea tehniline pagas? Julgen öelda, et eestlaste tehnilised oskused on klubide ja koondise tasemel Euroopas ühed kõige kehvemal tasemel olevad.

Loomulikult on kõige toredam palli mängida, mitte harjutusi teha, aga jalgpall on nagu pokkergi. Mängida on ju palju toredam, kui seda mängu õppida, kuid kui heaks tahad saada, siis tuleb natuke ka treenida end selles vallas.
                          Nah, siinkohal paned täiesti mööda. Erinevalt pokkerist areneb jalkas vägagi palju lihtsalt niisama mängides (mida ka mitmed tuntud mängijad toonitatud korduvalt). Kasvõi näiteks võttes brasiilia noored, kes on lapsest peale pidevalt vutti mänginud ning nende oskused on võrreldes enamike teiste riikide mängijatega ikka mäekõrguselt üle.

Comment

• romario
                            FPP Pro
                            • Dec 2010
                            • 230

Siinkohal meie arvamused päris ei ühti, mitte et mäng ise ei arendaks, vastupidi, kuid kui sa praegu näiteks käärlööki ei oska, siis sa võid mängu ajal ka 10x seda praktiseerida, ikka kahjuks ei õnnestu. Ja brassidele antakse nooruses vaba roll, et nad seda mängu armastama hakkaks ja sellega koos üles kasvaks. No näiteks Meistriliiga võistkond Nõmme Kalju teeb mingi 10x nädalas trenni, usun et nad piisavalt heal tasemel juba (Eesti kohta), et võiks aint tavalist mängu teha, kuid paratamatult on mängutrenn aint korra nädalas, ülejäänud trennides tehakse vaid treeningharjutusi, et seda mängus praktiseerida.

Kui te soovite trennis vaid mänguga tegeleda, siis võite teada anda, siis ei ole mul mõttet ei enda ega ka teie aega raisata. Nagu ma ennist mainisin, siis meelelahutus peab olema fun ja kui mängida on kordi huvitavam, siis ma täitsa mõistan, kui tahate vaid sellega tegeleda :)

Comment

• fyte
                              Pokkerihai
                              • Jun 2010
                              • 3378

Käärlöök on väga random näide. Faktorid, mis rolli mängivad, on nt pallitunnetus, väljaku nägemine, kiirus, vastupidavus, löök jne - tahad öelda, et need ei arene mängutrenni käigus? Meistriliigas teenivad enamus mängijaid ju elatist vuti mängimisega, seega minu arust eriti hästi võrrelda ei saa seda 4nda liiga satsiga - obv nad peavad erilist rõhku panema rohkem nt kiiruse, vastupidavuse jms arendamiseks.

Comment

• fyte
                                Pokkerihai
                                • Jun 2010
                                • 3378

Algselt postitas romario Vaata postitust
                                Kui te soovite trennis vaid mänguga tegeleda, siis võite teada anda, siis ei ole mul mõttet ei enda ega ka teie aega raisata.
                                See, mis kirjutanud olen, on puhtalt vaid minu arvamus - ei tea täpselt teiste trennikaaslaste seisukohti selles suhtes.

Comment

Working...