Nii otsustasin sinule ahv kah ikka vastata. Mis kuradi haige inimene sa oled, et teiste teemasi mõnitama tuled? Kui sul midagi asjalikku öelda ei ole, käi nahhui. Nii vihkan sinusuguseid. Adminn ise vaatas selle teema üle ja lubas selle teha ja on ka teadlik minu eelmisest stake teemast. Kedagi ma üle lasknud pole. Eelmise stakejaga on mul oma kokkulepe, ühtki kaebust pole tulnud ja ei tule ka. Aga sinusugused ahvid peavad ikka inimesi torkima ja neile pähe kusema.
Hangi tõesti elu endale, oi kuidas ma vihkan sinusuguseid isehakkanud mente, mine nüüd uuri ja puuri teisi teemasi kah ja midagi silma jääb kus pole tegelt midagi valesti, aga sinuarust on mine aga jookse kitse ja siis lehvita oma oletavat parukat peas, et said sarvi joosta :)
Iga stakeja teab ise ka mida ta teeb ja millega riskib. Ära solgi minu teemat.
P.S. ma ei väsi, kui kuskil lauslollust vohamas näen
Maei mängi enam Starsis muidu. FTP nüüd.Muide kui PTR vaadata näitab mu NL5 kasumit poole väiksemat kui tegelikult on. Mul näitab total graph ca 300 USD plussi, PTR aga üle 200 taala miinust. Ei tea miks nii võssa see on.
Ja sina pastilaa, kas sa tahad väita et mul oleks vaja NL5 jaoks coachi ? Ma pole ülipro vms, aga seda limiiti ma biidin, ma tean .
krt see PTR on mingi imelik jah, ise lasin Skjervoy'ga PLO5k HU ükspäev ja tõmbasin talt mingi $50k kokku ära, aga PRT näitab et ma olen PLO10's BE mängija, kuigi tegelt sealt on 20 taala lossi praegult. Ja lisaks võtab ta mu PLO100 käsi täiesti suvaliselt, nopib aint sellised välja, mis jätavad mulje nagu ma ei biidiks mängu, tegelt olen hoopis suurelt kaotav.
krt see PTR on mingi imelik jah, ise lasin Skjervoy'ga PLO5k HU ükspäev ja tõmbasin talt mingi $50k kokku ära, aga PRT näitab et ma olen PLO10's BE mängija, kuigi tegelt sealt on 20 taala lossi praegult. Ja lisaks võtab ta mu PLO100 käsi täiesti suvaliselt, nopib aint sellised välja, mis jätavad mulje nagu ma ei biidiks mängu, tegelt olen hoopis suurelt kaotav.
sry for OT
Ma vaatasin alguses WTF, aga siis märkasin uuesti posti, mis sinu omast üleval on kohe ja sain asjale pihta : D.
Comment