Pokker, haridus ja tulevik - kuidas ja miks teha valikuid?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • anatoli grinder
    Õpihimuline Mängur
    • Dec 2010
    • 337

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
    absoluutselt mitte kedagi ei huvita su bad run ja biidid.
    Mind küll huvitab. Kui absoluutselt kedagi ei huvitaks teiste bad run ja bad beadid , siis seda teemat ju ei olekski seal.
  • pokkerisheriff
    Grinder
    • Oct 2011
    • 824

Re: ~~ Jaanuarikuu tulemused - Veebruari eesmärgid ~~

mu lemmikbiidid on need kui mõni eestlane (eriti siit foorumist keegi kes on kõvasti pingutanud, et jõuda sinna kus ta on) läbi suure ebaõnne mingi elu suurima poti kaotab või midagi. näiteks potid kus hott üle tuhande dollari kaotab teevad südame soojaks. või siis kui Codeccil mingi hull miinuspäev tuleb. miks see nii on? ma ei tea. võibla sellepärast, et ise ei viitsi eriti õppida ja pingutada selle nimel et paremaks saada ja siis kui teised suurelt kaotavad, tead vähemalt, et "naabrimehel" ei lähe sinust paremini. ennem olen valmis ise kaotama natukene ja nägema et teised kaotavad rohkem, kui et ise võidan natuke, aga pean samas taluma seda valu ja kadedust, et teised rohkem võidavad.

Comment

• VisaHing
      mees nagu orkester
      • Dec 2009
      • 6718

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
      mu lemmikbiidid on need kui mõni eestlane (eriti siit foorumist keegi kes on kõvasti pingutanud, et jõuda sinna kus ta on) läbi suure ebaõnne mingi elu suurima poti kaotab või midagi. näiteks potid kus hott üle tuhande dollari kaotab teevad südame soojaks. või siis kui Codeccil mingi hull miinuspäev tuleb. miks see nii on? ma ei tea. võibla sellepärast, et ise ei viitsi eriti õppida ja pingutada selle nimel et paremaks saada ja siis kui teised suurelt kaotavad, tead vähemalt, et "naabrimehel" ei lähe sinust paremini. ennem olen valmis ise kaotama natukene ja nägema et teised kaotavad rohkem, kui et ise võidan natuke, aga pean samas taluma seda valu ja kadedust, et teised rohkem võidavad.
      cmon wtf :D.
      Eestlase parim söök on teine eestlane aga mina ntx küll nüüd nii kade ei ole, et sooviks teistele halba.
      Kui kellegil läheb hästi, siis mul hakkavad peas jooksma mõtted, et ehk suudaks ka seda mina ja kuidas sinna jõuda ( obv ei jõua ma sinna kunagi :D ).
      Kui kellegil halvasti läheb, siis ma mõtlen, et tore, et ma tema nahas pole. Ma arvatavati hüppaks alla kuskilt siukse miinuskuu peale.
      :D.

Comment

• pokkerisheriff
        Grinder
        • Oct 2011
        • 824

maeitea, ma olen aus lihtsalt. võib-olla sind parem rohkem pingutama kui näed et "naabrimees" edukas on. mul on põhiline nagu, et ta minust edukam ei oleks. ega ma julgustaks neid siinseid paremaid graafikupostitajaid kui ise NL5000 mängiksin ja neist rohkem teeniksin. aga kuni mina olen NL25 ja nemad PLO600 või NL1000 võimisiganes, siis ajab see nii kadedaks, et silme eest lööb mustaks. ma tunnen kohe meeletut viha, kui näen et nad jälle mingi viiekohalise summa kuus on teeninud samal ajal kui mina ligi 100 dollarit miinust saan. KES VEEL JULGEB TUNNISTADA, ET SAMAMOODI TUNNEB?

Comment

• kjmrc
          Pokkerihai
          • Aug 2009
          • 4541

Eitea.. eks pisike kadedus ikka on, mõtleks mida ise selle raha eest osta saaks igakuiselt.. aga sellist hullu kadedust küll pole, et oh bljaad nad teenivad niipalju ja mina niipalju.. Igaüks on algul ju alustanud mikrost, vahe on lihtsalt selles, et paremad mängijad, kes õpivad ja arendavad ennast nonstop, liiguvad kiiremini üles, ehk siis NL600-1K ja sinusugused vingujad jäävadki eluks ajaks nende graafikuid kadetsema ja teevad miinuskuid :)

Comment

• Mäksu
            FPP Pro
            • Aug 2009
            • 238

ma tunnen täpselt samamoodi nagu sheriff

Comment

• qbj0hn
              Auk on auk. FAKT!
              • Nov 2008
              • 7091

Ei saa mina aru sellest teemast.
              Mul küll absoluutselt siukseid tundeid ei ole. Ega inimestele pole taevast need summad kukkunud, inimesed on tööd ja vaeva asjade nimel näinud. Kui tahta, et asjad paremaks läheks siis tuleks pigem tööd teha mitte kuskilt mätta otsast mõttetult kadetseda ja heitida.
              Ma ütlen sama inimestele kes nutavad ja halavad, et miks poliitikud ja igasugu kõrged tegeleased nii palju palka saavad jne. Tra kui tahad ka nii palju palka saada tont siis oleks pidanud koolis õppima ja midagi selle heaks ka tegema mitte nutma kodus ! Kliinib ära see suhtumine lihtsalt. Mitte, et ma ise oleks midagi meeletult teinud aga ma vähemalt ei nuta. Enda vitsad peksavad mul ja ma tean seda.
              Last edited by qbj0hn; 07.02.12, 17:56.

Comment

• virukunn
                Pokkerihai
                • Jul 2010
                • 2036

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                Ei saa mina aru sellest teemast.
                Mul küll absoluutselt siukseid tundeid ei ole. Ega inimestele pole taevast need summad kukkunud, inimesed on tööd ja vaeva asjade nimel näinud. Kui tahta, et asjad paremaks läheks siis tuleks pigem tööd teha mitte kuskilt mätta otsast mõttetult kadetseda ja heitida.
                Ma ütlen sama inimestele kes nutavad ja halavad, et miks poliitikud ja igasugu kõrged tegeleased nii palju palka saavad jne. Tra kui tahad ka nii palju palka saada tont siis oleks pidanud koolis õppima ja midagi selle heaks ka tegema mitte nutma kodus ! Kliinib ära see suhtumine lihtsalt. Mitte, et ma ise oleks midagi meeletult teinud aga ma vähemalt ei nuta. Enda vitsad peksavad mul ja ma tean seda.
                +95 millionit.

Ei kannata ka abosluutselt mingit hala rikaste inimeste üle. Fakt on, et igaüks on ise oma õnne sepp ja kogu rikkus on töö vili, kas kaudselt või otseselt. Halamine ei vii sind mitte kuhugi, vaid teeb lihtsalt teiste ees lolliks. Igalühel on võimalus, võta kätte ja õpi ja teeni. Vastavad eesmärgid tuleb seada lihtsalt. Kui oled rahul, et suudad omale igaks reedeks joogiraha teenida, siis karta on, et kaugemale ei jõuagi.
                Mis puutub neisse paarikümne kilostesse graphidesse siin teemas, siis mingit kadedust ma otseselt küll ei tunne, ei mõtle lihtsalt sellistele asjadele. Pigem mõtlen sellele, mida mina valesti teen ja mida muuta, et sama kaugele jõuda. Vastus on ainult 1 tho: õpi rohkem ja süga kotte vähem.
                Last edited by virukunn; 05.02.12, 15:18.

Comment

• juuretis
                  FPP Pro
                  • Jan 2011
                  • 269

Võtaks ühe eesmärgi veel mis ofc on väga tähtis, mitte ainult veebruariks vaid ka edaspidiseks.

Ma ei lase pokkeril häirida kooli õpinguid .

Viimasel ajal grindind päris palju, ja nii ongi et viimane veerand koolis on rse läinud, 2 ainet läbi kukkunud kuigi varemates veerandites olen väga häid hindeid saanud samadest ainetest. Kellegil oleks häid nõuandeid, näiteks paneks paikka et iga päev mängin kõige rohkem 1500 kätt või et iga päev mängin max 1 või 2 tundi pokkerit ja mitte ükski minut isegi rohkem. Advice, anyone ?

Comment

• k2snakalle
                    Pokkerihai
                    • Dec 2008
                    • 2545

pead ise prioriteedid paika panema. Mul just nii, et suudaks vaid rohkem pokkerit mängida, aga kooli ja hobide kõrvalt ei taha kuidagi aega üle jääda. Ja kui mingi aeg jääb, siis enamasti olen nii väsinud, et mängimisest midagi välja ei tule. Nii kui koolis vaheaeg, siis kütan pokkerit 3x rohkem kui muidu :)

Comment

• mikk2468
                      Vana Tegija
                      • Nov 2009
                      • 1039

Mõtle reaalselt millal sul aega grindida, planeeri ette, pane kasvõi kalendrisse kirja! Jaota kodused tööd päevade peale laiali, et iga päev teed midagi, samas aega iga päev grindida.

Comment

• Provoker
                        Pokkerihai
                        • Jan 2009
                        • 3067

Algselt postitas juuretis Vaata postitust
                        Võtaks ühe eesmärgi veel mis ofc on väga tähtis, mitte ainult veebruariks vaid ka edaspidiseks.

Viimasel ajal grindind päris palju, ja nii ongi et viimane veerand koolis on rse läinud, 2 ainet läbi kukkunud kuigi varemates veerandites olen väga häid hindeid saanud samadest ainetest. Kellegil oleks häid nõuandeid, näiteks paneks paikka et iga päev mängin kõige rohkem 1500 kätt või et iga päev mängin max 1 või 2 tundi pokkerit ja mitte ükski minut isegi rohkem. Advice, anyone ?
                        Parim nõuanne on see, et mängi iga päev ALLES peale seda kui kooliasjad tehtud on. See poh kui sess pärast pikaks läheb ning koolis nats haigutad. Vähemalt on asjad korras

Comment

• RudiTurbo
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 4167

Algselt postitas juuretis Vaata postitust

Quit school, grind poker , make millions :D
                          30sena võib ka koolis käia, nagunii enamus 20 aastaseid ei tea veel, mida nad oma elus üldse teha tahaxid, võetakse mingi aine, mida hästi reklaamitakse ja ollakse elu lõpuni õnnetuna oma kogemusteta nooruseeas valitud tuleviku tõttu.

Comment

• Oliverk
                            Moderaator
                            • Nov 2008
                            • 3016

Algselt postitas RudiTurbo Vaata postitust
                            30sena võib ka koolis käia, nagunii enamus 20 aastaseid ei tea veel, mida nad oma elus üldse teha tahaxid, võetakse mingi aine, mida hästi reklaamitakse ja ollakse elu lõpuni õnnetuna oma kogemusteta nooruseeas valitud tuleviku tõttu.
                            Ignoreeri seda nõuannet ja ka kõik teised kellel kool käsil.

Comment

• VisaHing
                              mees nagu orkester
                              • Dec 2009
                              • 6718

Algselt postitas RudiTurbo Vaata postitust
                              confirmin, kahetsen juba 2 aastat hiljem valesid valikuid :D

Comment

Working...